Stopalo Big Foota?
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Printable View
Odluci crnogorac da nadje nevinu djevojku sebi zenu...
Ode u prvu kucu mogu li ja s njom malo nasamo moze skine se pita sta je ova ona kaze pa to je k....
U drugu u trecu kucu sve isti odgovori.
U zadnju kucu u selu odradi isto pita znas li sta je ovo ona kaze ne znam!? Super ova je za u kucu!
Uzmu se oni i prvu bracnu noc dolazi on pred mladu i kaze e ovako da ti objasnim ovo ti je k.....
A ona kaze e bgmi ti to malo k.... gledalo nije [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
gledaju ti mujo i fata miss univerz i kae mujo fato bona vidi kako je ona lijepa a ti ko kombajn a fata nista
zavrsilo se miss univerza i odu ti oni u krevet kae mujo de fata daj mi malo ckepi kae fata ne mogu sad upalit kombajn zbog jedne slamcice
Pitali Banjanina je li ti bila žena nevina kad si je uzeo.
Veli on "onako".
E to je ka ova njegova :)
Sto cine zli jezici…
Milo nam je sto si usao u novu Tripi pa da ti ne pada i sa drugima.
Da nas redovno azuriras sa trendovima da ne pravimo greske u koracima jer statisticki one su na tebe naucile pa kad mi dodjemo na red one se smore koliko Ih mi muvamo, titramo i smaramo pricom.
Nik2325, a nema ti tu puno filozofije. Ako imas puno para, tj. neku uspjesnu firmu onda ti ne treba puno truda, a ne moras ni da budes zgodan. Ali onda znas da je s tobom zbog koristi.
Ja vala nit sam nesto zgodan, a nisam ni ruzan, no srednje. A para prosjecno, nemam da se bahanalisem. Imam da finansiram svoje potrebe i putovanja. Egzoticna. I one to kad vide na instagram nije im svejedno, plus lijepe odjevne kombinacije gdje vide da nisam seljak. Ali zato imam harizmu i kad dodjemo da pricamo uzivo, tu zavrsim posao jer imam pricu. Samo jednom mi se u zivotu desilo da me djevojka odbije uzivo i to samo zbog toga jer nije preboljela bivseg. A naravno kad joj se svidis na prvi pogled onda ide krevet dje sam masterclass. Posle toga moze da im se javi Bred Pit, odbice ga [emoji23] Bas mi je svaka KOJU SAM SMATRAO DJEVOJKOM bila vjerna. Slao sam i drugove da ih provjerim i nijedna nije poklekla. Niti pratila nove likove. Tako da laz je da su sve zene kurrve.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Masterclass :D
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Кад уфати човек девоојку кад је одморан, па кад је сподбије, он је ломи.
izgleda da je istina ono kako se dobar glas daleko čuje.
Masterklas i karizma - skvirta sama od sebe...
Neka ne bačaj ga u ta razmišljanja [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Obrni, okreni...
Sjecam se kad sam se sprdao s drugom "koja ti je zelja za Novu godinu? Da stasa dvijehiljadito". A sad mala 2003. oce da prevari momka sa mnom. Ja je pozvah da izadjemo, a ona veli da ne smije da je ne vidi momak koji zivi blizu mene. Ja je pozvah kod mene kuci, malo se neckala a onda smo vodili razgovor 2h i tu sam je nazivao pogrdnim imenima i opisivao nas eventualni sex dok je masturbirala i dogovorili smo se sjutra u 21h da dodje kod mene. Istrazio sam joj malo profil i vidio sam da ima 2 momka koji zive blizu mene i oba su zgodni nema sto, jedan od njih joj je momak. Zao bi mi bilo ako je ovaj jedan jer se znamo i vazda se javimo, ali ona nije htjela da mi kaze ime.
Svega se tu jos izdesavalo u medjuvremenu, jednu sam morao da ostavim jer ne mogu da stizem. 4 su u opticaju, veliko je to opterecenje a svaka hoce da bude opsluzena. Ali godista najjaca: 2002, 2003, 1995 i 1980. A danas sam ostavio jednu sto je 1987 godiste. Nisam mogao vise, godinu dana je znam, interesantnije mi je ovako nesto frIško.
Kuku, ja sam totalno zaboravio da treba da se zenim. A kako? Jedna mi dala na prvi sastanak sto znaci da bi i drugome, a vjerovatno bi i kolegi kad joj ja dosadim nakon 5 god. Ova druga cim oce momka da prevari sa mnom, tako bi i mene sa nekim drugim. Treca dobra dusa, ali pusi i drzi macku. Veliki minus.
Ali evo cujem se povremeno s jednom iz Bara, ona ima stida i cool je, mozda bas nju. Ali moram je pitat koliko je visoka, da mi ne jede pitu s glave jer mi djeluje previsoko.
A ti ponesi škanj kada ćes da je ljubis[emoji1787]
Pa što ako puši i drži mačku ?
Ona je masturbirala na priču što bi joj radio...
Još se nije rodio ko je paradajz presolio i ženu zadovoljio...
P.S. 2007 UNLOKED