džaba Messi trenutno. dok god je ova avetinja na klupi. izgledamo kao Gibraltar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
džaba Messi trenutno. dok god je ova avetinja na klupi. izgledamo kao Gibraltar
Али, ниђе пенала оно није виђело.
Robi je kesa trener i to smo znali. No istini za volji u ne bi nam u LIGI B pomogao ni
............ (dopisite svog omiljenog trenera)
Kad se vratimo u GRUPU C e onda mozemo kroz 7 god opet jos jednom u GRUPU B i puno sam rekao
Je li moguće da ovo Jovetić napravi, propušta iduću sad, e pakla ovoga, što se dešava sa ljudima jbt... Pa barem on ima iskustva za ove stvari...
Ne igra mu se vise... Kao mi kao djeca iza zgrade onomad
Јбг, глупи смо генерално. Погле Вукчевића.
A bogomi je i djelovalo ka da ga je namjerno htio dobit, sudija nije bio raspoložen da mu ga da prvo iako je prigovarao ali onda poče da grana i ton da diže i ćao...
A i ovo što mora do centra za loptu je presmiješno, sa kim i da igra jbt...
Vukotić opet cio meč na klupi , bitno da mu Bakić "drži" sredinu.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jovović/Janković/Bakić
najgora sredina koju je neka ekipa izvela u poslednjih desetak godina reprezentativnog fudbala. bilo dje i kad. Bakić je propali talenat, kako on igra i dalje nejasno
Šteta što nije u političare ovaj Janković otisao, ima dosta talenta za to. Sve u redu prijatelju mnogo kvalitetnija reprezentacija, pa sklonite se ti i pojedini iz tima jer ste istrošeni k...i. pa se kroz grad zaebajte i na termine iza zgrade.
No su grdji ovi sto vas zovu da igrate. Najgori rezultat u istoriji.
Anceloti da dodje nama nema spasa.
Los kvalitet igraca, sebičnost,oslanjenje sve na Jovetića. Ne znam vala,sramota sto nismo dali ni 1 gol.
Nemamo sto da trazimo u B diviziju,drzi se C i gotovo.
Jedino svijetla tačka je Golman,momak je dobro branio,dobro se postavljao.
A Robi za 2 mjeseca ističe ugovor,pozdravi se u lijepu vašu i nadamo se boljim danima.....
Dok se ne sputimo u ligu D necemo gledat prvenstva
Mozda dodju bolja vremena i za fudbal. Sad kad je rukometu svanulo, pa se doveo dobar trener, nadam se da ce ista sudbina da zakaci i fudbal.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Dobrog trenera necemo gledat, mada ruku na srcekolko vrmeena se ima za pripremu ovih meceva nama treba psiholog a ne trener...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
između Deja i Borisa Bogdavića i Milana Kneževića kao ljudi koji oće da uzmu savez vazda ću biti na strani dejovoj. al izbor selektora mu je niđe veze
Nama je najveći problem što iz raznoraznih razloga nam ne igraju najbolji.
Na sredini imaš Bubanju (nejasno zašto ne dobija poziv) i Vukotića (nejasno zašto grije klupu) , ti igraš sa Bakićem , Brnovićem i Kučom.
Lijevo imaš Viktora (okej , van forme je i pogrešan izbor kluba , ali onda turiš Camaja , a Jovović klupa).
Desno imaš malog Radulovića (konačno sinoć dobio šansu i unio živost) plus Boljevića koji je u vrhunskoj formi i ne dobija poziv , a na toj strani se krpi najviše i improvizuje iako imaš njih dvojicu.
Na poziciji desetke imaš Adžića , treba ga forsirati , zašto da se ne pozove i Latković , pa i Šarkić.
U špicu nam na svu sreću ne fali opcija.
Na lijevom beku godinama se gura Andrija Vukčević iako ne pamtim da je odigrao meč da valja , a imaš mladog Roganovića koji je standardni prvotimac u vodećem timu druge ruske lige koji nikad poziv nije dobio od izlaska iz mlađih kategorija.
Đuričković štoper valja Sarajevu čak je i kapiten ali nije dovoljno dobar da dobije poziv , neshvatljivo.
Dalje , Saviću (gledah prije neki dan statse , skoro pola mečeva za reprezentaciju je propuštio zbog povreda od prvog nastupa do danas) i Joveti se zahvaliti na svemu i tjeraj dalje bez njih u novi ciklus.
Suma sumarum , ovo je najbolje što trenutno imamo.
Petković , Popović , Đukić , Nikić
Vujačić , Rubežić , Đuričković , Tući , Šipčić
Radunović , Roganović , A. Vukčević
Marušić , Vešović , M. Vukčević
Bubanja , Vukotić , Eraković , Lončar , Divanović (zašto ne probati i njega)
Viktor , Camaj , Jovović
Radulović , Boljević , Vujanović (zašto da ne i on)
Adžić , Janković , Latković , Šarkić
Krstović , Osmajić , Perišić , Aleksa Marušić , Bakić
Mi nemamo napadača da valja. Krstović spor i očajan. Brzina je u modernom fudbalu najvažnija. Imamo li klasičnu 9 iđe,visokog i snažnog igrača,poput onoga Raičevića nekad ?
Ajde sa srecom vise
Stadion na Cetinju gotov do maja, kumovi dogovaraju ime
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...dogovaraju-ime
Ja bih mu radi uroka nađenuo ime "Obod" ili "Košuta" jer je mala mogućnost da nešto dva put propa'ne
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Tara,Bojana,Sanitas,Kartonaža,nastavite niz ...
https://www.vijesti.me/v/729154?utm_..._share_counter
https://www.vijesti.me/sport/fudbal/...nspekciju-uefe
2024. godina. Glavni Grad ne umije da sredi podlogu na glavnom gradskom stadionu. i da nemamo ovaj stadion u NK, dje bi igrali mečeve?Quote:
"Tokom inspekcije konstatovano je određeno poboljšanje kvaliteta travnate podloge na Gradskom stadionu u odnosu na septembar, ali je isto nedovoljno da se na njemu mogu igrati utakmice UEFA takmičenja muških nacionalnih A selekcija", kažu iz FSCG
Skadar ili Trebinje
https://lobsport.me/fudbal/niksicka-...ukog-sampiona/
Класа.
Ne mogu da nadjem topic o CG fudbalu. Od mladjih kategorija sve pocinje i sramota je da se sa djecom iz Niksica ovako slabo radi jer evo FK Stari Aerodrom vec broji 10:0 protiv Sutjeske. Rezultat je najmanji problem, ali ta djeca 2011 godiste pas nisu razmijenili. Posto pratim mladje kategorije, ovi sa Starog izgledaju kao da igraju za Barselonu jer vlasnik kluba je jedan od rijetkih koji se trudi u nasem fudbalu. Dobijaju i Zvezdu, Dinamo, Partizan, Sarajevo...Rastoder je nezaustavljiv taman kao i Jamal kad je bio mladji, Stojanovic je zavrce kao Calhanoglu, a mali Turkovic je zlato, samo da ga povrede zaobidju. Gavi ce biti mala maca za njega, stilom me podsjeca na njega
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
A u crnogorskoj ligi sve redovno , pardon (ne)regularno.
https://www.instagram.com/reel/DB4YF...Z4aG1rNG40Mg==
Ja ne znam kako Savicevic ima obraza vise da bude na celo saveza?
Pratim to godiste, sin mi je 2012 ali igra za 11to. Sutjesku sam gledao prije 2 nedjelje, ni malo mi se nisu losi ucinjeli, pogotovo jedan mali lijevo krilo, i fizicki su prilicno jaki, ne mogu da vjerujem da je toliki rezultat bio[emoji43]*Stari ima najvecu bazu djece u Pg + svoj teren, rade stvarno kvalitetno ali nisu mi se tamo neke druge stvari svidjele i nisam htio dijete tamo da pustim…
Stojanovic - da ne mislis na Stojkovica, lijevog beka?
Evo raspitaj se za danasnji mec, mislim da je na kraju bilo 18:0, nisam ni brojao golove vise... moguce i da je ovo 2012 god. Nije Stojkovic, ali isto igra lijevo. Jednog loseg igraca nisam vidio tamo, svi su vec sad skolovani fudbaleri. Ja kod Madja Mirocevica u tim godinama sam ucio samo da "preglavam" i palim loptu sto dalje od sebe. Ovo je vec neki drugi nivo i sprdanje sa drugim najvecim klubom u drzavi
Vjerujem, cim pominjes Rastodera i Turkovica to je 11to…
Mene interesuje u kom uzrastu je taj meč igran , pošto na izvještajima Saveza nigdje tog meča ?
Jedino ima da noćas u 18h igraju u pionirskom uzrastu i da Sutjeska vodi 3-2.
Nemas od ove godine rezultata pjetlica na sajtu regije, prosle je bilo a od ove je ukinuto
Prosinečki je jedan obični uličar koji ne bi mogao da trenira nekoga iz okružne lige a ne reprezentaciju. Dejo sam sebe gazi postavljanjem prijatelja i kumova na selektorska mjesta. mislim, kod Robija je bitno samo tikove pogledati i sve jasno. ka' da nam je Lukas selektor.
A šta će čovjek sa ovakvim rosterom, ovde samo možda Krstović liči na igrača.
jes Island ima Messia i Di Mariu u punoj snazi, pa ono. pet mečeva u ligi nacija i sve porazi. svaki selektor je očistio teren sa njim, bukvalno mu se sprdaju svi. on ne umije dvije prosto proširene rečenice da sastavi, takav tip ne može igračima da objasni apsolutno ništa.
Jos jedan mec i da se zaboravi najgori trener apsolutno svih vremena koji je vodio reprezentaciju
Ruku na srce buducnost reprezentacije je upitna jer ovo treba sve izbacit i pustit bulatovica, adzica i sve te momke od po 17-20 godina da igraju
Tome sam se i nadao za ova dva poslednja meca