Da znam, ali ceste se desi da procure informacije (namjerno ili ne), pa reko da nije bilo nesto skoro.
Printable View
Da znam, ali ceste se desi da procure informacije (namjerno ili ne), pa reko da nije bilo nesto skoro.
brate ponavljas sta drugi kazu tacka.Nije ni cudo da si nabio toliki post.
Ovamo treba mi aikacija za word i exel .Preporucuju mi documents to go,mada..
Takodje da li zna ko da li moze da se gledaju utakmice preko neta.Jednom sam probao preko oleoletv.com ali nesce..trazi Java.Pogledah na store ni to ne nadjoh
proradilo mi je posle 2 dana, hvala:)
treba mi info smijem li resetovati (Erase All Content and Settings) jailbreakovan 4s koji je na 6.1.2 ... a da ne zaglavi (zbog jailbreaka) ???
nebih da prelazim na 6.1.3 jer nema josh jailbreak , a htio bih da skroz ocistim tel
Nece se moci bootovati. Bar je tako sa proslim verzijama.
Jedno pitanje,ako nemam racun u slucaju da mi nesto nedaj boze otkaze:) znaci li mi nesto ovo?
https://s13.postimg.cc/aixsnkdjb/image.jpg
i gdje se ostvaruje ova garancija? ovakva...
Apple store po svijetu. Mislim da iCentar trazi racun od ovlascenog distributera, jer nece da servisiraju ipad kupljen kod neovlascenih prodavaca (ct, neptun, grifon...).
Znaci svuda u svijet jedino u iCentar u Podgoricu ne moze,jeli moguce ovo..
Podrzavam njihovu odluku. iCentar uvozi legalno sa pravom garancijom, a ovi ih svercuju i jos da zvanicni servis to popravi. Vazi
Pa sve se to da naplatiti od Apple a
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Ok sale ali ako mi na zvanicnom sajtu apple pise da imam garanciju,ne razumijem da zvanicni serviser apple nece da mi prizna garanciju i sto kaze bugi svakako ce se naplatit,a valjda je i ovaj moj legalno kupljen i nije svercovan dok na apple sajtu pise da ima garanciju sto nebi bio slucaj da je svercovan,pretpostavljam,nego dako ga ureknem da mi se pokvari nesto a radi ka singerica:)
neznam ni sto napisah vise iznervirah se bez veze..
Razumijem sta ces da kazes, ali pravilo je: doneses racun od ovlascnog distributera ili iz Apple store i sve ce se srediti pod pravom Apple garancijom.
Cak i u Apple store ti mogu traziti racun, ali obicno im je dovoljan serijski broj.
iCentar je samo diler sa njihovom licencom i oni ce ti traziti milion i jedno cudo samo da ti naplate..
Apple stor npr da imamo kao sto nemamo to je drugs prica,tu ne bi imao potrebe za papirologijom..
Mada probaj i njima(apple) mail da posaljes pa vidi sta ce da ti odg
Mislim da ct, neptun, grifon i ostali ne bi smjeli da ih drze i prodaju a da nije sve cisto. ipak, prvi bi iCentar digao prasinu oko toga...
Joco obrosi ovaj post pa postavi u oglase, imas dio sa Mobilnim telefonima...
evo link http://www.forum.cdm.me/forumdisplay...efoni-i-oprema
Ja prosto ne mogu da vjerujem da sam kupio IPhone 5 na 6.1.4 ....
Nece biti Jailbreaka za mene jos dugo dugo dugo xD
Imam sim karticu normalne velicine, a ovaj iphone 4s mi ima ulazak za male kartice...? Moze li se od operatera uzeti sim kartica? Sta da radim ?
Moze naravno,ove novije kartice imaju i vec izrezano,samo da se odstrani nepotrebna plastika...Ako ti je frka mozes i kuci to napravit,imas sablon i preko njega sjeces,ali bolja ti je opcija ujutru do poslovnice operatera i trazi karticu za IPhone 4s ,jer drugi modeli ,kao i5 npr ima jos manju karticu...
All other phone ima miniSIM?
Nije tačno, moj Samsung ima micro
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2