ali je zato 750 bio pun pogodak...
Printable View
KAŽNJEN VOZAČ BMW-a
Državljanin Crne Gore vozio kroz Hrvatsku 244 km/h
http://www.vijesti.me/slika-519x316/...ika-149139.jpg Uvecaj! Ilustracija (Foto: Samir Kajošević)
Hrvatska policija saopštila je danas da je zbog prebrze vožnje presrela automobil 42-godišnjeg državljanina Crne Gore koji je na autoputu Zagreb-Split vozio brzinom od 244 kilometara na čas.
Na hrvatskim autoputevima dozvoljena je maksimalna brzina od 130 km/h.
http://si.adocean.pl/files/zpepiigso...eg/468x601.jpg
On je u ponedjeljak zaustavljen na dijelu autoputa A1, izmedju čvora Perušić i čvora Gospić, u smjeru Splita.
"Na tom dijelu autoputa brzina je saobraćajnim znakom bila ograničena na 130 kilometara na čas, a vozaču automobila BMW uređajem za mjerenje brzine utvrđena je brzina od 244 kilometra na čas", saopštila je policija.
Vozač je kažnjen novčano i izrečena mu je jednogodišnja zabrana upravljanja motornim vozilom "B" kategorije na području Hrvatske
С којим аутом је било ово:D
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
BMW:smug:
Poznaje li ko nekog majstora za BMW sem Grebovica i Vukcevica u CG . Ime br.tel.
Unapred hvala.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=__KRHgxDe_0
zvijer..:encouragement:
Urbana avantura: BMW X1 sDrive18d sada za 28.999 eura
Autor: Promotivni članak
Objavljeno: prije 3 h i 28 min
inShare
BMW X1 poznat je kao pionir i lider na globalnom tržištu u premium SAV segmentu
BMW X1 poznat je kao pionir i lider na globalnom tržištu u premium SAV segmentu – najbolji je to primjer čistog užitka u vožnji, naglašenog dizajna i vrhunske elegancije koji je bez premca u svojoj klasi. Od svojeg lansiranja 2009. godine u svijetu je prodan u više od 275.000 primjeraka. Ovog proljeća kompaktan BMW X1dodatno podiže standard privlačnim vanjskim karakteristikama, preciznijeg unutarnjeg ambijenta i mogućnostima inovativne opreme. Bez obzira krećete li se gradom ili izvan grada: BMW X1 nudi superiornu vožnju. Prednji i stražnji kraj sada imaju još upečatljiviji dizajn - podcrtavajući još više moćni unutrašnji karakter.
Sportski i elegantan
BMW X1 je sportski tip jednako koliko je i elegantan. Uzlazne bočne linije, velik međuosovinski razmak i kratki prevjesi jamče dinamičan oblik standardan kod BMW modela - a karakterističnim SAV proporcijama osigurava impresivno autoritativnu liniju. Izdašna boja povećava ekskluzivnost, a istaknuti srebrni elementi na dnu prednjeg kraja jasno naglašavaju da je BMW X1 član BMW X linije modela. Jednako impresivan je i dizajn svjetala, s tipičnim BMW dvostrukim svjetlima (dostupno i sa ksenonskom tehnologijom) i prstenima na bijelim LED dnevnim svjetlima te ekspresivnim kromiranim elementima. Okrugla svjetla za maglu su posljednji sastojak za nezaboravno lice BMW-a X 1. Dodatni pokazivači smjera su ugrađeni u bočne retrovizore i vrlo su vidljivi u svakom trenutku. Straga, svjetla u obliku slova L s LED tehnologijom osiguravaju trenutnu prepoznatljivost BMW modela, čak i noću.
BMW X1 sDrive18d sada za 28.999 eura*
Jedinstvena priča o uspjehu BMW-a X1, najuspješnijeg SUV modela u svojoj klasi, sada dobiva svoj nastavak: model X1 sDrive18d s bogatim paketom opreme dostupan je za Vas po cijeni od 28.999* eura. PDV, poseban porez i BSI servisni paket uključeni su u cijenu.
Dodatna oprema koju u ovoj ponudi sadrži BMW X1 sDrive18d:
1. Multifunkcijske tipke na upravljaču
2. Sportski kožni upravljač
3. Runflat gume
4. BMW naplatci od lake legure "Star Spoke" 317
5. Sigurnosni vijci za naplatke
6. Indikator tlaka u gumama
7. Krovni nosači
8. Podne prostirke od velura
9. Trokut i prva pomoć
10. Naslon za ruku sprijeda, podesivi
11. Park Distance Control (PDC) - zadnji
12. Svjetla za maglu
13. Automatski klima uređaj
14. Radio BMW Professional s CD playerom
15. Hands-free uređaj s USB priključkom
16. BMW Service Inclusive
17. Tkanina "Elektra"
18. Uni boja
*Cijena vozila je izračunata prema tečaju 1 EUR=7,65 HRK i iznosi 221.840,44 kn.
Privlačna unutrašnjost
Unutrašnjost BMW-a X1 je dizajnirana za potrebe vozača. Profinjeni izgled i dojam unutrašnjih površina i artističko utjelovljenje ekskluzivnih elemenata postavljaju nove standarde u kabini - i dižu je do standarda koji zadovoljava najveće zamislive potrebe.
Unutrašnjost odiše ekskluzivnošću do posljednjeg detalja. Najfiniji materijali i prvoklasna izrada, kvaliteta na dodir i savršeno podudarajuće boje oduševljavaju sva osjetila. Sjajni crni pokrovi i ventilacijske cijevi podcrtavaju profinjeni karakter, kao i sofisticirano ukrašena ručica za promjenu stupnja prijenosa i držač šalica u središnjoj konzoli. Još velikodušnog spremišnog prostora možete pronaći u bočnim džepovima u unutrašnjosti vrata.
S impresivno čistim i nezasićenim dizajnom, kabina nudi mnogo prostora za vozača i suvozača. Redizajnirana središnja konzola i svi važni operativni elementi imaju ergonomsku orijentaciju prema vozaču - bio to opcionalni navigacijski sustav Professional u boji visoke rezolucije, automatski klimatski sustav ili iDrive kontroler.
Visoka učinkovitost
Treća generacija common-rail sustava izravnog ubrizgavanja jamči najveći visoku učinkovitost. Dizelski motori u BMW-u X1 sDrive16d, sDrive18d, xDrive18d, sDrive20d i xDrive20d nude snagu (do 135 kW ili 184 KS) i nisku potrošnju goriva (od 4.9 l/100 km).
Ovako izgleda moj E36 iz snova... :sleeping:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...01470200_n.jpg
klasican primer sponzoruse :)
https://www.youtube.com/watch?v=LlyI...ature=youtu.be
Klip star nekoliko godina, ovo je originalni, izvorni, bez sprskog naslova! Čuš sponzoruša.
https://www.youtube.com/watch?v=ClIj...o7Zpbg&index=3
E tako im i treba kad su sponzorushe.. I daBogda se nijedna nikaT kasnije ne udavala zbog toga shto su ovakve...
A kad mi skinu strani video, i stave naziv na naš jezik. Uh. Ima li đe bager da se kupi jeftino?
Ja ih kužim. Logično mi je da će riba prije da ode dobrim kolima sa momkom u restoran na ručak/večeru pa posle toga da je prospe u neki hotel/stan ili momka koji je recimo student sa kojim će da prošeta do kakve klupe gdje će da jedu kokice i očekivati isto prosipanje na tu klupu, ne ide.
Ti reche prije da ih ja ne kuzim pa na momenat ne znadoh na shto konkretno mislish i shto je zapravo to shto se kod njih mora "prokuzit" da bi se ovo shto je Jole rekao shvatilo/znalo... Naravno da svi znamo da je ovo shto je Jole rekao istina shto se sponzorusha tiche, a ja samo velim daBogda se nikaT kasnije ne udavale bash zbog toga shto su posegle za materijalnim bogatstvom kao JEDINIM mjerilom u cijeloj toj prichi... Ostalo je svima jasno zashto su one takve - at the first place -, je li... Nebi se zvale sponzorushe da ne idu za materijalnim bogatstvom kao njihovim primarnim ciljem.. Pa onda sve ostalo
Dasic prodaje onog m3 bijelog. Manuelni, 20k
Sent from my iPad using Tapatalk
E46 ili E92?
E92 :D
Sent from my Z1
Hahahahahahah kukuuu
Post godine..
Sent from my iPad using Tapatalk
Što ako ti nešto śutra pođe na takvo auto?
Puno za m3 e92? Haha...
Sent from my Z1
Najeftiniji na mobile.de
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...rt=ALSO_EXPORT
Mislim da je glupo vise raspravljat je li skupo ili nije...
Ja evo i dalje NEVERUEM
Кадар невера...
Sent from my Z1
Ако је у топ стању ово је џабе.
Какав ауто ух
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
moze li slika tog bmw-a? :)
Oce li ti ga uzeti fika? 420. Konja i pogasis sisteme...
Sent from my Z1
Ja to ne bi uzimao da nemam prihode od +2000 mjesečno. Kasko, registracija, gume, potrošnja, amortizacija. Mnoogoo je to para, lako ga je kupit.