Jasno, mada ustav se ne čuva ni na ulici.
Printable View
Samo ti bivši prijatelju radi što misliš da treba i što ti obrazu ne smeta... Veličina tvoje transformacije nije viđena još od vremena Novaka Kilibarde, samo je on pretrčao među ljude, a ti si to učinio u suprotnom smjeru...
Za sve što sam napisao ponudio sam gomile dokaza, linkova, svjedočanstava, izjava. Gotovo nikada ništa nije pisano iz glave.
Nego nebitno... Mene tim prijetnjama isprepadat nećeš. Ja sam i do sada ovđe dolazio i pisao zbog tolikih starih prijatelja koji su me molili da pišem, a ne zbog tebe. Ako ćeš moje prisustvo da prekineš, samo izvoli. Dato ti je i ne čini priču od toga.
I još s obzirom na takvu klimu u Ukrajini, ne bi me čudilo da se sjutra sa velikom zahvalnošću baš takvim svojim porivima da se dodvore zapadu, neće umijeti opredjelit ko je najopasniji Ukrajinski neprijatelj.....Dal su to Jevreji, Komunisti, Masoni, Iluminati, Reptili (Lizardi) ili su to putinovci i đeca saveznih oficira i posebno ona podmukla iz mješovitih brakova SSSR nostalgičara i crvenih vragova!
El Re, tvoje tvrdnje su krajnje problematične što se tiče samoorganizovanja domicilnih Rusa sa Krima. Govoreći hipotetički, to što nekog neko naoružava, da li znači da je taj ipso iure u ratu protiv onoga zbog koga se prvi naoružava ?
I Srbi iz Republike Srpske uživali su punu podršku SR Jugoslavije (od nafte, municije do hrane). Da li to znači da je SRJ bila strana u oružanom konfliktu ?!
Iran i druge arapske države naoružavaju Arape u pojasu ,,Gaze'' i ,,Zapadne Obale''. Da li to znači da su Saudijska Arabija, Iran, Sirija strane u oružanom konfliktu sa Izraelom ?!
Ako SAD (hipotetički govoreći) proda ili dadne oružije, ili kao što sada isporučuje pošiljke vojne hrane Ukrajini - znači da će SAD bti u oružanom konfliktu sa Ruskom Federacijom !?
Postoji gomila ovakvih primjera gdje bi došli u situaciju da je mnogo država danas u ratu jedni protiv drugih.
Ne mogu da ne primjetim određene sličnosti neistomišljenika svuđe u svijetu koji se dijele po medijskom pristupu na zločine koje su učinjeli demonstranti u Ukrajini, jer upravo dok ova najglasnija ulična "ukrajinska" struja i dalje potencira svoje velikonjemačke pretenzije, današnja Njemačka ne poznaje ni lijevicu ni desnicu kako to ovi zamišljaju (prilog tome). Špigel je desnica a Focus ljevica, i svodi se samo na privredni dio a Hitlerom se zasigurno tamo više niko ne bavi! Ne kažem, ima nešto štampe "Kurier", "BRD", pa čak i "Junge frajhat" možete da čitate ako vam je do pljuvanja azilanata.... ali ovim banderovcima u Ukrajini ni to nije dovoljno "desno" pa moraju Aušvic da hvale...
Pa kako da se ne stane na stranu Rusije koja se jedina bori protiv takvog zločina?!
Vidi, ja nemam problem da razmijenim stavove sa ljudima koji su u zabludi ili otvoreno priznaju da imaju emociju prema nečem (čemu god) i koji iz tih razloga saopštavaju neistine.
Kod tebe se radi o svjesnom prosipanju propagande (valjda neđe procjenjuješ da oni koji to isto rade braneći stavove koje imaš, ne rade dovoljno dobro) i dok god budem imao takvu sliku o tebi polemike sa mnom bićeš uskraćen. I ti i svih vas nekoliko sličnih.
Pa ili promijeni pristup ili ćeš moje stavove moći čuti samo kada ih iznesem u razgovoru sa onima koji temi pristupaju lišeni želje da se bave propagandom.
Nije problem u samoorganiziranju i naoružavanju domicilnih Rusa, nego o prekoračenju dozvoljenog broja ruskih vojnika na Krimu, a koji nisu s Krima niti su iz postrojbi raspoređenih po Krimu, što se može tumačiti čak i kao okupacija dijela teritorija jedne od svijeta priznate države. Nećemo se praviti blesavi i reći da to nije istina kad ja informacije o tome imam iz prve ruke, a mislim da se mogu lako pronaći i na brojnim web stranicama.
hahahhaha
Nesto se ne śećam da smo bili prjatelji pa ne mozemo biti ni bivsi, ali bar ti ne pricaj o obrazu jer mozda i mala djeca citaju forum pa nema smisla. Simptomaticno je kako se bas prepoznade u tu grupu koja provocira i vrijedja i ne ulazeći u detalje zasto i kako valjda sam znas. Previse ti laskas sam sebi i silom na sramotu oćes da podignes rejting pa te stalno neko moli da pises, a ti se sve kao branis, pa te neko progoni, .... pa se ti ne prepadas ..... Dako nekako izduram i to sto saznah da ne pises zbog mene jer dosad sam mislio da svi pisu samo zbog mene, ali smanji dozivljaj jer niko nikoga ne prepada i niko "ne čini priču" od toga da odje nema vrijedjanja nikoga niti postoji nikakav razlog za vrijedjanje.
Posto smo i tu sitnicu rijesili mozemo se vratiti temi, samo se nemoj opet sto naljutiti jer od prevelike patetike i patike se klizaju sto rece Novak Kilibarda.
- Čak je i NATO indirektno priznao da Ukrajina boljeg sabrata od Rusije nema, a sigurno je da nemaju ni bolji garant sigurnosti od Rusije!
- Vanjsko-unutrašnji neprijatelji su tek na tapetu, ali to će tek biti zadivljujuća slika. Iako se nešto mislim, malo će ko to ispratit u nerednom periodu, jer se vjerovatno to neće ni prevodit na naš jezik, tj. izgledaće "nevažno".
Šta rade ovi Rusi...
Sunce li im "pagansko", kakve misionare su poslali, pa ti ostani čvrste vere......Dušman je na sve spreman!
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...64506627_n.jpg
Nesto si ti pogresno shvatio ta priznanja, a prica o bratu i sabratu, tetki i svastici je.....
Najbolja garancija sigurnosti je stabilnost drzave, a Ukrajina sve vise tone u destabilizaciju uz obilatu pomoc sabrata, E sad sam zakljuci koliko im sabrat pomaze i koliki je "garant sigurnosti"
Đe je Divlad da vas pospremi u vaš lokal malo!
Istina, pogrešio sam u sklopu rečenice, a i hronološki je nesaglediva.
Ovako bi bolje zvučala: Da je se na vrijeme riješio unutrašni faktor nestabilnosti, vanjski faktor stabilnosti bi im i dalje bila Rusija. A pošto je se već dopustilo majdanovcima da kroje politiku, tada je i mast u propast pošla sa onim što je moglo biti.
A evo čitam da je i Kina juče ostala suzdržana o rezoluciji na temu autonomije Krima u vijeću sigurnost... :)
Razni energenti, industrija, MA SVE ŽIVO će sada da posreduje nezavisno od trećeg lica sa zapada (ako se rusija i zapad među sobom sankcionišu), a istovremeno se otklanjaju i prijetnje "pogrešne diplomatije" i čuva cjelokupno tržište! Ovo je jednostavno zadivljujuča igra svih potpisnika šangajske organizacije... odoh da pjevam
Reklama ruskog zracnog prijevoznika S7 u centru Moskve
https://pbs.twimg.com/media/Bi2PM1jCcAATGuO.jpg
a i u Kijevu
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=BGsypS0CtVo
Мало увијене додуше и само за неупућене са неочекиване стране али прве честитке су ту:
http://www.dodaj.rs/f/1y/Vc/1SBcWpPX/1.png
jel imate vi RT kanal na kablovskoj? bilo je prije 10tak dana, sad vidim nema...
Hvala Lepo
Čudno, hmrmm kome li se mogu pripisati cenzure i zabrane ruskog javnog servisa? :) Jednog medijskog arheološkog nalazišta stvarne istorije, objektivne sadašnjosti i izvjesne budućnosti svijeta oko nas, a ništa manje i u nama! RT je između ostalog jedan od tri najgledanija kanala u Velikoj Britaniji...
- Evo kako to zapad šmulja... http://serbian.ruvr.ru/2013_08_30/SA...-Russia-Today/
Ali informacije su sljedeće... http://serbian.ruvr.ru/2014_03_16/Do...uducnost-6541/
Ali i pored desetina drugih "beskorisnih", da ne kažem štetnih kanala, i ova vijest je za mnoge "nešto novo".
RT je npr. to na svome kanalu objavio, i najavio čak...
http://www.vostok.rs/index.php?option=btg_novosti&idnovost=55957&catnov osti=2&U-Veneciji-referendum-o-otcepljenju-od-Italije#.UyXW7M5npIQ
Usput naiđoh i na jedan jako lijep i objektivan tekst vezan za dešavanja u Ukrajini i na Krimu...
- "Sve što Moskva čini od trenutka početka operacije „Ostrvo Krim” (odnosno, uslovno od momenta pojavljivanja u Vrhovnom savetu republike „učtivih naoružanih ljudi”), čini potpuno ispravno, ponekad, čak i sjajno. Ali, sama činjenica da smo primorani da to činimo – posledica je neuspeha čitavog pravca ruske spoljne politike tokom proteklih više od dvadeset godina."
http://web-tribune.com/u_fokusu/rusi...vetski-poredak
Ima RT na Total TV, broj kanala je 221 ili tako nešto..
Vjerujem da se u duhu pravoslavlja glasuje na haubama kamaza i moskvica :)