provjeri stope
kao sto rece Fabia,kome trese mjenjac od balansa
Printable View
provjeri stope
kao sto rece Fabia,kome trese mjenjac od balansa
Zbog stopa ne trese. Kad su lose stope, rucica ide naprijed ako si off/throttle, nazad ako si on throttle ili obrtnuto.
evo i ja imam vibrirajući problem :) prije dva dana zamjenih točkove, prednje bacih pozadi, a zadnje naprijed jer su gume bolje, manje istrošene i sinoć na nedje oko 90 km/h poče volan da trese.
jel moguće da sam ja nešto zeznuo,s ovom rokadom točkova?
Moze bit da su gume krive, al odradi balansiranje..
Samo ti fali balansiranje prednjih tockova.
ok, fala vi dobri ljudi!
ko nije polagao vozacki najebo je od januara ;)
Zashto mislish da bolje gume treba da budu na prednjim tochkovima?
http://www.youtube.com/watch?v=l5YsQ_a_ijA
uvijek su ti najbitnije gume naprijed, koju god vucu i auto imao, one sto drze put i kojima upravljas i ,.
Istina. A cuo sam za polaganje. Uzas.
al se tjese kako je u regionu skupo pa da nismo okidjenog obraza i mi da pratimo trend a i zbog poskupljenja goriva jelte
To cuh na radio, radi voditelj
"....te ce polaganje vozackog biti kako kazu, minimum duplo skuplje, ali to nema sta da nas brine jer plate rastu (i onda ironicna pauza)"
Zasto kad god je neka dalavera oko poskupljenja neceg, uvijek se vade na "i u okruzenju je tako, i u evropsku uniju je tako..." kad su plate i standard u pitanju onda ide druga prica "kriza pogadja sve zemlje pa i nasu ekonomiju...mi smo mala zemlja..."
hehehehhheeheh kad prolazi kod ljudi to, niko se ne buni, cepaj
Ih,što će tek sad instruktori da šklapaju para. I ovako su sa 7-8 časova završavali kandidata. A sad duplo više para a duplo više goriva. Ne vjerujem da će mijenjat navike u skorije vrijeme ;)
Sjećam se kad sam ja polaga da me je instruktor pitaj jesam li ikad prije vozio auto. Na moj negativan odgovor odma je počeo da kuka kako će bit muke sa mnom,i kako sam ja to treba da znam prije negoli sam doša kod njega itd :D
Sto mislite koliko ce me kostati prva registracija, preveden je prije par dana, u pitanju je Pasat benzinac 1.8 2001 godiste.
310e je bilo prije, sad se poskupljalo pa ti ne znam reci...
a dje 400e, ne bi trebalo da je preko 350
bilo je 310e (s' tim sto ne otpada svih 310 na polisu)Quote:
Polisa osiguranja za motorna vozila u Crnoj Gori od juče je veća u prosjeku za oko sedam odsto
Za 1.8T od 150 KS je bila 310?
Ako mu je turbo onda nista, ali na 1.8 125 konja je bila 310
Da oce makar naprawit wozache od kandidata no juche jedna zena na stari put sa korsom ide 20km/h i kako joj ko svirne da je pretekne tako psuje...oce li bit samo skuplje ili se mijenja shto u prawilnicima...nece uwodit ono da se probna wozachka moze uzet sa 17 kao u srb jel?
i ja sam se nadam da ce bit tu do 350... pa jbg sto je turbo ipak je 1.8 u pitanju :)
nemoj me jebat.
bumo mu sipal jednu zutu cim budem uzel polisu kod Rroka. I odma te zovem da ga testiramo malo kroz grad... Rece mi drug da ga mogu vozit odmah... samo mu ostavim americke targe dok mu ne stavim ove nase. :)
Posto sjutra treba da zbog posla obidjem Andrijevicu, Plav i Rozaje, koji mi put preporucujete iz Podgorice ?
Jeli cemu put preko Mateseva, ali onaj gdje se kod Bioca nedje skrene ka Matesevu? Vidim na google maps da je za 60km kraci od onog preko bijelog polja i berana... Isplati li se ici tim putem, moze li se normalno voziti?