Pa to je to, ispod toga tesko da ce neki mjerit. Zavisi i od svjetlosti, boje povrsine i svasta nesto
Printable View
Nekog za preporučiti koji bi mi ugradio ovako nešto slično? Tj. ja imam već šank i ovu konstrukciju na G iznad njega ali je urađena primitivno samo od gipsa i prefarbana u boji zidova. Ideja mi je da sad taj dio od gipsa iznad šanka obložim nekim medijapanom ili čime li već (u dezenu sličnom postojećoj ploči šanka)
https://www.pinterest.com/pin/668080925988827316/
evo ti ga u postu iznad :)
A dje, zauzet je on vazda :D
Iz iskustva, bolje ti je njega sacekati, vjeruj mi.
Mjesec i po :joy:. Moze to i sam, na montaz kit polako,ako je dobra podloga :)
Da i ja preporučim Bana za moleraj, odličan i jako pedantan moler.
Imate li neku preporuku za majstora za Whirlpool mašinu za pranje posuđa? Hvala...
Ima li neko preporuku za majstora koji bi radio terasu i spoljne stepenice na kuću? Po mogućnosti da ga ne čekam do maja 🤓
1. Sa čime preporucujete da je najbolje “ispuniti” blagu šupljinu između ulaznica vrata i praga (nakon postavljanja postoji šupljina širine 2-4mm). Strah me da ne dolazi do ulaska vode.
Ako je silikon jedino rešenje - koji se vodi kao najkvalitetniji?
2. Kako najljepše i najbolje odraditi ivice zida nakon zamjene prozora?
Sent from my iPhone using Tapatalk
@aurius
1. silikon ili jos bolje KD masa (ona trpi vise "zlostavljanja" - i jedno i dugo su barijera za vlagu
2. ako su gletovani zidovi onda moler moze da se odradi stirodurom i lajsnama od mrezice... na lijepak ili pjenu se izravna stirodur, i posle se stavi lijepak i mrezica i izvuce sve fino
e sad, ako nisu gletovani zidovi vidjece se razlika ejr ce taj dio biti vidno "ravniji"
Preporuka za nekog da mi sredi ovaj mehanizam za povlačenje roletini, pukla ova plastika što se vidi iz priloženog pa mi treba novi taj dio, traka je neoštećena. Nemojte mi onog doktorja ili kako li već što se reklamira ođe, lik pročita poruku i ne odgovara na nju a prošle godine smo se i čuli kad je trebao da dođe da mi sredi nešto u firmu, niti je došao niti se javljao više.
https://i.ibb.co/48M4dvg/viber-image...-00-14-487.jpg
Mislim da ce ovdje ici novi mehanizam ali stara traka kako bi mu bilo lakse da odradi posao :)
Imamo li nekoga majstora za kosilicu za travu, pretpostavljam da treba da se membrana zamijeni.
Dogandzic u Spuz
Da nije sada u Pg?
http://agro-auto.com/
Edit: evo pise da je servis u Spuz.
Vidim da me pomenuše kolege da nisam odgovorio na poruku,da nisam izašao da pogledam nešto,da se nisam javio.Naravno ne želim da ulazim u bilo kakve dubioze i neobavezne diskusije…Ako nisam odgovorio na poruku možete da me pozovete.Što se tiče da nisam išao da pogledam posao zamjene kedera na stolariji i podešavanja vrata i naglasio(pogledaću,ako što budem mogao da učinim javiću se) Pogledao taj posao jesam,javio se dalje nisam jer tu nisam mogao učinjeti ništa konkretno. Tako da ako već vidite da vam ne odgovorim u momentu a hitno vam treba odgovor nazovite lutke moje
069 022 548 - Kovijanić na Zlaticu, meni trimer ljetos popravljao, brz, profi, sve preporuke.
Planiram sam da napravim mini klizna vrata za podrum (visine do 60cm- dužina oko 1.5m) kako bih sakrio/smjestio neke stvari.
Plan je da na običnu bijelu ivericu nakacim donji i gorni točak i to sve ubacim na gornju/donju vodilicu.
Da ki je potrebno o nečemu voditi posebno računa?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima li neko stampace da popravlja, hp multifunkcionalni, guzva papir.
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk