Evo za udes u Sozinu
http://www.vijesti.me/vijesti/udes-u...ijedene-824153
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Printable View
Evo za udes u Sozinu
http://www.vijesti.me/vijesti/udes-u...ijedene-824153
Pa je li realno ovo?
ako kad dočekamo auto put, živa uva neće preteć za 5 god...
U jbt, maloprije idem ulicom Veljka Vlahovića od Konika ka Dakar pumpi smjer.
Ide karavan Mondeo i usporio. Žmigavca bez.
Iza njega motordžija na nekom skuteru. Ja iza motordžije.
U momentu kad motordžija kreće obilaženje, karavan skreće lijevo put fudbalskih terena. Udari ga al ostade na motoru... Jako šokantno bilo za gledati i srećom mala brzina....
Fino motordzija je trebao sici sa motora, skinuti kacigu pa kacigom iz sve snage po soferci i bocnim staklima.
Samo opusteno i bez nervoze. Kad zavrsi rucne radove - lagano stavi kacigu na glavu, hop hop skoci na motor i lagano ode svojim poslom.....
Stvarno je jako interesantno koliko su ljudi postali lijeni da daju taj prokleti zmigavac. Pogotovo na raskrsnicama cekas npr da skrenes lijevo i ide odozgo auto naravno bez zmigavca i ti cekas i on samo odjednom skrece desno. A da je dao zmigavac mogao si i ti na vrijeme krenuti i skrenuti lijevo ako imaju dvije trake on svojom ti svojom. Ali ne, bolje zajebat nekog da ceka narednu priliku za skretanje i pravit guzvu.
Jutros ja zmigavac zapocnem preticanje vec presao u drugu traku i ovaj sto je bio ispred mene bez zmigavca bez icega samo krenu i on u preticanje.. Stede izgleda struju da im sijalice od zmigavca ne potrose litar goriva.. Trebalo bi sto prije pocet sa sprovodjenjem kazni za zmigavce. Za prestrojavanje bez zmigavaca takodje.
Ne stede struju vec na konje i magard nisu imali zmigavce. Seljaci
Dok se ne pochisti sozina od ovog udesa sa primorija za Podgoricu moze se preko Albanije :D
Svaki dan po deset puta mi ovo pada na pamet, jer je narod tolika stoka, i toliko im je muka da daju zmigavac, kao da ih struja udara kad povuku ručicu, sprdnja, nevjerovatno koliko je ovakvih slučaja, u procentima u gore navedenoj situaciji, više ljudi ne daje žmigavac nego što daje.
To i što nam je svaka šahta kao najgora rupa su mi dva glavna razbijača živaca kad vozim po našoj lijepoj.
U subotu ujutro je bio udes na raskrsnici Dzordza Vasingtona i dalmatinske. Ljudi niakko da nauce da iz pravca pumpe moraju da stanu jer je put od Hrama ka kruznom sa prvenstvom prolaza. Nekis tariji covjek sa lagunom od pravca Bazara se zakucao u novi Audi a4 koji je skretao iz dalmatinske u Dzordza Vašingtona. Morao je čiča da sačeka, propušti ga, a on direkt u njega. na Audiju svi jastuci i zavjese su se pootvarale, Laguna bez prednjeg kraja, djelova svuda po putu.
Ta raskrsnica i ona iduća jesu problematične, ali trenutno su pravila takva kakva jesu i moraju se poštovati.
Ima tu svega montenegrina. Desava mi se da prodjem ostrvo kad nailazim od bazara a od hrama natutnji covjek 80 na sat sa stavom ja imam prednost
Ja sam imao glavu izgubit vise puta kad ocu da iz pravca grada skrenem lijevo i ukljucim se na vezirov most tu imam prvenstvo prolaza, makar 4 puta su me imale pocistit` avetinje iz pravca zagorica...
vidio sam taj udes ko restorana vuk, bjese audi i gume iscijepa od ivicnjaka... zaebana i raskrsnica b. jovanovica i dj.mirasevica, opet krivina ima prednost al neki misle pravo je u pravu pa makar i sa parkinga se ukljucivali...goveda
najbolja raskrsnica u gradu, sigurno. ti stanes na stop znak, a ovaj sto ima prednost i hoce da skrene lijevo isto stane jer ne zna da ima prednost i jos ti svira da krenes i pusta te :D place za semaforom to mjesto odavno.
a ova kod hrama sto pominje montenegrina je brutalna, vise na nju ni ne pomisljam. ne znam jesu li gore budale od pumpe koje se zalete ili majstori sto presijecaju kad skrecu lijevo u bulevar.
krvavi su ovi sa tablama ozgo i s primorja, ti stanes na svoje stop on svira i zafaljuje sto ga pustas a ima prednost :-)
okle on zna za prednost,njemu su znakovi shpanska sela...
poenta je u ovom drugom dijelu izlaganja
Ona raskrsnica mi je top,nikad ne cekam. Zivio nas neobrazovai narod(u saobracaju)
Jutros na Milenijum kod Ekonomskog
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15...89412b02f3.jpg
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Plavusa?
Jea. Ali mi nije jasan passat kako je dospio odje
Isao iz pravca Palade ka mostu pa prema centru, plavi auto je ispravan, passat je trebao da ceka.
Po slici izgleda da je jedno od njih požurilo da prođe kroz žuto, uhvatilo ga crveno, drugo auto krenulo na svoje zeleno, i eto.
ja sam bio jutros na semaforu iza njih, oboje su isli sa milenijuma pravo, cura u plavom seatu je 100% ispravna ako se izuzme da su oboje na žuto prošli. išla je trakom za pravo, a momak sa pasatom je iz trake za pravo i desno odjednom naglo skrenuo u lijevo kao da se sjetio da mora put sportskog centra. to je bila scena za ne vjerovat. inace je divljacki vozio preko milenijuma, preticao cik cak automobile i vozio mnogo brže od dozvoljenog.
Ne postoji mogucnost da su dva zuta istovremeno upaljena.
Uvjek naprave kasnjenje
Cak ja mislim ne postoji drugacija mogucnost bez da na jedan bude crveno a na drugi zeleno.Zuto zuto nema sanse.
Citate li da su oba isla preko milenijuma.
Pogresno prestrojavanje od strane pasata. Covjek je pokusao da udje ispred fiata i udario
nesojski i to bas...
Nekako sam se navikao da je ovo standardna situacija dje sviram zbog iste 15 do 20 puta dnevno i odavno sam se pomirio sa cinjenicom da ce nedje da me neko ovako udari ili primora da zakocim, pa ce onaj iza mene koji mi vozi na 15cm od branika da me ponese otpozadi. Nekako se stekla navika da ako je nesto ispred tebe na ulici, parkirano vozilo, motor, pjesak..... samo pocnes da obilazis nezavisno ima li koga da vozi pored tebe ili ti vozilo nailazi u susret
danas ja i drug u auto onom raskrsnicom kod gintasa prolazimo kroz zuto a lik koji je trebao jos da ceka na semafor krenu prije nego sto treba i tu ovaj drug stvarno fino izmanevrisa i izbjegnu udes.
Zato ne treba nikad zurit kad je zeleno. Nego vazda oko 50km/h pa ako krene da se zatvara bezbjedno zakocis na vrijeme. Ako si malo blize i jos uvijek je zeleno onda blago ubrzavas da te ne fata tako zuto. Ja bi prije tako vazda zurio kad je zeleno i vazda mi se pred oci zatvara i moram da zurim tamo vamo. Ovako laganica :)
Ja cekam sekundu dvije i kada mi se pali zeleno...
A ovi iza tebe legnu na sirenu dok je još žuto na semaforu.
Ne cujem ih uopste...troslojna stakla, Mark Levinson vufer, kapiras?
Ja mislim da treba da sa doda jos jedna boja na semafor, plava, to ti je ono mozes sto posto da prodjes punim gasom jer nema nikoga u blizini raskrsnice osim ti, na taj nacin bi zeleno bilo manje smatrano sigurnim nego inace I ljudi bi bili pod vecim oprezom, a i te cetri boje bi ujedno bile I fina reklama za windows, google i nintendo :-)
poslato paukom
Prelazila van pjesackog.
http://www.vijesti.me/vijesti/u-nesr...a-osoba-824749