Delta radi, ne boji se gladi.
http://www.deltacity.me/radno-vrijeme-za-praznike-6/
Printable View
Delta radi, ne boji se gladi.
http://www.deltacity.me/radno-vrijeme-za-praznike-6/
Koji je ovo motor?
http://www.youtube.com/watch?v=IfumLoyh4oc
Opet pitanje za pravnike:
kad se tužba dostavi sudu, da li postoji neki rok u kojem sud treba da dostavi istu tuženom na odgovor (naravno, ako se dostavi uredna tužba)?
Mislim da sam neđe pročitao da je rok 30 dana. Sad, da li je to uvijek i striktno 30 dana ili se može prekoračit taj rok?
Obično je 30 dana. A što znam.
Hvala puno.
Krajem novembra sam dobio rješenje da se prekida ostavinski rasprava i da se druga strana upućuje u parnicu.
Provjeriću u Sud poslije praznika zbog čega do sad nisam primio tužbu iako u spisima piše da je on dostavio tužbu.
Imam par pitanja vezanih za upis na ETF...
Postoje 2 smjera, energetika i telekomunikacije, jel tako...?
Da li se na samom pocetku, tj pri upisu bira smjer, ili tek nakon 2 godine (ako sam dobro razumio, predmeti su isti prve 2 god) ?
koji je smjer laksi :) , možda će zvučati glupo-znam da to bira student shodno interesovanju, ali koji se smjer bolje isplati, sa kojim je lakse naci posao...??
Zašto su sladoledi različitog ukusa različite gustine?
Npr., vanila je najlakša, tj. najmekša kad se topi sladoled. Čokolada je recimo gušća, tj tvrđa, dok je jagoda najtvrđa.
Naročito se primjeti kad imaš porodični sladoled dobro smrznut pa čekaš da se razmrzne.
Prvo se otopi vanila pa čokolada pa jagoda.
Zašto?
Valjda zbog različitog koeficijenta prenosa toplote...
Bješe neka jednačina koliko je sjećanje sluši. Bogme i dijagrami... :D
Preporuka za neki grad van CG, razmisljam da idem sa drustvom nedje kad zavrsim sa skolom ali dje? :mrgreen:
Gdje ima da se kupi adapter za americke uredjaje ( koji rade na njihov napon i imaju one minusaste utikace)?
Ne pitam za sebe, vec za đetića koji je krajnje neodlučan oko izbora budućeg zanimanja... Odlučio se za ETF, ali izgleda da tu postoje različite oblasti, pa je sad na muke...
Znači, smjer se bira pri upisu... A jel moguce da, nakon što završi dvije godine, ako ne bude zadovoljan, promijeni smjer, piše neku molbu ili nešto slično...
I što vele studenti, koji je smjer lakši, ima li nekih razlika...?
Neka upise energetiku - ozbiljno ovo govorim, oni su u deficitu, trazeni su jer nema objekta za koji nije potrebno raditi projekat jake struje, a i buducnost su izvori alternativne energije, tako da - tu ce biti para :)
To je neko moje misljenje proisteklo iz posmatranja okruzenja.
Aj' da pitam, posto neko odavde sigurno bolje zna od mene, ko je bio, posjecivao... ima li neko mjesto po primorju, Budva, Petrovac, Bar...koje ima neki fascinantan pogled, nesto romanticno, neku ljepotu, neku posebnost? Pritom ne mislim na diskoteke, kafice, setalista i slicno. :) Neki predlog?
Da dodam, ne treba mi za one stvari koje rade veliki :lol:
A ti bi za one sto ga rade mali? Da ga blanhajs?
Poc u NS studirat, da ili ne? :D
Jos pitas.
Sent from my Korean friend using Tapatalk 2
Novosađanke - najopuštenije cure na svijetu... Idi ako možeš.
Što znači: Ide cura sa momkom, zaostaje pola koraka iza njega i bukvalno te izj... pogledom. Sustiže ga, obavija se oko njega, poljubac u vrat i nastavlja...
Đe je poenta?
Dosadno joj je.