Sale ,slika i ton na tv Budvu su ocajni(vjerovatno do njih) i ja vjerujem da njih malo ko gleda, pa bi dobro bilo kad bi se taj kanal zamijenio nekim boljim(Fox,Visat kanali,Sport klub)
Printable View
Sale ,slika i ton na tv Budvu su ocajni(vjerovatno do njih) i ja vjerujem da njih malo ko gleda, pa bi dobro bilo kad bi se taj kanal zamijenio nekim boljim(Fox,Visat kanali,Sport klub)
trash tagove zamisli ne stavljam ja, ali zato ti, o profesionalche pusti, ne propustas priliku da tagujes moje topike sa "koniq", iako je za onoga ko zna zasto to radis i upucen je u pricu to blam za tebe, tvoju pricu i firmu za koju radis, a ne za mene :rolleyes:
(PS ne zivim na Konik, za one koji ne kapiraju)
(PPS Milo mi je da si nasao eufemizam za uskoro, sad je "cim se srede neke sitnice", sto mu dodje na isto :p )
Budva emituje takav signal. Bice sredjeno u narednih par dana, bar su tako najavili.
Desava li se jos kome osim meni da mu prekidaju i blokiraju RTS1, RTS2 i ponekad National geographic? Sale ima li sanse da se titluju Discovery World i Science?
Sale oce li biti titla za Jetix i BBC Prime , i Euro sport 2 sinhronizovan ?
Bice to sto moze, tj. to sto oni spakuju.
E Sale, nevjerovatno je da PRO TV JOS nije ukljucena, a neka sporedna DM SAT se DODAJE?! Ja licno nemam nista protiv ove televizije, jer SVAKA TV IMA SVOJE GLEDAOCE! Mene pomalo cudi cinjenica kako se sad DODAJU a ne ZAMJENJUJU TV stanice?! I vratite ona 3 kanala SADA a ne ,,malo dalje od uskoro,,?? Ne treba dodavati kanale po vasem t-com izboru, vec po izboru gledalaca!!
Pro TV jos nije poceo emitovanje full programa, samo experimentalni.
moze li kako da e makne ona blokada na zakljucavanje programa svakih pola sata, makar na nat geo wild
Znam da je program experimentalan, kao sto je bio i TV Vijesti pa ste ga odmah dodali! A evo i info da pocinje 1. oktobra! Znaci jos 5 dana experimentalnog... Uzivas li uz DM SAT? :D
DM Sat ludilo :)
Kanale mozes sam da otkljucas i zakljucas, a da nista ne pokvaris. Sigurno si stavio roditeljsku kontrolu, idi na menu > podesavanja > roditeljske kontrole > roditeljska kontrola...
Tu imas Kanali, Crnogorski (ratingsistem) i sadrzaj bez rejtinga. Ispod svake pise da li si nesto zakljucao.
Default pin je 0000 i neces nista pokvariti (:lolblue:) ako ga promijenis. PIN si zaboravio? nema problema, uzmi licnu kartu i posjeti najblizi T-Shop :)
http://www.bug.hr/vijesti/?id=91804Quote:
Procvat IPTV-a
Prema najnovijem Gartnerovom istraživanju tržišta, broj pretplatnika usluga internetske televizije (IPTV) širom svijeta trebao bi ove godine doseći brojku od 19,6 milijuna, što je 64% više u usporedbi s prošlom godinom. Ukupni prihodi od IPTV-a trebali bi narasti na 4,5 milijardi dolara, odnosno biti veći 93,5% naspram 2007. Također se ističe kako je najveći broj pretplatnika u Zapadnoj Europi, dok se najveći prihod ostvaruje u Sjevernoj Americi.
Prema procjenama Gartnera, ove godine će oko 1,1% kućanstava širom svijeta koristiti IPTV, a ta bi brojka do 2012. trebala narasti na 2,8%.
http://www.aminocom.com/products/ipstb/aminet530.html
Moze li se ovo nastelovati da radi na Extra TV ?
Za sada je sertifikovan samo Scientific Atlanta X300T/X301T.
Evo i one realne strane ;)Quote:
Prema Gartnerovom istraživanju, trenutno u čitavom svijetu 1,1% kućanstva koristi internetsku televiziju, a ukupni prihodi od IPTV-a u čitavom svijetu bi trebali doseći 4,5 milijardi dolara. To je rast od 93,5% u odnosu na prethodnu godinu, a do 2012. analitičari iz Gartnera očekuju da će ukupno 2,85 svjetskih kućanstava imati IPTV.
Trenutno je najviše korisnika usluge u zapadnoj Evropi, a SAD su tržište s kojega se očekuju najveći prihodi od ove usluge.
Usput, ako se pitate zašto je tako malo korisnika IPTV-a, probajte MaxTV, pa će vam biti jasno…
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=91859
To pilicarsko laziranje citiranog texta mozes negdje drugo, a na ovom topicu sigurno ne.
Sto si osetljiv ?:cool: Cujem sve je vise "zadovoljnih" Extra tv korisnika, kako ce te za glavu da se hvatate kad pocnu da isticu ugovori
ovo je cist copy/paste :p A i ne vidim zasto ne bi moglo u ovom topicu :)