Prebacise mi fb na timeline... pih ... ima li sta grdje... tacno cu se opet deaktivisati...
Printable View
Prebacise mi fb na timeline... pih ... ima li sta grdje... tacno cu se opet deaktivisati...
klima koja mi bije u glavu dok sjedim za kompjuterom a moja zena ladi p**** tamo nedje iza mene i nece da je ugasi...
Kada nesto izgubim i trazim to citav dan i kada mi vise ne bude potrebno nadjem ga.
Nervira me, i to opasno, sto svakodnevno moram da se spustam na intelektualni nivo odredjenih bica. Jednostavno moram, jer kad bih ja bio ja ne bih opstao tamo ni 2 sata, a moram biti tamo. Moram.
NINO Rašić
August 4 via mobile
Dragi moji članovi..mijenjaju se planovi.
"Vise ne radim na TV 777 i nema *Blisko Sa*
Emisije koju sam vodio, tako da zaboravite na termine na koje ste već navikli.
Steta.
ali zato...
Nino Rasic
Srijeda je stigla a ja u 12 prije podne gostujem u Budvi u emisiji "Check in" & biću fin...a vi gledajte jer će dio spota moje 3 pjesme "MOMAK LOŠ" biti prikazan premijerno:)
Poslije idem do Bečića, da okupam zečića..**
Like · · 6 hours ago near Podgorica ·
Što se sad svi prave pametni s raznim fontovima.
Kad neko ne stavlja cep na Koka Kolu ili kisjelu, ili Fantu, i cudi se sto poslije 15 minuta se stopli i ne *kisi* vise ka kad se otovri.
Ove sudije Rumun i Njemac, neka sto ih stvori, no dje ih sastavi. Kakva g*vna sudijska!! Priznaju Spancima nepostojeci gol i jos 300 gresaka. Pih.
Rendering 3h i 45min... umjesto absintha ili radze i druzenja.
Sto me emocije cepaju.
Lijepo li je bilo ranije kad sam bio imun na sve to.
Bogu hvala, jesi :)
Iskljući malo emocije, uključi razum. Malo, malo samo. :smug:
Pocijepase mi se slusalice. Nikako nemam srece sa tim slusalicama. Ne da me nervira to, nego mi pritisak dize.
Nece san na oci... :indecisiveness:
Thread - LJUBAV ..... koliko preseravanja ....
Nema teme u kojoj je bilo više preseravanja od Naša mala kafana.
Prije par sati kod maxim zgrade, 2 muskarca se tuku na ocigled sina jednog od njih dvojice. Dvije zene koje razdvajaju, dijete ostavljeno na sred ulice, uzasno je bilo. Presla sam ulicu da to dijete posenem, kad u 1 trenutku zena, sasvim treca osoba, pritrcava, fata dijete, i vice * Svetozareee ne pred djetetom ti crni Svetozare*
u tom trenutku dijete pocinje da vristi *Ne dirajte mi tatu*
Ja vam opisati ne mogu kako je uzasna scena bila, i to jadno dijete sto je dozivjelo, par kola se zaustavilo i ljudi razdvajaju ova dva magarca, oci povadili da Bog da.
Kao i obicno .... policija ACAB
poluđeću od Kristen Stjuart i onoga Patinsona....
je l se jebav'la il nije?
Nerviraju me ljudi za koje znam da su istinski Srbi u dusi, ortodoksni, ali to prikrivaju i prijete Norvezankama, Hrvatima i sl. Montenegro u ♥ i sl.
Nerviraju me Zecani sa podignutim 3 prsta :)
'Hrabri sokoli', 'zlatne lavice' ..
Ima li imalo mašte ovaj narod ?
1:Kad neko hrce i moram da ga/je budim da bi prestao/la.
2:Tinejdzerke.
3:Kad se ljubim sa djevojkom koja nije dobro makla brcice pa me grebe. Puu
4:Policija, ali saobracajna. Jeza me Vata kad ih vidim.
:)
2 krave iz Francuske. Sestre Bonaventura se prezivaju valjda. Dvije klosarke, sa 1.60. Ruzne kao noc.
Doce u PG. Kad - tad.
I od danas me nervira citava ta nacija.
Ovih dana samo komsinica koja ima 50 godina i kuka kako ne moze spavat od mene, a ja radim trece smjene... U prevodu nijesam doma.
Aj sto kuka, no sto dolazi joj majka koja ima 80 da je mazi i tjesi... o.O
No brzo ce krepat :D :watermelon:
otkad sam dobio cir na zeludac vise ni oko cega ne brinem
Bura evo 4 dan... Ohladila more, lupaju mi skura ... Ne mogu da spavam... Vrijeme je da se vratim. svom vrelom asfaltu... Poceo mi nedostajati...
Poraz od Srbije.
Trovanje u restoranu. Ne jedite ribju čorbu u Vektrinom restoranu na Žanjicama. mater im njihovu.