Idu li i penzioneri? Ili i dalje uzimaju pare kao u EL da igraju a ne kup spuza i zete.
Printable View
Idu li i penzioneri? Ili i dalje uzimaju pare kao u EL da igraju a ne kup spuza i zete.
Ne treba ovo tragicno gledati.
Ako znas da si karcinom cg kosarke rijesio jednom za sva vremena to je dobro.
Vidjecemo ko ce biti sledeci trener.
Steta sto se kad se Jovovic smjenio nije uzeo Dzikic.
Bas steta.
A kakvo je stanje u KK Buducnost najbolje svjedoci danasnja sjednica gdje nijedan clan Uo nema veze sa kosarkom.
Hmm djordje odavno su u nasoj drzavi takve UO,ne samo u sportu nego i svakom drugom dijelu zivota...
Ništa novo na sjednici, za raskid ugovora sa Pavićevićem se znalo unaprijed.
Saopštenje u kratkim crtama: " Sezona uspješna, cilj ispunjen..blablabla.. Ako neko misli da može bolje od nas da vodi klub neka dođe."
Velite nemaju ljudi iz UO veze sa kosarkom. Ko da je to bitno. Nece Scapanovic ili Drobnjak sa sobom donijeti pare. Vidite li da je tu 5-6 odgovrno tvrdim najprofitabilnijih crnogorskih kompanija. Pa uporedite to na primjer sa Sutjeskom koja je isto crnogorski tim i koja je ove godine igrala istu ligu, koja cak ne da nije imala sponzore, nego nije imala ni upravni odbor. A da su opstali u ligi, vise-manje bi bio to isti rezultat kao sto je Buducnost postigla nakon svega.
No ajde, sve se covjek nada dogodine bice bolje, pa evo odkad su usle ovolike pare nikako da se rezultat napravi.
Mislim da to i nije puno bitno.Ako se ne varam u upravnom odboru fudbalskog kluba Barselone nema niko ko se bavio fudbalom a vidi se koliko su uspjesni.Problem je kad se ti ljudi krenu uplitat onamo dje im nije mjesto u posao trenera,menadzera,rada mladjih kategorija i ostalo.Buducnost je klub u koji se vise pitaju neki strucnjaci koji su van kluba.Danilo Mitrovic,Vesko Barovic, Djukanovic i ostali vlasnici svega u CG.
Zato Gaso sportski direktor ostade pa da nam opet sledece sezone utrpa 5-6 penzionera ako se ista on pita tamo.
Ahahhhahahahah o boze
Da godinu narednu i ovaj nas sampionat. Ako je rjesenje za drugog pleja, vrlo dobro.
Sent from my MX5 using Tapatalk
Ja gotivim Vranjesa, zna tip da zatrpa, pogadja neke Kobe-fadeaway level teske suteve, ubio se za nekog backup PG/SG.Moze i spot startovati za nevolju.Plus je domaci igrac, sto je po meni korak u pravom smjeru.Sve dok ne dodje na ljeto neki Sava Lesic, Bircevic, Jelovac i njima slicni.
Za drugog pleja,može. Za bilo što drugo, samo nek je zdravo...
Odličan transfer! :)
Hahahahah do godine jurimo 100 suteva za tri
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Očajan transfer...
Ne vidim kako on može unaprijediti igru Budućnosti na bilo koji način. Okej, pogodiće na jednom meču 7-8 trojki i biće MVP kola, ali šta konkretno donosi u gorućim problemima?
Budućnosti pod hitno treba plejmejker koji može da isporuči minimum 12 poena i 10 asistencija po meču
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vranješ je trebao prije nekih , ako me sjećanje služi , 5 , 6 godina da pređe u Budućnost , ali je doživio neku povredu i završio u Austriji.
Gori od Žozefa i Dženkinsa ne može biti , a za razliku od njih je domaći igrač.
Možda sam ja malo nerealan ili subjektivan , ali bih ušao u sezonu sa Čarapićem i Vranješom na pleju , a za beka bih jurio neku aždaju.
Послато са SM-G355H
Za Jaramaza i Seada Sehovica je Kobe.
A nije gori ni od ovih amera uopste,
Svaki ozbiljan plej klubova iz Evrolige to može. Ako ekipa planira da (ikad) zaigra to takmičenje mora imati dva dobra plejmejkera. Mnogo je primjera: DeColo, Rice, Dixon, Llull, Satoransky, Teodosić...
Ajde, priznajem da sam malo pretjerao s kriterijumom, to je više iz nekog bijesa prema Kuku napisano, ali definitivno bez plejmejkera makar u rangu Pullena (Cedevita) nema šta da se traži.
Sjetite se Partizana kad su izvukli iz naftalina McCalebba, čovjek je bio više od pola ekipe u svim podvizima koje su napravili u Evroligi. Čim je anemični Tepić to preuzeo, kola su počela da idu nizbrdo...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jeftinijeg a boljeg od Vranjesa nisu mogli naći .
Nemojmo ljudi vranjes je za teodo plafon
Sent from huawei
Budućnost je inače poznata po preplacivanju domaćih igrača. Sjetite se Alekse Popovića...
Sent from my D6603 using Tapatalk
Ako ce dolazak Vranjesa znaciti sut kartu za Kuka onda odlicno.Inace veli Bokan nije ocekivao da ce navijaci Luku da gledaju kroz neuspjeh koji je imao u vodjenju reprezentacije pa mu je zato opravdano da mu da otkaz.Moj Bokane na kojoj ti planeti zivis i koliko kosarku pratis kad te je jedna takva cinjenica iznenadila, cudi me da su ti strucnjaci iz sturcnog staba pri dovodjenju Luke precutali istinu o "ljubavi" navijaca prema liku i djelu Luke prepodobnog.
Bio u Areni intervju Bokana od strane nam jednog (bivseg) forumasa, i u sustini nista novo nije receno.Neki sazetak:
Buducnost na raskrsnici, vise ce se znati na kraju CG lige u kojem ce se smjeru nastaviti dogodine,
Luka dobio otkaz da bi se smanjio pritisak i na njega i na klub nakon neuspjeha vs Mege
Tadija imao najvecu platu sa 300k, Maric nesta manje, Kuk na trecem mjestu neki regionalni prosjek,
u narednih 10tak dana ce biti odlazaka nekih stranaca da se rastereti budzet ekipe,
Hvali Miska za njegove agentske vjestine i izrazava zabrinutost da coek drzi monopol nad mladim igracima pocevsi od 14-15 godina dje su ga i drugi
podrzali(Zvezda,Cedevita,Partizan)
Zadovoljan sto su uspjeli da dovedu Vranjesa kao sutersku opciju plus domaci igrac.