Extra, dako dodjemo do granice eura. Ovo je snizenje zbog pobjede dps u herceg novom :)
Printable View
Extra, dako dodjemo do granice eura. Ovo je snizenje zbog pobjede dps u herceg novom :)
U narednih petnaest dana litar eurosupera BMB 98 biće jeftiniji sedam centi i umjesto dosadašnjih 1,25 eura koštaće 1,18 eura.
Takođe, sedam centi pojeftiniće i litar eurosupera BMB 95 i iznosiće 1,15 eura, umjesto sadašnjih 1,22 eura.
Litar eurodizela koštaće 1,08 eura što je šest centi manje u odnosu na sadašnju cijenu.
Iz Ministarstva ekonomje su saopštili i da će šest centi biti jeftiniji litar lož ulja za grijanje, kao i lož ulja u veleporodaji. To znači da će litar lož ulja za grijanje koštati 0,77 eura, a litar lož ulja u veleprodaji 1,05 eura.
Neka pane jos malo pa da komforno predjem na 98 oktana :P
zna li ko sta je sa plinom oce li padat cijene...
bice ovo jos nize.. zbog autoputa pada gorivo (nije mi bas najjasnije zasto, ali nije ni bitno, samo kad ide dolje..)
Stevanne kakvog crnog autoputa? Pada jer padaju cijene nafte na svjetskom tržištu. A padaju cijene nafte na svjetskom tržištu zato sto je ISIL bio zauzeo jedno ogromno naftno postrojenje pa su iz NAFTA povecali proizvodnju jer su mislili da ce biti manjka. Posto manjka nije bilo sada imaju viska, pa zato cijena ide dolje. Ne znam da li je to ovaj prilog ili neki drugi ali uglavnom slusao sam o tome bas na al jazeeri:
http://balkans.aljazeera.net/video/ozren-ocic-o-cijenama-nafte-u-srbiji
to sam dobio neke insajder informacije da je zbog autoputa, ali se ne razumijem ni kako ni zasto :D
zato jer ako ih smanje sad onda ce ovi jos manje placat gorivo- kad im se odbiju pdv-carine-akcize kako li se vec zovu ta cuda.
Ma samo neka pada... mada je barel nafte na berzi na nivo kad je kod nas dizel bio 74 centa... ne moze mi niko rec da je ovo 34 izmedju pojela inflacija itd :)
E taman jer sad sam na benzin...
Kad se sad nisam slogiro...Cuh danas price kroz grad i nisam mogao da vjerujem.Nece ovo na dobro izac
Ma kakav crni ISIL i autoput... Cijene padaju u sklopu pritiska zapada na Rusiju...
Cijene padaju zbog pada cijena nafte. Ovo nije samo kod nas nego svugdje u svijetu.
Top :)
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Ovo bi trebalo da je jos nize no sto rece jedan "vlada kod nas ima "komplikovanu" formulaciju cijene nafte" , ili ti znaci deru nas jer im se moze
Koliko su sada u BiH goriva???
Minimum 15 centi jeftinije nego kod nas.
Ja sam se vrnuo prije 15 dana bilo je od 1,12-1,15 Eura u Trebinje dizel, 1,01-1,03 Eura dizel u Bjeljinu, plin od 0,50- 0,58 Eura. Danas kako je ???
Izbjegavajte tocenje u istocnoj i jugoistocnoj Bosni, skupo je.
Ako idete prema Sarajevu na Gazprom pumpama dizel euro 5 je 1.01 euro, Petrol 1.03 eura, Hifa 0.99 eura(za kes, karticom 1.03), Ina/Energopetrol 1.05 eura.
Benzin 95 - Gazprom 1.06 eura, Hifa 1.03 eura, Petrol 1.05 eura, Ina/Energopetrol 1.05 eura.
Plin je od 0.53-0.60 centi.
Na putu prema Zenici i Banja Luci, cijene su niza za 2,3 centa u odnosu na Sarajevo.
Ina/Energopetrol imaju najbolje gorivo kome je to bitno.
Sada kada bude sljedeća promjena, dizel će, umjesto 1,08 , koštati 0,99e.
Nece kod nas vise pasti sigurno
Ide na 0.99e, čuješ li. :)
Benzin na 1 euro, for God's sake.
Kako okle ti to?!!!??
To je samo moja zelja.
Moracu da micem plin sa golfa i predjem na benzin ako ti zelja bude ispunila agahah
Ne bih ja micao plin kad bih ga imao, ali se dvoumim se da li da stavim ili ne
Da je plin maći i staviti u kola lagano kao metlice od brisača pa tako da pričate. Cijena benzina pala privremeno jednom u 5 godina i opet ce nazad za koju nedelju.
E lako mi je za tebe.
A što bi ga i misao.. Samo zaboraviš da ga imaš...
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
Kakav je dizel na Europetrol pumpama?
Smece obicno,sipam u sluzbeno vozilo 1 nedeljno pun rezervoar i tuga je kako ide uz brdo...Ja ne bih kod njih sipao da ja placam
Pa je li mnogo dobro ili mnogo lose? 😄
Za dizel ne znam ali benzin i gas su odlični
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
Preporuka za benzin su pumpe sa INA gorivom, INA u Tivtu i CMC pored Delte u Pg.
Gorivo je boljeg kvaliteta nego na ostalim pumpama koje uzimaju gorivo od ECO-a, a i redovno se ciste tankovi. Postoje i druge pumpe koje uzimaju gorivo od Ine, ali ne znam kako odrzavaju tankove. Dizel gorivo bi trebalo da je svugdje isto, kupuju ga iskljucivo od ECO-a, pa je samo bitno kako odrzavaju tankove. Znam da ECO pumpe bas nisu azurne u tome i da ih stoga treba izbjegavati.
Meni je luk oil najbolje gorivo,bilo mi je prije na kalamper pumpu u Bar ali mi auto dosta manje prelaZilo dok nisam poceo na luk oil,dizel je u pitanju
Ja sipam na Vuk petrol,a na Eko je katastrofa gorivo. Na lukoil kad sipam imam probleme sa autom,njih zaobilazim u sirokom luku!
Sent from Nokia 3310