Al da prica za mrtvog covjeka da je pjandura kakve nije upoznao dno dna....
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Printable View
Al da prica za mrtvog covjeka da je pjandura kakve nije upoznao dno dna....
fudbalski savez i politika idu ruku pod ruku, nažalost. jedan Nemanja Vidić nije mogao biti predsjednik FSS no su kupili Džajića ka' kilo sira i postavili da ga bude maskota tog saveza a sve se pita glavni. tako i kod nas, od kad se vlast promijenila Bogdanović koji o fudbalu zna masa, jedan od najjačih igrača svoga vremena sigurno, na silu na sramotu oće da uzme savez, u tome mu pomaže Pipun sa svojim vedetama (poznatim pg šanerima). pa su tako gurali nekakve menadžere iz Srbije, pa Kaludjerovića sad Vujovića. da vidimo koga će idućeg istrošiti. mali hint - u vaterpolu vedre i oblače demokrate, a rezultate i rad selektora vidimo. posvadja se sa svim i svakim, poćera nam je dobar broj glavnih igrača
treba li nekakva promjena, naravno. al ako treba da biram izmedju Deja i Borisa Bogdanovića, ja ću vazda bit za Deja
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nama pod hitno treba jedan ovakav stadion za pg...mozda malo veci kapacitet tipa 12-14000.
Stadion pod goricom je zastidje...i nadam se da nece pravit onu istocnu tribinu nego dinamit...i napraviti krsteni fudbalski stadion da se gleda.
Ja na ovaj nas stadion nisam posao od 2005te kad su oni nasi strucnjaci aktivirali suzavac umjesto baklje ...protiv zvezde....mislio sam da mi je to poslednji dan u zivotu.
Takodje dako zavrse i onaj na Cetinju...i ono bi mogao bit lijep stadion a nista ne rade tamo evo vise godina.
Gotovo. Nikad lakšu grupu nijesmo imali niti ćemo imati. Dva propuštena boda u Litvaniji i to ti je to. Neka dobiju ovu zadnju, makar neki pozitivan osjecaj na kraju.
Ovaj Vujacic je mnogo slab igrac. Nadam se da ovaj rubezic nije tica ali bojim se da jeste
Savic u slobodnom padu igrackom, bojim se da je pri kraju.
Pobjedu ne prizeljkujem toliko jer ona znaci da ostade radulovic 100%
Poslednje na sta svi morate da malo obratite paznju, mi u ovoj poziciji nismo zbog nase igre vec zbog ostalih ishoda meceva.
Nemamo pobjedu protiv jaceg protivnika od sebe vec dugi niz godina. Ja se iskreno ne sjecam koga smo poslednji put dobili a da je jaci od nas, cini mi se dansku u gostima ono kad ga je beciraj dao.
Ima odje igraca, kad mogu svi ostali ic na prvenstvo mozemo i mi ali se stedi na trenere.
Cemu se nadati, da nam ode Mijo pa da Vucinic bude trener? [emoji2357]
Rvo tica ga dade, samo da crveni ne dobije:)
Steta za ovu sansu bugara. Nece valjda mirko, to bu stvarno bilo previse:)
Hladan tuš na Puškaš Areni, idemoooo
Trpaj Madjare[emoji3059]
Sent from my 22101316G using Tapatalk
Pratim na flashscore bugare, statistički skidaju gaće ?
Koliko sad boli onih 2-2 sa Litvanijom.
Uhhhh
Послато са SM-A546B помоћу Тапатока
Treba uživo igrat Bugare dvojku, maleri su uvijek bili :D
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Nama je računica da svaku drugu utakmicu odigramo kao večeras ( makar ovo prvo poluvrijeme ) . U suštini dobar dio igrača imaju 4-5 utakmica da igraju dobro i sve što treba su izmjene da bi se držala koncentracija ( dobro bi bilo da npr. Janković i Vešović mogu držat neki "presing" 90 min. ali ne mogu ni u prvo poluvrijeme ) . Dobra je utakmica za sad 🍻
1:1! Opaaaa! Ajmo!
Ajmo braćo Bugari :D
Ne brinem ja za Bugare to su stari maleri, samo naši da izdrže.
tradicionalno nezgodni Bugari :D
Dobro momci stoje.
E jbm usta kako prodje
Dobro je vec sam poceo da setam po kuci i da se stresiram. Tuga od Vujacica kako stoji kao drvo jbm ti
čim krene loženje dmao neki šamar za vraćanje u realnost
E šta je ovo...
E moj Vujacicu.
E sad jos 2 primamo. Jbg cim se povucemo
Ahahah evo Bugara ahahahah
Evo nas ko Gilbatar,u 2min 2 gola. Pi
E moja braćo šta smo mi kome skrivili...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3c3968dbde.jpg
Aoooo ma je li ovaj rasplet moguc?
Axxaxxa, a braća Bugari ka 18-e, a mi ne znamo iskoristit, taman kad se ponada čoek pi.
Najmaleroznija fudbalska repka svih vremena u univerzumu
Je li moguce ovo ljudi? Sprda li se ovo univerzum sa nama? Puce mi eon na min, da prebacim na telekom drug vristi 1-2 bugarska, ja reko primismo eo gol ali ne i DVA da sam vidio, da li je moguce ovooooooo
3 stvari su sigurne u zivotu.. Smrt, porezi i da CG rep razocara kad je najbitnije..
Ugasit nam fudbal, sve gasi. Pih, makse.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
1-2 i 2-1 ne bi me cudilo...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Mijov savjet: Vode Bugari[emoji23]
E Zemljo
Ama sve u napad neka stavi i dobijamo ovo, nego ova naša fudbalska zezalica pojma nema.
Đukanovića treba da ubaci ima strašan šut momak.
klasični primjer luzerskog mentaliteta koji je prisutan kod selektora i dobrog broja igrača. ža' mi je Jovete al teško bi ove poluproizvode pojedine moga i Messi odvest neđe
Raickovic ahahahahahhah
E kuku
Ko je ovaj mali Djukic golman zajebavamo li se mi ovo? Momku se vidio strah u oci, nema Petkovica i druga opcija nam je mali Djukic? Zbog posranih Adidas rukavica nije Carevic u reprezentaciji, a maxe....