Kakvi su utisci sa Delphi muzikom? Nekih 100e bi me kostala da je porucim pa ne znam kakva su iskustva?
Printable View
Kakvi su utisci sa Delphi muzikom? Nekih 100e bi me kostala da je porucim pa ne znam kakva su iskustva?
Zna li ko provjereno treba li medjunarodna vozacka za putovanje u Grcku? Pogotovo sada kada su nam vozacke dozvole na novim obrascima.
AMSCG necu da pitam, oni ga svakako prodaju pa ce reci da treba :D
Da ne zna neko dje bi mogao da nadjem polovna zadnja lijeva klijesta za Passata 6?
Sa čim da zalijepim ovo smeće na krov? Silikon ili što? I đe da nađem to
https://preview.ibb.co/iY2m4T/IMG_20180726_133534.jpg
https://ddl.rs/wp-content/uploads/2018/07/test1-17.jpg
Pošto semafori nisu u funkciji primjenjuje se pravilo desne strane, ali opet začkoljica, jer prednost ima vozilo koje ide pravo.
Kako ovo riješit?
Inače ima dosta ovih trik pitanja na polaganju...
3 u ovoj situaciji po pravilu ne smije ući u raskrsnicu, budući da je ne može napuštiti zbog gužve, tako da će pravilan redosled biti 2 > 1 > 3... Da je trojci slobodan izlaz iz raskrsnice ona bi imapa prednost...
Sent from my iPad using Tapatalk
Ima li koji plasticar preko morace ili u zagoric treba mi hitno?
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Hvala!
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Komšia uzeo auto i da ga docera - ne pustaju ga na granicu (iz zemlje odakle je auto) jer kao to auto ili vlasnik trla vrla ima kazni sa tim autom par iljada eura - je li moguce to?
Ja sam mislio to ozbiljna zemlja odma skidaju sa racuna i oduzimaju. :D
Ne znah za ove granice unutar Eu...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zabranu izlaska iz zemlje imala je davno SFRJ. Danas to imaju Kina, Japan, Liberija,...Njemačka.
U obavezi je onaj ko napušta tu zemlju da obavesti tamošnju fin.upravu da više ne radi tu i tu, nekih 3 mjeseca prije odlaska, a do zadnjeg dana izlaska iz zemlje, moraš držati i otvoren račun kod poslovne banke.
Postoje razlike u oporezivanju rezidenata i nerezidenata.
Na granici nema ograničenja u vezi toga, ali moraš informisati poreski organ u tvom gradu, sa zahtevom i pasošem, da napuštaš zemlju.
Od trenutka prijema zahteva do trenutka izlaska iz zemlje, smatraju te ne rezidentom, pa tu imaš dodatna plaćanja.
Kad već napustiš zemlju, sistem prinudne naplate je dovoljno razvijen da te pronađe i u mišjoj rupi.
Sve što je vezano za porez, važi i za zateznu kamatu i kazne.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ima li neko ovdje da se razumije oko struje na auto?
Ugradio sam onu multimediju from china sa kamerom, e sad, kad ubacim u R a slusam npr muziku ne prebacuje na kameru, vec kad otvorim opciju AUX camera se upali, posto mi je to radio "elektronicar" vidjoh da nije povezao na multimediju crvenu zicu koja je uz cinc zuti, zna li neko gdje treba da povezem tu crvenu zicu?
Gledao sam po netu da ta zica pored cinca sluzi, kad se ubaci u R da se upali kamera, ali nigdje ne nadjoh na koju boju da je vezem na vw passata, na neka auta i pise za sta je koja zica tipa "back car" a meni ne pise nista.
Evo na sta sam mislio:
https://www.youtube.com/watch?v=-zrZ21o4bno
Vjerovatno je neko ugradjivao.
Činč tj. crvenu žicu koja izlazi iz činča kod kamere vežeš na rikverc svijetlo.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Pozadi je vezana, ali mene zanima naprijed kod multimedije?
Cinc ide u multimediju to je ok, ali zica pored cinca crvena, gdje se ona veze?
Traži reverse žicu na multimediji i poveži sa crvenom žicom.
Roza žica iliti pink je reverse žica koliko se sjećam.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Podji do Vlada Markica (na Stari) ili Bugija u Dahnu.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk