Zinzule.
Printable View
Zinzule.
A sad su pri izdusaju, ove moje su rodile haos ove godine, a svi se zale da su im crvljave, a moje kao sljiva velicine, da se najedes, svaka zdrava. Eto ih pola se osusilo na grane, ne moze se pobrati sve. Jeo sam ih dok mi se ne smuci.
http://img.tapatalk.com/d/14/09/29/ha2ybena.jpg
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Nikad probao, al' sam čuo da je odlično.
dje zivis ti brateuuuuu, onda jedi buraniju brateuuu. :p
Kako kad nema u pustinju, brateuuu?
Оно кад се кућиш. :topsy_turvy:
Popeci sa sosom, mmmmm
Home.
Kako volim oktobar.... Tako sam tad puna neke posebne energije i nekog posebnog raspolozenja, i uvijek mi se u oktobru desavaju neke jako lijepe stvari.... Kao ova maloprije... Uh. :tears_of_joy:
Mozda zato sto sam oktobarsko dijete. Ujedno me raduje i to sto mi je rodjendan blizu... :)
Isto kao kad ono oko nove godine vlada ona novogodishnja atmosfera, ti imas oktobarsku (revoluciju) atmosferu :-)
A ima li sto ljepse no kad ti donose dorucak rucak i veceru u krevet :)
^aj dobro samo dorucak, ali svo troje, ne daj boze tako se bolesnicima donosi..
Brate ne znam za tebe al ja sam u raju. Ne fali nicega :)
Ajde druze, ustani se I napravi taj ruchak... :-)
E taman tako! :D S tim sto osjecam i tu euforiju oko praznika, a i kad dolazi proljece, pa tokom cijelog ljeta koje obozavam, pa onda oktobarsku, a i najavu oktobra, znaci od septembra, pa onda krecu i kise koje isto volim (kad sam kuci), pa ako ima snijega i njemu se radujem (opet ako sam kuci :D), i sve u svemu jedno dijete koje se svemu raduje. :D
tebi je zivot jedna avantura vrhunska. Ja se na jesen smaram, zimi raspadam, ljeti kuvam i na prolece malo eto ono kad cveta ono svijece tada mi je jedino da kaze covjek fino, ali isto se nadam da ce neko uves jos par godisnjih doba pa da i njih probam, posto evo uvode se nova slova u azbuku nove rijeci se izmisljaju, pa zasto se nebi i novo godisnje doba izmislilo... :D
^ lol.
a sprdam se ja, nije meni lose toliko, nego sam to tako ispricao bio da se napravi kontrast, da bude fora :D
Puppy daj i nama tih tabletica :)
Ренесанса:11 сати чврстог сна. И ова киша, и мир, све ми дивно.
К'о кад зароним на дах.
Nadjoh 100e u svom tajnom fondu koje sam mislila da sam potrosila davno. :clap:
Jos nije moglo u boljem momentu! :D
Najdivnije gospodje u mom zivotu i njihov los uticaj na mene.
Sve monstrum do monstruma.
<3
Dobro je što je petak.
Dobro je što će biti lijepo vrijeme.
Dobro je što ću da se izgubim od ovog sranja.
:)
-Ало?
-Спавам.
-Ае за 5 у Портофино.
-Спавам.
-Устај!
-Нећу.
-Не волиш ме?!
-Ево, крећем.
Слабa caм.
Док год сам слаба, добро е.
Divni dani, što bi se reklo taman. Ni hladno, ni vruce. Grijeh je stojati kući.
Sent from my HTC Cha Cha
Sitnice od meni dragih osoba definitivno
Praline....
znaci paznje :D
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...482a8b0fbe1c6f