ljudi ja sam bio 6 mjeseci bez cdm-a poludjeh.sve je kul kao nekad
Printable View
ljudi ja sam bio 6 mjeseci bez cdm-a poludjeh.sve je kul kao nekad
Upustvo za korišćenje CDM-a :
Kad ne znaš što da napišeš na CDM , napiši što ti se jede, stavi neku sličicu u izrazite svoje misli...( nadji je na google) , stavi neki youtube link na moj mrsni topic, kopiraj neki twit ili misao dana sa nekog sajta na "misao dana", obavezno nešto hejtuj u stvari koji te nerviraju , a odmah potom pokazes koliko si srecan u stvari koje vas cine srecnima.
P.S. Sjutra cu napokon da se vidim s drugom kojega nijesam vidjela skoro 2 godine!!!!!!!! Plan dana: Ispsovati ga, isklepati, a onda izgrliti i izljubiti, reci koliko je nedostajao i koliko ga volim, pa onda u razgovor... :D
Glavobolja
Sunce je moj najbolji drug cak i ako nemam snage da mu se veselim.
:triumphant:
5 dana van pg, oh sreci nema kraja :D
Jedva cekam ponedeljak :D
"The Hangover"... nije bas kul kao na filmu kada se tebi desava, ali je isto zanimljivo kad se sad gleda kad se sve zavrsilo, hahahahahahaha. :stupid: Odoh u krevet ne mogu vise. :sleeping:
Skoncentriši se više!
'' Zaspao bih sada ja na tvojim rukama, budio se ne bih nikada.. ''
Izgore se u kucu , a kad otvorim prozor hoce da me ponese koliko duva. Pi zajebane situacije. :P
Zar ti se tako spava? ;)
Bas tako :D
Grijeh je... :D
kako usnama miluje..kako prstima sapuce...
Javio se. Pojavio se. Zagrlila sam ga. Poljubila. Izmrsikala. Poceli smo da pricamo i ozivio mi je sjecanja na lijepe dane.
http://umotvorina.blogspot.com/2012/...pe-i-note.html
Svet je jako mala oblast ... vode i zemlje..
Volim ono sto jesam i ono sto cu biti.
Svi toboze hoce da pomognu, a kad treba najmanju glupost da urade cute kao noc. :hammer::hammer: