Jos par sati i nestajanje na 5 dana :yipiiii:
Printable View
Jos par sati i nestajanje na 5 dana :yipiiii:
Opet me svrbi zadnjica. Ne citava, samo desni guz, a ni on citav... Ovo postaje hronicno nesto...
http://www.youtube.com/watch?v=Hl8Dbty24c8
Ostani da me cuvas kada zaspu andjeli... :)
Onaj osjećaj kad se nagrdiš noć prije i još ti je muka i dođeš na ovu temu i ne treba ti prst u grlo.
ovako je to izgledalo kad se vratio...
http://umotvorina.blogspot.com/2012/...olji-jaci.html
Cestitah tetki rodjendan ka nijednoj. Zasluzila je.
Kao Antoine Roquentin.
kako volim ovaj topic :)
Slusam neke balade i spanske pjesme na radiu, i razmisljam dal da se upucam u glavu ili da se samo smjeskam?
Adele i osjecaj kao da je noz zaboden u grudima. Bol nije jak, samo pece, i osjecaj da zelis da se sklupcas kako se rana vise ne bi cijepala...
Onaj osjećaj kad vam se čini da vam izraz lica izgleda ovako:
Attachment 94433
mozak (ili kako se to vec zove) na otavu..
blah
Znate li onaj osjecaj kad vas strefi zalutali metak, a vi toliko zagrijani, da jedva da ste skapirali da vam kulja krv iz tijela?
Super se osjecam.
"blah" :)
"Svijet mi je odjednom postao tajna, i ja svijetu, stali smo jedan prema drugome, zachudjeno se gledamo, ne raspoznajemo se, ne razumijemo se vise."
ajde ne mlati :p
zakljucajte ovaj gej topiiiiic
:)
Onaj osjecaj kada si para bez a jos 10 dana do prvog.
muskarci srcad i neke ljubavne izreke.. a zene smaraju isto tim gej/love izjavama.. prosto mi se javi osjecaj kao da me obhrlilo nekakvo g0vno u prahu kad procitam pojedine postove -__-
Jede mi se...hm...momcetina...mljac...
Stajao je na trotoaru, naslonjen o drvo, cekao je nekoga. Ja sam ga posmatrala. Volim da posmatram. On mene nije primjetio, a i zasto bi? Oduvijek je bio nadmen, pa i sada dok ceka, on ne rasipa poglede okolo.
Trenutno mrzim internet i sto postoji.
Gdje je zlatno vrijeme kada nista od toga nije postojalo, pa ti se znanje pruzalo koliko si mogao ocima da vidis i usima da cujes?
Sad? Sad toga nema... A dobro bi mi doslo. Manje bih se nervirala...
Stara sam.
laadoooviinaaaaaaa!