Ja gledam!!!!!!!!!!!!! ;)
Printable View
Ja gledam!!!!!!!!!!!!! ;)
onda se prebaci na RAI uno, a nas pusti da gustamo u tv Vijestima,haha
hahahah, može ako vrate RTL.......;)
da, lud sam za big brotherom,prrrrr...
bitno da ne maknu Novu tv, tek sad imaju nešto kvalitetno, onaj talent show.
alo big brothera nema više na RTL.........................;) ali ima cobra 11
cestitke za tv vijesti
E moj Barovicu,ovi tajkuni iz Vijesti su gori od tebe
ljudi, samo da vam kazem da intv otkupila prava od arene, ahahhahhahaha smijesno....zalosno...i jos su imali obraza da skrembluju rts, bh hrt itd..sramota..
ARENA ima sva prava za balkan u naerdnih 3 godine, znaci za balkan, i sve tv stanice od njih otupljuju prava a ne od uefe, takav je ugovor.
Napokon da uzivamo, arenu sam juce aktivirao :)bar da se gleda italijanska liga, spansa I LIGA SAMPIONA...4 TEKME, PA BIRAS :d
Nije IN otkupila prava od Arene,nego od UEFE i to pravo da biraju meceve,isto to pravo imaju RTS i BHT(FTV,RTRS) i arene ne smiju da prenose nista sto te tri televizije izaberu,isti slucaj je i sa ligom Evrope,pravo izbora imaju RTCG,B92 i OBN,a Areene ono sto ostane,nikako ono sto su ovi izabrali!
Inace LS i LE se prenose samo na placenim kanalima,ne i na Areni 1,jer je Arena uzela prava samo za pay paket!
Tek od polufinala mogu isti mec da prenose,znaci da ce u 1/8 finala ako se sastanu,lupam sad Man Utd-Milan,IN prenositi taj mec,a Arena nece smjeti,nego ce morati da uzme neki koji nisu izabrali IN,RTS ili BHT(FTV,RTRS),nekad ce se desiti da svi oni istu utakmicu izaberu,pa ce Arena onda moci da bira izmedju 7 meceva,a nekad ce se desiti da izaberu razlicite utakmice,pa Areni ostaje izbor od 5 utakmica,na Areni 2 ide multiprenos sa jednim centralnim mecom,a na 3 i 4 ide utakmica koju izaberu!
odake ti to znas???i ja sam cuo da je IN u zadnji cas otkupila prava...zasto onda ne daje talijane????hah
IN je uzela prava za LS prosle godine i to na tri godine,nego se ovdje strasno mlati,pa nemam zivaca da se prepirem,ja sam jos prije 2 mjeseca rekao da IN nece prenositi Primeru i Calcio jer je Arena uzela ekskluzivna prava,ali naravno mnogi nisu vjerovali,nego Sofro ce uzet' itd...
Ali samo za tebe i za ostale koji sve znaju ;)
http://www.uefa.com/uefa/events/tv/n...id=847029.html
vijesti će biti po čitav dan na tom kanalu ili svakog dana od 16:00?
Ako već kažete da "hallmark više ne postoji" :rolleyes: onda umjesto njegha stavite npr axn....
U Bijelo Polje je zamracen arena sport 4 !
hhmmmhhhmmmmhhmm
Je li realno da se umjesto rai due-a emituju vijesti. Poceli ste ka extra tv, mijenjate kanale kako vam se cefne.
Ionako vecinu programa koji me zanimaju gledam na internet, tako da cu se odjavit od ove pretplate od skoro 15e mjesecno.
dajte bre, maknut ce nam sada vijesti koliko pominjete to, ne znam ko gleda kanale poput rai uno,due, al sat, cnn...
Sve to je bacen kapacitet, znaci takvi kanali i slicni napolje...a na njihovo mjesto ono sto fali AXN,CINEMAX,DISNEY,NATURE...
Ajde sad fino vratite Rai Due i ako vec morate da micete programe maknite onaj ruski ili albanski ili onaj DM Sat itd. Ne mozete tek tako da micete programe koje ljudi placaju.
Ja gledam ruse i albance a najvise volim DM sat i zato ih ne dirajte. RAI nikad nijesam gleda i briga me sto su ga ukinuli. Dabogda makli sve sportske kanale i stavili muzicke, djecije i obrazovne.
Zapravo-do prije par godina program RAI DUE emitovan je sa objekata na Lovcenu i Sjenici, tako da se tada i moglo pratiti preko obicne antene. Sa Lovcena se i sada emituje ali samo RAI UNO, na 10. kanalu VHF, i on se prima obicnom antenom naravno, RAI DUE vise ne(nekad bio na 35. kanalu UHF).
Bilo kako bilo, koji god kanal da se izbaci neko bi se bunio a meni licno se svidja izbor posto mi je RAI DUE oduvijek bio ubistveno dosadan.