Da. Ojdi na Elitesecurity i vidjećeš da se ispod svakog usera nalazi IP adresa i provajder sa kojeg dolaze. Jedan dio ip adrese je skriven asteriksima, ali ostatak se vidi i dovoljan je za utvrđivanje je li npr METZ dupli nalog. A jeste.
Printable View
Duplih naloga ce uvijek biti i mi tu nista nikada necemo moci da uradimo. Iako mi nikada nece biti jasno koja je potreba da neko ima duli nalog. JBT kao Dr.Jeckil i Mr.Hyde...jedan za normalno ponasanje jedan za kad si lud, nevaspitan, nekulturan, nasilan ili agresivan...bolest
IP adrese necemo objavljivati jer ne vidim poentu strke po forumu aha evo ga !!
Pa onda ovdje na threadu uporedivanje klasa adresa itd itd...
A ne. Nikog ja ne banujem. Ja samo dostavim jasne dokaze da je nalog dupli. Kao za @fauta. Popio je trajni ban, plus je bio jako bezobrazan i svima je koji su prodavali S5 trolovao cijenu. Ima ovdje još duplih naloga, al oni se manje više ponašaju normalno, ali ti si sa T-Max baš bio bezobrazan i svima spamovao oglase i to bez razloga.
Ja znam da ti ne moš preboljeti taj nalog, ođe si kmečao za njime, slao si mi svakakve uvredljive poruke na private i psovao, pa si mi i plakao i pisao neke depresivne kilometarske poruke kako ne moš prežalit nalog. Msm nenormalno. Nema problema, na radaru si mi. Kad tad će se poklopiti mac adresa sa istom ip adresom i lokacijom, pa mjenjao ti nexusa koliko ti volja i dinamičkih ip adresa, lokaciju ne možeš promjeniti.
Imam nedje ideju da registraciju stavim 5 eura...pa da duplate koliko god hocete
zaokružite broj na 30k pa onda naplaćuj registraciju :lol:
Rješenje je jednostavno. Postovanje na forumu se odobrava tek 60 dana nakon registracije. Pa, kome je volja da čeka 60 dana da istroluje 3-4 posta i onda opet popije ban i čeka još 60 - neka izvoli.
Tri put to uradi, pola godine života potrošeno. Dovoljno zastrašujuće.
Dobro
ne mozemo da maltretiramo sve one koji bi rado bili na forumu zbog par uzaludnika koji ne znaju sto ce. Dakle ostaje stvarno da opet pocnemo da naplacujemo oglase i tako da se smirimo svi. Samo da smislim nacin naplate
Što ih jednostavno ne ukinete kad već imate Prvu ruku?
Vjeruj mi da jesu. Odmah ce da odustanu od ovoga
20 centi da stavimo
Zasto jednostavno ne ogranicite Oglase i prodaju na 30,60,90 dana clanstva na forumu pa oglas, i onda nece po drugim temama ( vicevi- na koje niko vise i ne ulazi zbog toga sto nema vica, Smijesne slike- sve sem smijesne ...) pisat gluposti bez potrebe.
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 4 Beta
Pade mi jos nesto na pamet. Primijetio sam da se ovdje ne sankcionisu uzastopni postovi? To se treba najstroze sankcionisat iz mnogo razloga. Jedan od njih je sto bi se donekle rijesio spamera.
Sankcionise samo moderatori ne śede 24 sata a ni forumasi se ne pretrgose prijavljivanjem takvih postova. Ne ovdje već jednostavnim stiskanjen onog zutog trougla.
Cista je glupost naplacivat svim clanovima oglase zbog 10ak debila,vec kao sto neko rece,na osnovu toga kolko si dugo na forum,kolko postova itd itd..
uvesti naplacivanje registracije po 1€ pa ko ima para za zezanje nek registruje. Naravno svaki dupli banovat za stalno. Napunite budzet i smanjite spam :)
Fortumo
Minimalna cijena 1.02e poruka, a od toga vama ide oko 35% mislim
Kakav god tekst pokusam da stavim u signature, javlja mi gresku:
The following errors occurred with your submission
- BB code font is not allowed.
Zašto ne radi reportovanje postova?
Dešava se što se dešava i većini, pokušava da učita report i onda izbaci error...
Edit: ipak je pobrisan post, moguće da report prolazi samo nama to ne prikazuje kako treba...
Pokušah sad da dam jednu reputaciju i izbaci mi:
Your submission could not be processed because a security token was invalid.
If this occurred unexpectedly, pleaseinform the administratorand describe the action you performed before you received this error.
Cini mi se da sam procitao da mozemo sami da zakljucamo svoj oglas, pokusah, zakljuca oglas i posle par sekundi mi daje: Attachment 120872
pa ili recite sto radim pogresno, il zakljucajte.
s alfa plam-a
Nece preko tapatalka, preko kompa radi
Sent from my C6903 using Tapatalk
Preko Tapatalka radi. Samo treba da je:
Zadnja verzija Tapatalka
Da si Ulogovan
I sve radi. Ja sam sada probao
Ima jedan predlog, iako unaprijed znam da će odgovor biti negativan, no možda se ipak neko za 10 godina sjeti da ga razmotri. Primjećujem da je Astronomija dobila svoj pdf, mislim super, neka je. Mada, isto tako je mogla biti subforum u okviru Nauke. Tim slijedom je za očekivati da i teme koje s bave isto nekim ozbiljnim društvenim pitanjima i problemima, a nemaju prostor (osim da budu progutane i zaboravljene u rekordnom roku na pdf Sve i svašta) mogu aplicirati ako ne za pdf bar za neki subforum na Sve i svašta.
Recimo, ovo stoji u zabavnom dijelu foruma, među temama tipa Koji parfem trenutno koristite?
http://www.forum.cdm.me/showthread.p...me%C4%91u-nama
http://www.forum.cdm.me/showthread.p...GMO-i-GM-hrana
http://www.forum.cdm.me/showthread.p...zastarijevanje
Znam da sam vam dosadan, ali zar preglednost foruma nikom nije u interesu?
Nemoj misliti da cemo da odbijemo iz hira. ALi moras da shvatis da se vecom kolicinom PDFova gubi preglednost. Tako da ako mislis da treba neki GENERALNI topic ili PDF dodati tu sam da razmotrim. Slobodno pucaj...
http://img.tapatalk.com/d/14/05/26/ja3aquja.jpg
Poslednja verzija... :)
Sent from my C6903 using Tapatalk
Teme čiji sam djelić nabrojao u prethodnom postu po mom mišljenju zaslužuju generalni pdf na forumu Društvo i smatram da upravo na taj način forum dobija na preglednosti i urednosti. Smještanje ozbiljnijih tema na Sve i svašta više nema nikakvog efekta, štaviše uzrokuje totalnu zbrku. Osim što se topici gube u okeanu svega i svačega taj nesklad povlači za sobom i trend otvaranje istih tema zbog nemogućnost pronalaska već otvorenog topika i tako nas baca u začarani krug...
Šta misle ostali učesnici, uklapa li se ovdje dolje pdf Društvo, generalno - ili kako god da se nazove?
http://www.forum.cdm.me/forumdisplay.php?9-Drustvo
Tvoji predlozi nikad nijesu ni dosadni niti besmisleni, međutim mnoge teme imaju mjesto na nekom drugom pdf-u ali vi, forumaši, ih smještate na Sve i svašta zbog broj posjetilaca tog podforuma, koji je daleko veći nego da si svoju prvu temu, recimo, stavio ili na Nauku generalno ili na Medicinu....Druga tema je, opet po meni, komotno mogla da se smjesti na Nauku generalno, a ako pričamo o genetski modifikovanoj hrani, može i na Gastronomiju, a treća je svakako za Ekonomiju...svi ovi podforumi imaju mnogo manje aktivnih diskutanata nego jedna tema na Sve i svašta...i ja sam mišljenja da je forum manje pregledan kad ima više podforuma, mada jesi u pravu da se na forumu Sve i svašta zbilja nalazi mnogo i nepotrebnih i neozbiljnih tema...ali možda "strogoću" na nekim drugim temama kompenzujemo time:)
svoj sam post pisala prije ovoga tvoga tako da ga neću brisati ali sam potpuno saglasna sa ovim tvojim prijedlogom:) Društvo generalno je OK po meni:)
^
Hvala na razumijevanju.
Gorane, kako napreduje implementacija BB coda za Soundcloud?
Na vBulletin support forumu kažu da aktivacija ne zahvata admin account. Valjda samo 'normalne' članove, ali našli su rješenje i za taj problem.
Kažu i da radi na verziji 4.2.
http://www.vbulletin.org/forum/showt...=284106&page=2
Mozete li molim vas otkljucati ovaj moj topic samo da izmijenim zadnji post pa cu ga opet zakljucati: http://www.forum.cdm.me/showthread.p...-S4-mini/page3
Ipak se radi o njemu ovdje:
http://www.vijesti.me/vijesti/kolasi...-clanak-213716
Imam jedno pitanje. Znam da je zaključavanje naloga na 15 minuta poslije 5 neuspješnih pokušaja logovanja mjera kojom se štiti korisnik od toga da mu neko provali šifru, ali šta mene, ili bilo koga drugog, sprečava da nekog forumaša na koga nam se kriva zaključavamo tako što ćemo kucat njegovo korisničko ime i nekakve bezvezne šifre? Mislim, da li ima od toga zaštite, liše našeg integriteta i ljubavi prema domovini i prijatelju ljudskom biću?
Samo ljubav......
Pozdrav, moze li mi ko pomoc, bratu mi je istekao ovaj pasvord i sad kad pokusa da ga resetuje kaze mu da je mail banovan, a kad pokusa mail da promijeni vraca ga na ovu formu za mijenjanje pasvorda. Sto je cinjet u ovoj situaciji?
admin će se postarati da provjeri sve čim bude on-line ;)