odlican post gorane, bez napastovanja :concern:
Printable View
odlican post gorane, bez napastovanja :concern:
To njoj reci
Ko na fejsu uređuje ovaj pejdž? Fali masu kultnih postova.
Edit: Dobro de Hari, rijesih zagonetku pa obrisah postove a ti mi opet vratis post..Trebali ste napisat "koliko ima velikih slova.." a ne samo "koliko ima slova.." pa da nagadjamo sta ste mislili.....
Neka prijatelj ipak sam pokusa
Predlog da se za custom user title mora pokazati uplatnica na racun doma u bijeloj - iznos 5 eur po slovu, pa ko voli neka plati.
Mozda je previse 5, ali stvarno dobra ideja ;)
nije previse nego premalo
slazem se.
Kako da ne...sjecate se oglasa...revolucija je bila....zamislite 2 eura da se uplate za poplavljena podrucja...i danas se prica jos o tome.....
Kako je nekima krivo sto nemaju custom user title :* sto vam to nije palo na pamet za avatar/signature...
Ja sam za to ako vas cetvoro skupite preko 10e i uplatite na racun doma u bijeloj, da se svi lise svog user title-a...
moze li predlog da neko uplati 10e i onda moze drugom useru da promijeni usertitle :0 na 5 dana :0
moze li neko rec' kako se brise akaunt odje, ako je i moguce?
DiDi.... znas da ce biti mrtvih po pg ako se to desi ;p
Ja bih odma' platio da ispod MeDo_JE pise CUORE NERAZZURRO! haahhaha :D
niko da odgovori na moje pitanje.. ccc :(
Ne moze ti se obrisat akaunt. A i sto bi ga brisao/la ako imas samo 9 postova? :)
Moguće je. Brise se tako sto Admin foruma strikara taj nick, stisne dugme na koje pise DELete. Pojavi se jedno pitanje "oli stvarno?", a ako on stisne Yes, onda je izbrisano. To je objasnjeno bar 326 puta i svaki put receno da to moze uraditi jedino Admin ako ima debeli razlog, a taj razlog mu se moze iznijeti jedino i samo preko PM.
haha, a ocu novi nick da stavim, ovaj mi se ne svidja, vidjecu nesto para da castim ovoga admina, dako mi progleda kroz prste xD
E to, to. Kad si to pomenuo ja mislim da će ti i unuk taj nick citati na ovom forumu.
A ima još par nekih sitnica koje si vjerovatno sam otkrio :)
Ja ovo čisto dobronamjerno sugeriosao. Hvala.
Jedva čekam update ;)