prebaci tastaturu sa eng na srb
MIX 2
Printable View
prebaci tastaturu sa eng na srb
MIX 2
Quote:
Ne mogu da nadjem u Word 2013 opciju da mi ne pretvara automatski slovo i kada stoji samo u veliko slovo I, znali neko?
Probaj ovo:
- Click the File tab, and then click Options.
- Click Proofing.
- Click to clear the Check spelling as you type check box.
- Click to clear the Mark grammar errors as you type check box.
odlicno, to je to Fala ti napalm.
You must spread some Reputation around before giving it to napalm again.
redmi 6 pro nema global I onda ovi sa alija ubacaju onaj sa xiaomi eu ali ne smije da se update udari.Kakoa to momak nije znao I upodate se sam preko noci I ujutro samo pao sistem I cao.kad pokusa bilo koji rom da se ubaci preko test pointa nadje ga edl mode ali cim pocen flash iskoci cannot recevive hello packet.
indijski novi roma sto j sad izasao prihvati ali nece da se upali.
Ko zna oko ovoga ???
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Imam procesor Q6600 i ide temp kada ga koristim od 65-75C. Jel to mnogo? moram li mijenjati kuler?
Ja imam E7500, ide do 99.5 stepeni, ali radi. Kuler vrti to sto moze, ali krstenica mu je poodavno :) 65 stepeni mi ju minimum na koji radi :) pri izdisaju je. Da nije i tvoj?
To je u granicama normale. Jacu ovaj promijeniti ako nadjem nedje neki dobar polovni. Li cu stavit E6650 (mislim da je taj model, model ispred E7500)
Ok. Hvala.
Sent from my SM-G531F using Tapatalk
kako da napravim u word 2013 sledece:
imam kao poglavlje napravljeno 1. Neki naslov, onda u to poglavlje imam 1.1 i 1.2 ocu da napravim sad ono 1.1.1 i 1.1.2 itd. Znam da ovo ima neke veze sa onim "Cross-Reference" ali ne znam kako da izvedem ovo?
izgleda da se to radi na "multilevel list".
https://www.vindale.com/v/index.jsp
Da nije ko probao ovo jer me pitao drug, ja rekoh da je obican shit, ali eto da vidim da nije ko ima iskustva, nesto kao PPC sajtovi cini mi se.
Pojavi se posle izvesnog vremena crna pozadina umjesto slike na ekranu? sto moze biti? hdd,sistem ili graficka? posle mozda par refresovanja se vrati,al obicno se desi kada se racunar ne koristi al je upaljen.
Postoji li program koji će da isforsira CD-R da se prži na 1x, 2x ili 4x?
Kad god podesim na te brzine, CDburner ga ipak prži na 16x.
Imam stariji CD player, koji hoće CD-ove pržene što manjom brzinom. [emoji4]
Koristim Maxell CD-R.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Nero
Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Isprobao već, 16x najmanje isto kao i na CDburner. [emoji4]
Podrzava li ti pisač niže brzine?
Podržava. CD-RW prži na 2x-4x-8x, DVD na 8x.
Samo CD-R nema šanse.
Mozda je do CD-a.
Lap top Compaq, star 7-8 god. iz cista mira crn ekran, kacio drugi monitor, tv preko hdm i nista. Cuje se da radi ventilator, signalizacija za caps lock, num lock i slicno. Kao da je sve ok osim ekrana. Umije li neko ovo popravit da mi preporucite?
Hvala..
hvala JungleBoy
Ohoj ... Ima li neko odje da ima/radi kanal na jutjub koji ide preko `partnera`, da je bas upucen oko jutjuba i zastite autorskih prava itd !? Ako ima, rado bi postavio par pitanja na `pm` :p ... hvala ...