Sad si ga posrao za medalju :) Najjednostavniji fudbal su duge lopte i bunarenje, i cuvena filozofija Hektora Kupera da 'duga lopta defanzivnu situaciju moze promjenit u ofanzivnu'. Ovo sto radi Barsa svakako nije jednostavno.
Printable View
Sad si ga posrao za medalju :) Najjednostavniji fudbal su duge lopte i bunarenje, i cuvena filozofija Hektora Kupera da 'duga lopta defanzivnu situaciju moze promjenit u ofanzivnu'. Ovo sto radi Barsa svakako nije jednostavno.
Zakasnice na sam pocetak, upalice reklame u 2 minuta prije utakmice :) Kad se sjetim prenosa utakmica Evropskog, cini mi se da 3 puta nisu himne ufatili. Ili sad ono kad je bila prva utakmica Inter-Celzi, Sofro je doveo Kudemora i sa njim pricao gluposti citavo vrijeme da bi se zakasnilo i na pocetak meca. Lose je to.
19-30 ,Pepa prase
20-00 , Sporting
20-45 Miks Fiorentina vs Inter i Real vs Barsa
rece sofro da ce se u sportingu posebno baviti istorijom el clasica, a kanjenje sa prenosom ne bi me uopste zacudilo
Zbog te 'lopte' sam se posrao u koljeno, al ajd sad. Ti znaes sve izgleda...
Igra Barselone izgleda jednostavno, zato sto su sve to majstori. Ali tu ima taktickih postavki, trcanja, presinga, raznih sema. Svako moze da ispucava lopte u bunar, al malo ko moze da igra i primac onako tecno i lijepo kao Barsa.
ide Guti iz Reala na kraju sezone - evo zvanicno obajvio. moga bi ga juve ili inter chapit.
to je to,po meni je upravu sto odlazi,jos uvjek nije star i moze puno da doprinese ali iduce sezone ce sigurno ispast iz prvog plana u realu tako da mu je ovo pametan potez...on je igracina i pravi je trenutak za njega da da ode dok jos moze da bira gdje ce...mozda Buve ,Sinter,Bilan,Majorka,Viljareal...
Nikad mi nije bilo jasno zasto je imao takav tretman, ali eto izgleda moraju da igraju ovi sto su dovedeni sa strane za velike pare.
Uvijek sam bio protiv takvog tretiranja legendi kluba, ne samo zbog toga sto su dali nesto u proslosti pa sad mogu da drkaju ***** na sred terena, nego zato sto i dalje mogu da naprave razliku i da budu korisni za tim.
sve legende kluba su imale dobar tretman i niko nije otjeran evo i raul po stare dane igra koliko toliko i na kraju odlazi da zavrsi karijeru u americi (sto je sad postalo normalno) ...jedino gutiju nije data prava prilika i nije dobio dovoljno prostora ,a razlog ni meni nije jasan..on je igracina,malo je takvih...
Interu bi dobro dosao. Ima on jos sezonu il dvije na visokom nivou. Jes da je malo izgubio brzinu, al bi super dosao da ucestvuje u gradnji igre sa Snajderom. Poznavajuci transfer strategiju Intera u poslednje vrijeme, dovesce taman njega za neke manje pare nego da rizikuju veliki transfer za Fabregasa. Moratti je batalio da daje preko 20 meleona za igraca, mada je mislim vakat da ove sezone puknu neke velike pare i dovedu 2 ekstra igraca. Ne vjerujem da ce im se posrecit da kupe ko prosle godine Snajdera za 15 miliona. Mada kakav je Real, dovesce Vilju, Riberija i Runija da bi onda prodao Higuaina za 15 miliona.
Sto ne igraju svi taj jednostavni fudbal kad je tako, da svima bude ljepse za oci :D
Ako je Barsin fudbal jednostavan, kako to da ga niko ne moze 'iskopirat'.. onda i Federer igra jednostavno tenis, samo udara onu lopticu. Ili Sumaher vozi jednostavno, vrti volan lijevo desno i pritiska dvije papuci... pis of kejk. U stvari, koji se djavo ja raspravljam sa tobom. Tebe izgleda opasno treska groznica klasika, ferveks pa u krevet. Dimosevi.
Postoje različite filozofije fudbala.
Da bi se igrala igra kratkih preciznih pasova ''prvom slobodnom - prvom do sebe'' ekipa mora biti maksimalno uigrana i tehnički potkovana.
To je ono što Barselona ima, a nema niti jedan drugi tim na planeti. I teško će neko nekada moći ponovo da igra ovakav fudbal. Imam osjećaj da oni ljudi mogu vezanih očiju da igraju, to je bukvalno dovedeno do nekog savršenstva.
Objasnio si.
Jesu li Real i Barsa u punim sastavima za ovaj mec? Kolko pratim, samo je Abidalov nastup doveden u pitanje, ostali su svi tu(ako ne racunamo Pepea). Povratak Lassa je velika stvar, samo je pitanje forme. Al to je igrac koji je stvarno na dobrom putu da odmjeni Makelela, kojeg je Real totalno nepametno pustio da ode u Celzi.
ja samo da pitam,gase li arenu zbog in-a,tj ocu li moci da pratim na arenu el klasiko?
serhio ramoc ce izgleda igrati na lijevu stranu da bi cuvao mesija. kazu da je trenirao "kao zivotinja" ovih nedjelju dana. samo onda ne znam ko ce na desnu stranu?
p.s laporta je izjavio da ima vec sada 2 velika pojacanja za narednu sezonu - medija spekulisu sa Fabregasom i Viljom a neko pominje i Esli Janga.