Evo javise na dnevnik da je Brna na konferenciju reka sastav, nego ja ne uvatih cijeli, odbrana ide ovako bozovic na go, pa opet bozovic, basa, dzudovic savic....
E kuku nama sa Dzudom i Levandovskim, ne znam koji matrak zove Kecojevica onda...
Printable View
Evo javise na dnevnik da je Brna na konferenciju reka sastav, nego ja ne uvatih cijeli, odbrana ide ovako bozovic na go, pa opet bozovic, basa, dzudovic savic....
E kuku nama sa Dzudom i Levandovskim, ne znam koji matrak zove Kecojevica onda...
Božović,
Savić, Baša, Džudović, V. Božović
Zverotić, Drinčić, Krkotić, Bošković
Vučinić, Jovetić
To je formacija. Milo mi je ako Drinčić može izdurat cijelu utakmicu. Ali kapiram da će uć Simon umjesto njega u nekom trenutku.
Aj pa nek nam je sa srećom. Danas su me iznervirali košarkaši, kako ću sutra preživjet pojma nemam.
Krnuću dva bromazepama na vrijeme pa što bude.
Ne svidja mi se sto pocinje Jovetic..
Dzudovic,Bozovic i Jovetic-potencijalni problemi.
Svidja mi se Zverotic ispred Savica ideja i shto Krkotic krece od starta.
Sve u svemu, moglo je bolje a i gore-nisam nezadovoljan ;)
Cudi me da je Drincic spremniji od Simona pa da igra od pocetka. Mozda Simon udje na poluvrijeme.
Dzudo mudo mi je mio ali je opanja i bas se bojim kako ce odigrat.Bolje bi bilo Savic stopera pa neka ga Vesovic na bek samo da Levandovsku ne probija Dzudolina.
skini gace vucina..:D
E ko je nama kapiten kuku nama sa njim ...
Ulazi Simon oko 65. minuta i resava utakmicu.
Naostrio se da uvali makar jedan sjutra...
"Svjesni smo koliko je ova utakmica važna za nas i za cijelu Crnu Goru i ostavićemo i posljednju kap znoja kako bismo ostvarili veliku pobjedu".
http://www.vijesti.me/sport/vucinic-...-clanak-147965
E čudo neće Kasalicu staviti na krilo. Čudim se baš kako mu ne treba još par utakmica da vidi svu kontraproduktivnost toga. Biće da mu je neko šapnuo. Baš me interesuje da vidim kako će ovakva sredina odigrati sjutra i kolike je posljedice ostavio zadnji meč.
Kolika je kvota na Poljake?!
@2,00
HOće li nas odradi sjutra?
Ima li sanse da sjutra moldavija iznenadi englesku I uzme bod? U tom slucaju bi bile vece sanse da engleska razvali ukrajinu u utorak.
Hahahahah. Kako je Brna smiješan sa ovim izjavama. Uvijek isto, uvijek nešto precrno, niđe veze. I glavno " Paaa sigurnooo daaa" ...
Igra li sjutra Drinčić?!
Ne moze biti gore nego protiv Ukrajine.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
NAjvio je ovaj sastav prije 20 dana i eo ga se drži. Crna Gora (4-4-2): M. Božović - Savić, Džudović, Baša, V. Božović - Zverotić, Drinčić, Krkotić, Bošković - Vučinić, Jovetić. Velika smo misterija, i sami sebi smo misterija. Drž gace i chekaj Vucinica. A to da ce ne Simon spasit, je bas exrtremizam od optimizma:)