A to cemo biti mi.
E da je Radomir Djalovic sinoc igrao, dobili bi 100%! Brna odlazi!!
Printable View
Joveta malo medju narod izasao-svratio do poligona kod skole na Stari da malo gleda fudbal...
Isto je fino vidjet desetine djece kako se guzvaju da bi se slikali s njim..
toliko sam se nadao , ocekivao od ove utakice jedva cekao da dodje i kad je dosla prvo poluvrijeme dosta dobro, stvaraju se sanse a i grisi se. onda crveni karton i pocinje drugo poluvrijeme. poceli su lijepo , strpljivo nisu srljali Ukrajinci se povukli u 16 i mislio sam nema sanse da cemo ga primiti. totalno su 10 minuta neaktivni bili.
onda slijedi neka polu kontra dosta bezopasna, sut i Bozovic koji umjesto da je hvata zivu kao da je vrela bila. lopta do Ukrajinca Bonja trci ka njemu i staje?? meni neshvatljivo sto ne ide do kraja da mu udje u sut dok neki igrac ne dodje, i ovaj ju je provukao doktorski, jedino mjesto dje je ogao od 2 stative u gol.
onda su mi se usra.. u sve sto sam cekao ovih mjeseci, totalno me spustili.
rekao sam odmah momku pored sebe, pazi sada kada Volkov i Pavicevic dobiju crveni i bi tako
...u našoj grupi nije sigurno da će ići I onaj ko bude prvi jer će biti najgori prvi od svih prvih u grupama...:)
Refresh...
Ali, koliko stvari koje nemaju veze s mozgom pročitah, to je nerealno. Šteta što nemam vremena da im odgovaram samo da dokažem koliko pojma nemaju. Kad malo bolje razmislim, i nije neka šteta jer su sami sebi dovoljni.
On topic:
Zbog situacija sa kaznama lijevim bekovima evo prilike da vidimo Igumanovića na djelu.
Meni je krivo sto smo toliko do sad dobro igrali i zbog jedne utakmice dolazimo u ovakvu situaciju,ali moramo bit svjesni da se ovo moralo desit ali zasto bas sinoc? Onda sinoc nista za rukom nije islo ali bas nista,jednog dobrog pojedinca nije bilo, ali mi smo narod koji ne moze da podnese poraz nego odma se busi...
Ali nismo mogli ocekivat sinoc igru na sredinu terena kad je igrao jedan Pekovic,tacno je onaj covjek za trecu ligu,ne igra se vise fudbal da se okine noga itd ali jbg kad boljeg nismo imali,nadam se dako se otarasimo njega vladimira bozovica.. Ali nebitno idemo da dobijemo Poljsku i da izadjemo mudato sa Engleskom :)
Samo uvijek kad nam najvise treba mi prelose odigramo...
Savic desno, Dzudovic (Kecojevic) i Basha centralno, taj Igumanovic lijevo. Simon desni vezni, Zverotic i Krkotic centralni, Luka Djordjevic da se zovne i igra lijevo krilo. Napad Vucinic i Jovetic...Posle mjesto Simona udje Damjanovic a umjesto Djordjevica Volkov i igra se 4-3-3, ako bude frke i treba da se juri pobjeda.
Koji Volkov?
Brna odlazi!
Brna ostani! :D
Daj ljudi skalajte malo..
Sad je najlakse napusiti igrace, pocerati Brnu i zaboraviti sve sto su do sad uradili.
Mi smo limitirana ekipa kojoj ako fali jedan igrac jad nas nadje da mu nadjemo zamjenu, a ne kad kad fali CETIRI. Ne sporim da je Brna sinoc imao gresaka, ali sa onim sto je imao na raspolaganju tesko da je mogao neko cudo da napravi.. Prije svega, kad smo izgubili Jovetu (kojeg konstatno kritikujem jer ne moze da da gol za reprezentaciju) mi smo izgubili svaku kreaciju na sredini, i nismo mogli do gola Ukrajine da dodjemo, cak i sa igracem vise.. Sinoc se jasno vidjelo koliko je vazan za reprezentaciju. Brnina najveca greska je sto nije pokusao sa Boskovicem umjesto Delibasica, ali sto da se radi...
Iskomplikovali smo ga najstrasnije, sad nam ni pobjeda u Poljskoj nista ne garantuje, bice pretesko ali ja i dalje vjerujem u ove momke, nadam se da ce svi, od igraca do strucnog staba izvuci pouke i odvesti nas makar u baraz.
Koliko slijep mora čovjek da bude da kritikuje Jovetića, malo li je što asistira u svakoj utakmici?! To se izgleda ne broji.
Namjestio je onaj gol Damjanoviću u Ukrajini, i identično je izbacio preksinoć Vučinića koji je, što bi italijani rekli, pojeo još jedan gol.
Da je koju loptu više primio namjestio bi još šansi. Ali nema ko da je doda.
Koliko puta je tokom utakmice Baša morao vraćat loptu nazad jer nema nikoga ispred u blizini. To je najveći problem.
Brna misli da je mudaš jer uvodi po 4 špica na utakmici. Bio bi veći mudaš da je uveo maloga Marka Bakića ili Krkotića.
Skupo smo platili njegovu trenersku praksu.
To mi nikako nije jasno kako ljudi pricaju za jovetica i kako kazu da ne vrijedi ni 10miliona.Pa evo samo da se pogleda protiv engleske utakmica kolko su strasnih duplih pasova odradili i tako sansi stvorili
Boljević vratio Krakoviju u Ekstraklasu!
Ekipa Krakovije, za koju nastupa naš internacionalac i potencijalni reprezentativac naše zemlje Vladimir Boljević, savladala je danas tim Legnice u gostima 1-3.
Ovom pobjedom crveno-bijeli iz Krakova vratili su se u društvo najboljih u Poljskoj.
Tvorac pobjede tima iz Krakova je upravo Vladimir Boljević koji je sa bijele tačke dva puta pogodio mrežu domaćina.
Boljević je sa ova dva gola stigao do ukupno 15 postignutih pogodaka u ovogodišnjem šampionatu.
Tokom čitave sezone Boljević je bio glavni igrač Krakovije, a na svakom meču je pokazivao svoj kvalitet. Postizao je golove kad je bilo najpotrebnije, vukao je ekipu kad je bilo najteže. Kao nagrada za sve što je ove sezone uradio očekivao se poziv za reprezentaciju ali selektor Brnović je mislio drugačije.
Najstariji poljski klub slavi Boljevića, a vrijeme bi bilo da se i selektor uvjeri u njegov kvalitet.
Ovoga momka treba pozvati na prijateljsku utakmicu protiv Bjelorusije.
Ovo je odlicno, on je vezni igrac il napadac? Ima razoran sut :D
Nadam se da ce sto vise novih igraca dobit priliku protiv Bjelorusije.
Ja tek sad citam da onaj go vucinic nije bio offside a bio je za izjednacenje.Previse cudna utakmica kad se sve sagleda i povreda jovete koju cak doktor nije ni pogledao
Ja bih ga probao,mislim da ne moze bit gori od onog Pekovica,,,, chak bi mi sansu prije dobio onaj krkotic
poleksic-savic-basa-dzudovic-jovanovic-----zverotic-pekovic-drincic---boskovic---vucinic-jovetic.
dakle malo katanac ali ne sa duplim bekovima kao do sada.
naravno pokusat sa malim boljevicem, krkoticem, djordjevicem, damjanovicem, becirajem, vratiti balica ne otpisivati simona i poceti prikljucivati mladje igrace.
imam osjecaj da je ovo mirku poslednji ciklus ako ne prodjemo u baraz
Ukrajinci igraju doma protiv Poljaka i Engleza, kiksat ce obije utakmice, u najmaranju ruku remizirat obije, ili cak izgubiti od Engleza.
A mi trebamo da upotrebimo isti recept kao protiv Ukrajine u Kijevu, jaka odbrana pa u napad cekat šansu, a na ruku nam ide to sto ce i Englezi i Poljaci morati da idu na pobjedu... Mi samo trebamo da tresnemo Poljake :)
Mislim da Boljevic nakon ovakve sezone zasluzuje poziv, a kad ce ako ne sad. Isto mislim i za Gigu Vukovica da treba da dobije poziv, a Delibasic neka odmori.
Ljudi me cio dan gledaju ka da sam lud...setam ulicom, klimam glavom i sam sa sobom pricam.
Mirko, oca mu *ebem, kako li samo stativu onje nadje?
Sve bi drugacije izgledalo. Pi.