2 godine garancije moras imat!
Nedje su se sutirali s kutijama kroz magacin
Printable View
Probaj da okrenes kablove moze biti i do pojacala tj izlaza
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Ne može da se okrenu kablovi jer stižu orginal buksne jedna je tanja jedna deblja, svaka ide posebno u zvučnik gdje treba, zvao sam da pitam rekoše da ponesem da pogledaju, no aj prelazi 200km zbog zvučnika [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zna li neko da mi preporuci u BIH ili u Albaniji nekoga da kupim gume Toyo Open Country II a/t 285/60/18 120s(izbjegao bih 120t ali ako ne nadjem ove i one bi dosle u obzir)
Dodjem ja evo u tehnomax moram da ostavim zvucnike da se salju kod servisera 15 dana da cekam iako nije moja krivica, ovo sve lopovi.
U Utorak kupljeno imam racun ali kao to je neka njihova procedura da ja cekam sad 15 dana da se ispitaju zvucnici. Traze i racun da i ostavim pa cu ga kopirat za svaki slucaj.
Inace nove zvucnike ne smijes da pojacavas odma do kraja, jer mozes da ih ostetis...
Vjesanje mora da se razradi malo, takozvani burn in period
Nisam ih povecavao.. da jesam i drugi bi crkao .. samo ih povezao i cuo da grči, skinuo spakovao u kutiju i evo me u Pg..
posalji verbalnog da napravi par video snimaka da ih ugasi
E jes oni se vade na to da sam ih ja mozda zapalio prilikom povezivanja [emoji23]
Predao sam ih na servis. Cekam da me zovu.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...dec3638c42.jpg
Zasto kad ujutro palim auto, dok ler podize na 800 obrtaja nedje kad prolazi pored 600 na jedno tri sekunde motor radi ka traktor..?
ako je bimer onda imas lose izolatore ili necist icv
Od 10 rijeci sto si napisa 5 razumijem..
ni ti nisi napiso o kojem se autu radi poyyy
Golf 4, benzin..
klapna poyyy
ili vac leak
vidi ono crijevo od iberlaufa ispod cepa za ulje poyyy
Pozdrav ljudi,
Planiram dovesti auto iz Srbije,registrovano je na bliskog rodjaka (isto prezime kao moje) tablice su BG,moja vozacka je CG,kolika je vjerovatnoca da ce me policija smarati pa i pisati kazne ?
Posjedujem ovlascenje na moje ime da vozim,ali bez obzira ako zele mogu da mi pisu kazne ?
U carinskom si prekršaju ako nemaš prijavljen biravak na 6 mjeseci u Srb.
Mogu da ti oduzmu auto.
Poslato s Jadrana
koje jos gluposti mogu da izmisle ovi nasi lamejkeri?
A ne no ce legenda vozit auto iz srbije na bliskog rodjaka a mi smo ovce sto placamo uvoz carinjenje itd... vazi