Bilo bi najbolje da se malo puste na miru ljudi koji stanje foruma vraćaju na prethodno stanje. Goran će reći da li nesto nedostaje i sve vezano sa forumom i danasnjim problemom da bi ne bi nagadjali ili pokusavali biti duhoviti.
Printable View
Bilo bi najbolje da se malo puste na miru ljudi koji stanje foruma vraćaju na prethodno stanje. Goran će reći da li nesto nedostaje i sve vezano sa forumom i danasnjim problemom da bi ne bi nagadjali ili pokusavali biti duhoviti.
Hello and welcome back...
Danas u toku dana je cijeli set sajtova u CG bio napadnut od ekipe i Albanije kojoj je ludo zabavno da se bave sa tim da obaraju sajtove. Na zalost iako sada znamo kako su to uradili (ne brinite nema veze sa forumom) nijesmo bili sigurni u to da li je ostavljen neki virus ili malware pa smo uzeli jucerasnji back up i vratili ga na server. Raquel je dobro primijetila nema danasnjih postova. Imamo njihovu kopiju sacuvanu na drugom serveru i tamo sada provjeravamo da li je nesto ostavljeno. Ako ne bude vraticemo i te postove.
Zao nam je sto nijesti mogli u proslih par sati da pristupite forumu preko weba. Preko Tapatalka je sve radilo kako treba.
Interesantno kako komšije prate politička dešavanja u Cg, nego, dobronamjerno pitanje s moje laičke strane: zar ne postoji kakva zaštita protiv ovakvih ili sličnih napada? Evo po' godine o jadu se i vi a i mi kao korisnici zabavismo..
Ako sto znaci, a vjerovatno ne, nijesam nikako moga da pristupim stranici 856 na temi Smijesne slike ukazivalo mi da je tu neki ka virus. MEdjutim poslije hacka nema toga vise :D
Moze li jedan predlog vezano za nove clanove: da im se tek nakon 24h aktivira nalog. Time bi sigurno prepolovili broj clanova koji prave duple naloge pogotovu na podforumu sport jer ako im ne date mogucnost da odma nesto iskomentarisu do sjutra ce se oladit.
Bio sam dugo clan na forumu, kao moderator, gdje cim se neko dupli registruje sa slicnim ip-om iz opsega, dolazi u notifikacijama moderatorima da je to poklapanje..
Pa ne znam kolko to moze pomoci
Par osoba totalno demoliraše temu Bodybuilding?
pratimo...imate opciju da prijavite post u donjem lijevom uglu svakog posta:)
Je li ovo ukinuto pravilo za 50 postova ili propustam nesto? :)https://forum.cdm.me/showthread.php?...n-Zaljubljenih
Nije...a kako mu je to uspjelo tice znaju.....
Bas interesantno
Treba ga ostavit bar nije smarao kao ovi sto kupe postove no je posa pravac tamo i otvorio :D
Opusteno ...znam sto je....
Na prvom mestu pozdrav adminima I svim clanovima foruma.Imam predlog,clan sam jednog drugog foruma gde svako stoji iza svog profila glavom I bradom,tj, pravim imenom I slikom.Ja sam pristupio ovom forumu svojom slikom i nadimkom i stojacu javno iza svake reci koju ovde napisem.Na taj nacin je mnogo bolja komunikacija izmedju clanova.
Jes, a ovdje vole i da se sretnu po gradu jer su tastature lagane a rijeci teske....bolje ovako...nego Dobrodosao...
da se lijepo predstaviš Bugi, da metneš svoju fotku na avatar i puno ime umjesto nick-name....pa ne znam oćemo li :D
Pozdrav,
gdje da nakucam 100 postova da bih mogao pisati u temi o fudbalu? Novi sam član, registrovao sam se zbog sporta, fudbala prije svega.
Javice ti se moderatori sa fudbala...pa ako oni kazu da je ok da preskocimo pravila....
Sredjeno...
Daj micite ove infrakcije kad isteknu, grdno ih je gledat svaki dan :)
Sent from my Z1
Da ne pretjerujemo nocas....nije bozic
Hello
vjerovatno ce se sad mnogo ljudi pitati sta je novi tab tamo gore koji se zove iTrader. Dakle radi se o novoj mogucnosti da se na PDFu oglasi postavi novi nacin postavljanja rejtinga prodavaca...kao na ebay-ju. Predlog Draka-e i cini mi se qll...upravo ga setujemo tako da sacekajte malo. Osim toga...vjerovatno ce se sada nadigne odmah prasina oko negativnih bodova ljudima...budite qll gledajmo da ovo bude bolje mjesto za sve.
Hvala sto si saslusao i uzeo u obzir predlog :)
Bravo za iTrader.
Sent by iPhone using Tapatalk
Moze li neko da banuje ove trollove sa petopedijom? Na svaku temu se ubaci po jedan "strucnjak" (pdf Kucni ljubimci)
Danas je aktiviran iTrader na PDFu oglasi. On za razliku od Feedbacka sluzi za ocjenjivanje Prodavaca/Kupaca/Oglasavaca. Cilj je da se konacno zna ko je ozbiljan Prodavaca/Kupaca/Oglasavaca ako samo zloupotrebljava nas Forum. Molim vas da ga i tako shvatite. Za sada Seller Rate mogu da odrade samo oni koji imaju pravo i da pisu na tom PDFu a vremenom cemo da vidimo da to pravo damo svima. Molim vas da ga ne zloupotrebljavate u osvetnicke svrhe, da cascavate jedni druge ili da vracate poene. Ovo nije feedback. Znaci ocekujemo da se samo oni koji nesto Kupe, Iznajme ili Prodaju oglase sa nekim ratingom. Gledajte da ovaj forum bude ono sto smo se svi uvijek nadali da ce biti. Korisno mjesto za sve nas
Šteka li jos nekom forum kao mene danas,učitavanje po 5min i sa tapatalka i browsera
Kod mene isto tako i vidim kad udjem u notifikacije na tapatalk sve duple notifikacije mi stoje..
Kvar na serverima u Njemackoj.
kod mene je ok :D
Nisam čitao,OK je sad jedino da mi se neće ove notifikacije duplat;)
http://img.tapatalk.com/d/14/03/01/utedabyt.jpg
Dobro, iTrader nije Feedback Score. Šta je Feedback Score?
Feedback score jeste Itrader. Htio sam da kazem da nema veze sa Rep. Power. Sorry.