Idemo sad svi za bar!
Printable View
Idemo sad svi za bar!
Hahaha, malo se Džoni zanio [emoji3]
ali kakva tekma Tito dragi, od čiste krađe, pa gotovo sigurnog poraza i na kraju pobjeda
Ahahaha uzeo im je šampanjac Džoni [emoji38]blue:
Sent from my P10+ using Tapatalk
Na Darušafaku u 1/4
Buducnost sve i da ne dobije nikog do kraja sezone niko im nema sta zamjeriti. Sve ambicije i realna i optimisticka predvidjanja su vec sada prebacili. Medju osam u eurokupu gdje se grupa nije mogla preci, pozicija 1 ili 2 u ABA ligi gdje se ocekivala grcevita borba za 4 mjesto. Sad opusteno i bez tenzija samo neka idu ovim putem kako ove, tako i narednih sezona, sa gro ekipe nasim momcima i jasnom vizijom kluba sta zeli.
Cedevita izgubila
https://image.prntscr.com/image/g3Cf...i7qlgTzMMw.png
Zar ne bi trebalo sa asvelom u cetvrtfinale po trenutnoj tabeli?
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Kakav asvel, idemo mi opet protiv ređo emilije.
Edit: aha, ipak protiv gran kanarije. Samo je to daleko, u pičku materinu. Tri aviona se presjedaju
Sa darusafakom ljudi
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Opet sa divljanima. Ti se ili mogu nekako klepit ili ce bit dva puta po 25 razlike
Edit: naravno vise nego prezadovoljan ovim do sada, ovo je pokazatelj sta znaci dobar trener i rad sa igracima.
Svaka cast jovovicu itd ali ovo je tri klase iznad
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Cedevita je dobila jesenas Dačku
Послато са SM-G355H уз помоћ Тапатока
Ako dobijemo Loko 9 razlike i Cedevitu onda na drugoplasiranog iz E, ali imamo Mornar i Cedevitu u ABA tako da ne vjerujem da će se mnogo cimati u Rusiji
valjalo bi jedno dva puna busa za Bar i na sastanak sa Delijama, da se grad pocisti malo :D
A dje ne zanima bojim se Bar nikoga vise. Zadnjih 4,5 puta se islo kako mi rekose nikoga dolje ka izlet.
Odličan kraj meča i zaslužena pobjeda! Odavno ne gledah prljaviju ekipu, onako su se potukli i sa Gentileom prošlog vikenda.
Hvala Loko za pobjedu, sad treba čuvati snagu i relaksirano u te dvije utakmice.
Mada znajući Džileta, mislim da će se cimati protiv Lokomotive, jer mu je cilj da igraju što više utakmica protiv jakih timova.
S obzirom da smo dobili, brzo će se zaboraviti možda i najveća krađa u ne znam koliko. Koliko su prljava ekipa dokazali su zaustavljanjem onog semafora 3.5 sekunde prije kraja, trika nema da me iko može ubijediti da je neka viša sila bila u pitanju baš na naš napad, par sekundi prije kraja kad smo imali otvorenu kontru. Da je sreće i pravde automatski bi bila pokrenuta istraga i ti klošari bi bili strogo sankcionisani. Kako sam popizdio bio uh, ali karma je pobijedila i Džoni Nikolić je preuzeo šampanjac od one stare drtine kod zapisničkog stola, highlight neviđeni :D
Kad će pratit ako ne sad, Mornar gazi.
A dje je ona legija barana sastavljena od cigana i grobara? Nisu puno potrajali..
Možda su tu kad igraju Zvezda i Partizan?
Inače Budućnost može da se osjeća najvećim krivcem za lošu razvijenost klupske košarke u CG.
Prošle godine Mornar je imao, ja mislim, drugu posjećenost u ABA ligi. Ove godine je slabije jer su bili očajno krenuli.
Ali publika koja podržava klub je tu uvijek, samo nema organizovanih navijača.
Može bit, ja ti nisam ni upućen, znam ono što je kad su utakmice.
A kad igra Budućnost svi smo tu.
Ima li dje da se pogledaju ti produzeci?
Bacite jedno javi se zapad, bicemo pored :mrgreen:
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
5€ karta. Vala džabe.
Čuveni Džerom Džejms
https://www.instagram.com/p/Becq_YeDoPZ/
Aa top! Jel moguce da je ovo 1999?!
Auu od kad ja pratim Buducnost jbt.:/
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Koliko para karta za prevoz u 2 smjera i utakmicu?
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Povratna vozom 3e, karta za mec 5e, dojc u kafic mali dvorac 1.3e Spremi 10 e :mrgreen:
Bar navija za Buducnost, vidimo see tamo! :D
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...65de00a3d3.jpg
Otkazano gostovanje ...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f2a43459e9.jpg