Mjesecima je B92 sjeckao i slika i ton (ne prenose sudjenje iz Haga) pa ste danima i mjesecima provjeravali. Izgleda da i ovaj Happy prenosi sudjenje posto i on povremeno sjecka:)
Printable View
@montenegrina
Nisam u toku oko tih termina kada i gdje ide operacija trijumf, a i ne bih da zalazim u politiku te lokalne televizije koja je otkupila prava i sada oni odlucuju kada (i da li) ce nesto da emituju.
@Scepan
U pravu si. Ponovo cu da provjerim o cemu se radi, pa ti "srbijanski" kanali imaju problema.
Vidjeh na tv da ce extra da ubaci male oglase i imenik, to je sve fino dodavanje tih servisa ali mislim da bi svima bilo bolje da se ubace kanali koji su se trebali od samog starta nac u punudi , i vrapsi znaju vise koji su to kanali pa dako prenesu nadleznima iz extra posto oni izgleda neznaju:)
Pored toga, Extra TV korisnicima će biti dostupan i telefonski imenik (T-Com i T-Mobile), koji će omogućiti da se preko daljinskog upravljača jednostavno nađe željeni broj - fiksnog ili mobilnog telefona. Isto tako, T-Mobile korisnici će preko SMS-a, a kasnije MMS-a, moći da pošalju mali oglas, koji će biti vidljiv ostalim Extra TV kosrisnicima. Uz to će biti i moguć pristup redovno ažuriranoj vremenskoj prognozi.
Jedna u nizu novih opcija je tzv. internet streaming, koji će Extra TV korisnicima omogućiti da gledaju TV kanale i slušaju odabrane radio stanice, čiji je program dostupan i na internetu.
Najavljeno je takođe da će korisnicima biti omogućeno da prate Extra TV programe na dva TV aparata, a preko jednog telefonskog broja.
Da vidimo koliko ce vremena proci ?
Aaaa ne moze.....jedan kanal vise znaci 50% opcija manje....
A te opcije se naplacuju,a kanali....malo manje...
tako da ce se extra pretvoriti izgleda samo u OPCIJE bez TV programa...
eee...da...da ne zaboravim... prosirenje kanala ce biti isto kao i sa FLAT-om...kada vecini bude pri kraju ugovor...e onda...``ajde da ih naceramo da opet potpisu``...tako da... :monkey:eto tako
Ma.... Total uopste i ne treba da se komentarise...
Vidis i sam da nema sta da se raspravlja na topiku o totalu...
Problem je sto su ovi iz Extra toliko ``kratkovidi`` ili se prave da jesu...pa se ponasaju kao da je Extra konkurentan... dodje co`ek odje samo da se nasmije nista drugo...;)
Nasi kanali ???
vijesti,dnevnik,politika,skupstina,i opet vijesti,dnevnik...i naravno PINK
kako se ono kaze.... UZIVAJTE :D
Instaliraše juče, zadovoljan sam. :) Od naših fali PRO TV, oće li ga biti uskoro?
Upravo tako, TV IN može da traži zabranu emitovanja onih emisija koje ona prenosi (u istom ili drugom terminu), ali ne i onih koje ona ne prenosi.
Ovdje se prosto radi o grubom kršenju prava nas koji plaćamo pretplatu za Extra TV, samo zbog toga što nije pažljivo pročitan ugovor o otkupljivanju ekskluzivnih prava.
Suština tog ugovora je u tome da se određenoj TV stanici ne uskrate prihodi od reklamiranja u toku emisija zbog toga što izvestan broj gledalaca isti program prati na drugoj TV stanici, a u slučajevima kad nema preplitanja apsolutno je nepotrebno i suvišnio uskraćivati nam pravo da gledamo program za koji,ponavljam, plaćamo pretplatu.
Ima li ikakve šanse da se čitava stvar preispita?
To je čisti fukarluk. TV IN kapne nekom u džep par hiljada eur, i ima pravo da čini što je volja... Isto kao kad je NBC otkupila ekskluzivno pravo za prenos otvaranja olimpijade, koje je emitovala tek sjutradan...
Tako isto pođoh sad da na Extra-TV odgledam Operaciju Triumf - i na B92 - zabrana, a na TV IN uopšte i ne emituju emisiju.
Zato ja i dalje držim Total TV, pošteđen od Saletovih zabrana, koji pratim putem satelita gdje me gospoda iz TV IN-a mogu povući za satelitsku antenu ako im šune da mi što zabranjuju da gledam, a plaćam pošteno za to ...
Vjerovatno gase i tamo...
Jedina solucija - satelit, pa neka se penju gulanferi na njega da gase ili ometaju signal, ako mogu... :joint:
I na TOTALTV je ugasen operacija trijumf...
Vjerovatno zavisi đe je i kad kupljen risiver. Kod mene u komšiluk par ljudi koristi nekakvi "Digi" (srbijanski) satelitski sistem, đe takođe nema nikakve zabrane.
A FTV je.. ?
FTV je bosanski kanal ( Federalna TV)
Ovdje je kao i obično problem u našem načinu razmišljanja - svi samo gledamo kako da riješimo situaciju muvajući nešto i tražeći razne alternative, a ne pada nam na pamet da tražimo svoja prava i riješimo problem tamo gdje je nastao.
Zato im se i može da nas vuku za nos ovako.
Kad malo bolje razmislim, Extra TV sam i uzeo da ne bih zavisio od lokalnih TV stanica, i da bih mogao da pogledam upravo ovakve emisije onda kad se prikazuju, a ne kad se završi fudbal, u pola noći. Sramota..
Da nema muvanja - ne bi vjerovatno ništa ni gledali, jer su godine iza nas samo dokazale da korisnik ovdje nema gotovo nikakvih prava, i da po pitanju radio-difuzije - vlada bezakonje.
Elem, za OT - Nova TV nudi pregled dnevnih emisija putem adrese: http://webtv.novatv.hr/
Nama koji NOVU pratimo putem obične kućne TV antene - takođe ne mogu da zabrane gledanje željenih emisija, osim da nam možda na neki način ometaju TV signal u zakazanom terminu...
Ne bi me ni to više začudilo... :rolleyes:
oce li ubrzo uvest to da mozhe na 2 tv-a da se gleda? da ne kupujem tv bzvz..
Evo cijeli dan nema RTL Hrvatska:mad:
Nema ni happy , koja li je to muka?