Ode sve u ****..
Znaci trebaju nam desni, lijevi i dva dobra centralna beka i imacemo dobru reprezentaciju. U medjuvremenu, ode sve u ****..
Pih..
Printable View
Ode sve u ****..
Znaci trebaju nam desni, lijevi i dva dobra centralna beka i imacemo dobru reprezentaciju. U medjuvremenu, ode sve u ****..
Pih..
hahahaha, ovo je odbrana za malo smijeha :lolblue:
Mirko primi tu loptu jednom jebo te ja. :/
Rumun promijeni cijelu ekipu a Filipovic zadovoljan igrom :)
Ovo je sad vec neozbiljnost, ne bi smjeli da padaju ovako. Neka udje bar Ognjanovic, gori od ovih nece bit sigurno.
Nista, no sva sreca da imamo golmane koji nesto valjaju. Mladen se vrlo fino pokazao nocas.
EDIT: Do ovog trenutka. :D
Katastrofaaaaaaaaaaaaa!
Evo ga Luka Pejovic... a jos Tanasijevic izlazi. Neka mi neko ljubazno objasni logiku odje, ostadose nam Pejovic i Jovanovic u odbrani...
Ovo vec nije u redu !
Samubistvo je krenuti u kvalifikacije sa ovom odbranom! Sad je kasno traziti nove ljude za odbranu!
Neka zove ove iz Buducnosti, ozbiljno.
Vucinic moze bit samo zvijezda tatina s ovakvim pristupom igri.. Smucio mi se zalaganjem u mecevima koji su igrani pod Goricom i nastavlja istim ritmom.. Steta sto Simon nije kapiten. Igra svim srcem svaki mec, a neki ne smiju da ih spaletti ne vrati u lecce.. smrad..
Jedino nas odugovlacenje moze spasiti jos kojeg gola. Bravo Luka!
Da ne bi sanse Jovetica u drugom poluvremenu rumunski golman je moga novine citati. Obratiti paznju kako Mirko trci tacno se se premoriti :)
Pazi kod zadnjeg gola... lik (Jovanovic?) stoji izmedju Mladena i ovog Rumuna sto sutira... tako da Mladen ne moze ni vidjet dje ide lopta. A onda se ladno sklanja s puta lopti. :D
Evo i Grgurovog Ognjenovica.
Trebali bi raspisat tender za kompletnu odbranu.
Vucinic u drugo igra kao da je na korzo
Tragedicno da nam je kod tolikog rezultata golman najbolji igrac :)
Ajde vise ne crnjacite. Nije to toliko lose. Rumunija je bolja ekipa od Bugarske i Irske zajedno tako da ...
Dzabe je to. Nije nasa ekipa uopste losa, ali dzabe je kad dobar dio tima ekstra, a 3-4 igraca na nivou druge crnogorske lige...
U prvom poluvremenu smo igrali odlicno, ali pada moral kad se zna da ce uvijek neko pozadi kiksati, kako god se igralo naprijed.
Posebno kad su ti igraci u istoj liniji