nemo mi rec da si ga slomio
Printable View
nemo mi rec da si ga slomio
Burazer, ja odmaram od iosa evo 2 god.
Sent from my LG G6 using Tapatalk
E jbg
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Masala, za s8+ je 30e a za X toliko [emoji31][emoji15]
ne kazem ja nista, samo komentarisem koliko je veci trosak X :D
iPhone X oguljen
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...337b47e7eb.jpg
Pisano guščijim perom
Ja samo cekam da po CG pocnu da kukaju kako im je neko sjebao X ili 8cu mijenjajuci staklo,jer po okruzenju ubijaju telefone na taj nacin redom. A onda ce biti frka kako tel od 900-1000eur vise ne pali jer je neki pajser pajserom mijenjao staklo za 40-50€....
Aj sa srecom, vise ih bilo!
Pisano guščijim perom
Kolkiko kosta zamjena home dugmeta na 6ticu dje se moze odradit u pg?
kod ramzesa
jel od vas ko skuzio da ova verzija iOs 11.4 bas zna zagrijat telefon, a i puno brze ode baterija ?
Jeste,meni se isto grije,prvo sam mislio da je od sunca jer mi je u dzep kad setam,al izgleda da je update to napravio..
Sent from my iPhone using Tapatalk
iPhone 7+.
U njemu telenor kartica.
Kad me neko zove, a ugašen ekran, javlja da sam nedostupan, prvi put. Zatim, kad pozove drugi put, budem dostupan. Znači, kad je upaljen ekran, sve normalno. Kad je ugašen, nisam dostupan na prvo zvanje...
Kartica radi normalno u drugi tel...
Pa puno ljudi imaju original kljuceve Cissa,al samo 1 oljuc otvara j1 bravu,kapiras? Jedan touch id je uparen samo sa jednom plocom,kad stavis drugi touch id ne slazu se ID od ploce i novog touch id-a i ne radi ta opcija...Jedini uredjaj na svijetu koji radi uparivanje je Apple-ov Horizon Machine koji nije na prodaju a nema ga nidje u okruzenju. Al vazda mozes da odradis servis u zvanicnom Apple servisu nedje u EU,npr Pariz,ako ga imaju,i miran si,a sigurno je i jeftinije no u BG...
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Primljeno k znanju [emoji41]
Moze li se instalirat viber na stari iphone, 7.1.2? Pokusa sam da nadjem neke starije verzije nisam uspio.. probao preko itunesa, ne moze.. moze pomoc?
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
moze, verzija 5.nesto
Ja ga nisam uspio nac.. bio bih zahvalan ako bi neko mogao izguglat i nac [emoji846]
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Udjes fino sa nekog naloga gdje vec imas viber i pokusas da ga instaliras ponudice ti stariju verzijy koja ti odg za tvoj tel...
Šta čovjek da radi kad ovi smradovi iz icentra odbiju da prime uređaj na servis u prvoj godini garancije
Uređaj nije kupljen kod njih dobijen je iz Amerike i nemam račun koji kao oni traže..?
Na kraj su uzeli uređaj na servis ali očekuju da im isporučim račun koji naravno nemam...
Radi se o airpods slušalicama
E ne znam i ja sam izdimio s njima i svadjao se zbog njihovih gluposti...kontaktiraj apple support jer oni(po pravilu) njima odgovaraju...
pisi email apple support-u i stavi icentar u cc
Koji je to mail
Probaj na viber ovakohttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6efe9b6f41.jpg
Koji bežični punjač preporučujete, prije no što kupim neko njesra - da pitam :)
vajber mi laguje da je to neopisivo
svaka druga aplikcija leti
ajfon x
probao sam sa reinstalacijom i nista