mozda je ulje za priganice.
Printable View
mozda je ulje za priganice.
ali brat veli moze I maslinovo ulje :D ali samo djevicansko...
Sad u nas diskont ulje 65 centi, kud ce nize :)
Stara fora...kupis starog dizelasa,nakupujes ulja na akciji po 60centi i dzabe se vozis :-)
Koja je poenta ovog texta? "Svi ste debili sto kupujete dizel po 1.1 €, kad mozete se voziti na ulje od 0.65 €"?
Za common rail diesele ne moze ulje ali za stare dizele do 2000g vecinom bez posledica se vozi na jestivo ulje...
Ja znam da se lozana sipa u NK u veliko u Merc 123/4 i eno ih idu svi. Znam likove sto preko godinu samo to sipaju.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
lozina je bolja od ED za te stare motore
cijena nafte ide opet dolje - jos 5 centi nize.
Odakle ti info? :)
rece mi drug koji radi u min. ekonomije
U utorak pada -5 centi.
Nabavna cijena plina je pala skroz, znaci oko 30 centi.
Benzin je najbolji na Petrol.
Nafta je najbolja na Petrol.
A cmc?
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Nista.
Mogao bi lagano da bude 50 ali znajuci nase...
cekaju da skoci sa 1.03 na 1.1 pa da opet traze poskupljenje....
hLeb je 0.50 centi, što se bunite?
Ajte na Vladu! ;)
odlicno samo neka nastavi da pada cijena koliko god moze
Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk 4 Beta
mogla bi i malo brze da pada :)
Dizel neka dodje na 1e ja im vise ne trazim, da mogu lako da racunam koliko L toliko EUR :)
Sto se tice cijene hljeba i ja sam za to da se ne smanjuje ispod 0.50centi. Za cigare svaki dan ljudi daju po 2-3e a to nije prijeka potreba kao hljeb. Za kafu cete u lokal dat 50centi. A koliko pekari muke vide sto noci rade a danju spavaju. Krvava je ta zarada. Kome je skupo nek kupi brasno pa neka pravi sam kuci.
A sinoc sam tankao do cepa :(
kakvo neiskustvo, 13ti dan od poslednjeg pojeftinjena se nikad ne tanka do cepa :lol:
Refresh
http://www.rtcg.me/vijesti/ekonomija...pet-centi.htmlQuote:
Gorivo jeftinije pet centi
Cijene svih vrsta goriva u Crnoj Gori biće niže od ponoći, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.
Tako će u narednih dvije sedmice, prema novom cjenovniku, litar Eurosupera 98 biti jeftiniji pet centi, pa će umjesto dosadašnjih 1,18 eura koštati 1,13.
Pojeftiniće za pet centi i litar Eurosupera 95 - sa 1,15 eura na 1,10, dok će litar eurodizela koštati 1,03 eura što je pet centi manje u odnosu na dosadašnju cijenu. Pojeftiniće i lož ulje za grijanje (0,72), kao i lož ulje u veleporodaji (1,00).
sta je sa plinom, nista a?
Pocece da nam naplacuju dodatnih 6 centi po litru za auto-put, samo ne znam od kog datuma, ali mislim da ce brzo posle Nove...
Lagano...6 je nista no da ne bude 26c/litru
I plin?
Pa sto ne pojeftine onda plin zajedno sa ostalim gorivima? Kad se cijene trebaju dizati - tada se brzo dizu; a sporo se spustaju.....
Plin je moneta za sebe... jestivo ulje sve češće na trpezi naših puteva... KLIZAMO SE KAO PIJANI... a gorivo kao nikad do sad, ILI nam je u rezervoare palo dosta kiše ovih dana, ILI nešto nije u redu sa mojim autom, ILI neko krade na količini točenog goriva, ne znam, sipam na različite pumpe i vjerujte mi da je razlika pređene kilometraže i do 30%!!!
Ili je samo možda pogodno vrijeme za lovce u mutnom (gorivu).
Probaj na lukoil,ja sam zadovoljan,inace sam imao slican slucaj,sipa mi lik i samo hefta sa onim pistoljem,pritiska i pusta,ja ga pitam sto radi on veli,u oprosti ja se zamislio [emoji36]
Od tada sam sipam :)
Ne znam kako to ide kod vas, ali meni su jednom vise usuli u rezerovar no sto su ovi iz fabrike resoa predvidjeli da moze... mada opet 15tak godina, razgazi se to :)
EDIT: a sto se vode tice - to svima uprskava u rezervoard od nekud :)