Potrebna glava motora Reno 5 1.4 benzin.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Printable View
Potrebna glava motora Reno 5 1.4 benzin.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
ima li koji savjet za neki dobar servis koji radi čišćenje i regeneraciju DPF filtera, pasat b6. Majstor Milun odradio kompjutersku regenaraciju, kaže da misli da će se samo očistiti uz dužu voćnju, nažalost to se nije desilo, kompjuter i dalje prijavljuje grešku, auto slabije vuče???
Mici *****
Evo jedno pravno pitanje:
ako imate dvojno drzavljanstvo sa jos nekom drzavom, sto tehnicki nije dozvoljeno, a vozacku iz CG i u CG vozite auto na te strane tablice, a auto registrovano na vas tamo, ili eventualno date stranu licnu/pasos a nasu vozacku. Kakve probleme mozete imati i cimanja, da li neka kombinacija je izvodljiva tj nema problema? Strana vozacka i sve ok ali ni to nije lako kad se vozacke salju u CG pa bude problem.
- ramax imas ih na fb sve ostale detalje.
gornja gorica.
Ok, u koji servis to rade???
Je li moguce da je neki put na sjever - mislim kod mojkovca zatvoren od 10 do 15h?
Cuh nesto na prekide mislim da je glavni put.
Kod Slijepač mosta, sručili ogromnu masu zemlje sa brda na kolovoz.
Glavni magistralni put od sjevera do juga potpuno zatvoren u sred jula.
To je to sto sam cuo - mogu misliti mrcene turiste koji to ne znaju.. + kad puste saobracaj ima da mile do primorja.
Jeste. Ide se preko nekog brda, ne bi preporucio da idu oni kojima je auto dosta nisko jer kaci.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fba6d310d5.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cim su ga "napravili" se znalo da ce se sve srucit na put jer su ono brdo bas strucno odvalili... Bolje bi dijete u pijesak prokopalo tunel nego sto su oni sasjekli ono brdo
Mogu nase da ti uzmu, sjeti se http://www.vijesti.me/vijesti/predra...okumenta-12299 a bilo je i drugih slucaja, sa "obicnim smrtnicima" se ne cimaju previse ali opet mogu
Ima li ko neki kontakt otpada za bmw Albanija,Bosna?
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Koliko okvirno kosta varenje plasticnog branika? Napuklo iznad tocka u duzini od 15ak cm... Takodje ako ima neko preporuku za majstora
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Đe ima da se kupi sprej za kožu mat? (kožni volan da se ofarba)
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
^^^И мене би интересовало...
Koji je najbolji cleaner za maf filter,gdje ga kupiti i koliko kosta?