Što ne mogu nigde da nađem gaće od zavjese...
Printable View
Što ne mogu nigde da nađem gaće od zavjese...
Kad cujem da neko ide iza mene...to me strasno nervira....a i kad mi se petlja ispred nogu...mada ovo prvo vise
Nista me ne nervira, ljubim vas, pokrivam... :)
http://img221.imageshack.us/img221/1...0528697012.jpg
Jedan idiot fotografiše ili snima sa druge strane, drugi se vidi iz koje pozicije snima i ni mrdnuo nije da pomogne dječaku.
(Ne)ljudi koji se sprdaju sa dusevno oboljelim osobama. Zapitaju li se te fukare kako bi se osjecali da je to clan njihove porodice i koliko je uopste teska ta bolest?
Mješanje dnevnog i električnog svjetla. Ludim, doslovno.
:)
Kad nemam nista slatko doma.
Babetine koje se laktaju da upa'nu u red, prije par dana kad sam vadio neki papir u mup, ova jedna mi je bukvalno lakat zabila u vrat i uskoci ispred mene... Previse je bilo ljudi da bih se svadjao tu tim fosilom obicnim nekulturnim piih.
Kad se konačno malo sredim i obujem stikle,a iskrsne neplanirani terenski posao, pa moram da se prezuvam u patike :(
Zub.. Spustio mi se otok do pod koljeno. Pi.
etf i retardi koji su tamo
Banovana Morella!
żPor qué, amigos?
BEEEEEEEEEEEEEP!!!! Zene u menopauzi treba da sjede kuci a ne da dolaze da rade u firmi gdje se zahtijeva i potrebno je da su ljudi raspolozni, ili bar da nisu nervozni, pogotovo ne u toj kolicini kao sto su one, kako bi se normalno funkcionisalo!
Ali ne, mi moramo da imamo 4 retarda koja ce da unistavaju zivce svima ostalima. Ako do kraja smjene neku ne isklepam nisam nista napravila... -.-
Kisa.
jos posle 100 dana bez kise xD
meni je bas dobro pala i dabogda ne stajala do dovece ;p
Opremilac nije učinio ovaj video dostupnim u vašoj zemlji. Grrr... a zašto nije...:mad:
Poplava starleta
Kad ove ljepotice izbace sliku na FB i iznad nje text neke srceparajuce umotvorine.. A mak'te se.
Jes coce, ne smije napisat da je kurve nerviraju, no pokusava da nadje neki drugi izraz, i tako uvrijedi sve mlade neafirmisane glumice, koje traze svoj put do zvijezda i koje zaradjuju za kruv na drustveno prihvatljiv nacin.
Mene nervira sto ljeti ljudi ne drze vodu u nekim spravama za hladjenje, i otuda piju, nego pustaju, za svaku casu da napune, jedno 40 litara vode da protoci... To me nervira i zarko zelim da sto prije covjecanstvo dodje u situaciju da pije svoje fekalije.
Čim sam izašla iz autobusa, u Kotor odmah pljusak. Pi, da je u cijeloj zemlji sunce, tamo bi kiša padala i poplave bile.
http://stevegarufi.com/dishes1.jpg
Kad mi ovako napune sudoperu tacno bi im ruke slomila da moraju nogama jes'!
ustanem, pootvaram portale da vidim shto ima novo u nashoj lIpoj, teturam se do kuhinje da skuvam kafu, kad posudica za kafu prazna. otvaram kesu i naravno propsipam pola pored posudice. i sad treba da chistim?! kaeko da ne! prvo da popijem kofi i izbistrim dnevnu politiku.
ima li sto gore od komsija ranoranioca na kafe te dolaze kolko oci otvore i onda ne pricaju ka normalna celjad no vicu, je*acu im majku jedno jutro u novine cu izac
Kad mi noge smrde, tacno bih ubio nekoga od komsija, u novine da izadjem.
I nerviraju me ova djecina, sto nas stare nazivaju ludima. Nemojte tako djeco, postovanja malo za nase sijede vlasi.
"and suddenly I felt nothing"
I ljudi koji se po automatizmu pale na iPhone5 i već najavljuju kupovinu iako je to isti k kao prethodnik, samo sa malo većim ekranom. Svi masovno masturbiraju na njega.
Pola pobit', pola teško ranit'.
Ove žene što prolaze, nabadaju u štikle, a opanke oobuuuj kad ne umiješ gazit
Pizdurine, koje nece da ugoste zemljaka, nego misle ako su se dovatili Basela i okoline da su se popeli na Mon Blan, bjez' tamo, ionako su prekrizani u mome zivotu.
http://www.vijesti.me/caffe/dorde-ba...u-clanak-91655
Sto je sa ovim supkom sto nas je pojaha??Treba sjutra na ulice izac bice vele fantasticno svi ce padat od smijeha ,danas je na CT ludnica bila Djole je vratio osmijeh.
Sagorela sam se. Mnogo.
Nista me ne nervira. Presrecna sam.
E i ja za veliko čudo. :)
Sto me otrgose na sve strane da glasam za njihovu partiju, a necu ni za koga dokle god ne vidim pare na sunce. E ako cu ga glasat za dz kad se nista nece promijenit ko god da dodje na vlast.
Ves masina u kuhinji
Neki ljudi se nerviraju što im je dosadno i što nemaju ništa pametnije da rade.