Tako je Bizbash,dan je kao stvoren za romantichni sex!
Printable View
Da sam ovu temu pratila zatvorila bih prozore od auta.Sad imam car wash i spolja i iznutra.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Makar nije prljava kisa bila tako da je to ok.
Inace su najavili kraj svijeta, odje je kisa padala po' ure i to je to.
Kakav grad odra u Nk, 10min i jos ne staje...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
teledirigovao je nešto prije tri pa uvezoh u garažu,držim palčeve ovima što nisu ili nemaju da su im šoferke ostale u komadu
mmmmmmmm koja milina...
Uh [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
poslato sa Ultra Galaxy mašine S21
Preko 2 sata pada i ide još jače [emoji3][emoji3][emoji3]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8ad0d6992f.jpg
poslato sa Ultra Galaxy mašine S21
Jes, prelijepo je, samo čekam struja da nestane da u podne moramo šterike palit da bi se viđeli...
Proslo je podne nemoj da si na kraj srca [emoji16]
Smije li se prosetati nocas bez jakne...
Ja sam zimsku spakova svu pa da će ćuskije padat ne vadim robu nazad.
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Same here.
Moze lagano, jos sretoh Kocu Pavlovica pa sad izguglah da je mrtav 3 godine i da sam ustvari sreo Strahinju Bulajica, jos neki momak bijase sa njim...okrecu se, cimaju se ni da su kriminalci kojima je ugrozen zivot.
Ja rekoh da će vuk i jagnje nocas spavat zajedno, kad ono Dajko I Andro ahahahaahhhahahahahhahahah
Apokalipsa od smrzavanja će biti kad zajedno zanoće Milaš i Pipun :joy:
Mislim da pogrešnoj osobi ostvljaš! To se ne uči s tim se rodi čojek....ja sam prava osoba da ti kucanje imitiram :D
Zaprati Jakuzu i ne boj se :joy:
@Jakuza kakvo je vrijeme sjutra uveče u republici Zabjelo?
Jel treba kolmar jakna za koncert?
cijeli dan me je vjetric sluzio, posle pete masine sam prestala da brojim 🥳
@Jakuza sta dalje?
e ovo je romantika 🫠
Jes...munje, gromovi...malo kise...
Ja i drugarica sinoć u grad i čujem grmi ali reko nema šanse, niti je najavljeno niti je za dana bilo obkačno kad smo krenule.
Pješke nazad do Bloka, kad je krenulo da sijeva, grmi i poče kišica. E vala nam neće pokvariti šetnju nema šanse, pomalo nogu pred nogu i brzo je stala :D
Ima li vjetra na primorju? Valja li se spustiti danas do Buljarice?
Sent from my SM-A415F using Tapatalk
Idealan dan za more cini mi se
Ovakve večernje ljepote uz ovaj vjetar. :heart:
Koji uragan na Zabjelu, grad ismasakrirao
Jbm ti zivot ovo dosad nisam vidio, mislio sam grad ce mi razbit sve prozore :shocked::shocked::shocked:
Bio je na sjever prije 2-3h to je bio pakao - stigao i ovamo.
Čitavu PG je opustošio grad.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9055f48b98.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
meni nije djelovalo tako strašno, kad vidim pocupalo drvece
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Ove godine grad je svuda padao, a ranije, kao dijete ne sjecam se da ne pao jednom u 5-6 god... Ovo god sjever, citav nk, pg... Uzas
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Cekamo ga i mi na jug, nismo gubavi
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
U centru PG samo par sitnih komada grada,drug šalje video sa Zabjela,odgovaram,jbg to je druga republika.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Kumi na Zabjelo šoferšajbna pukla.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Zabjelo isto ka da je neđe daleko od ostatka grada. gledam sad neke slike i klipove, nevjerovatno
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Najgore je prošlo onome ko ima vinograde.
Kad vidim neko auto "maskirano" u lišće tačno znam da je sa Zabjela.
Jedva stigoh roletne da pospuštam. Kako je to udaralao u staklene balkon ali i na balkonce iako su uvučeni. Auta srecom u garazi. Šaljem drugarici ovu sliku, sa balkona je ali nisma mogla bolje slikati jer je roletna bila spuštena a nisam ni vidjela kako je vani, a ona šalje sliku sa Zabjela, apokalipsa. Gledala sam jutros snimke, izgleda da je bilo baš čupavo.
Jadan onaj narod kome je nešto ovaj grad uništio, usjevi,auta...
https://i.postimg.cc/13LDsZFv/IMG-20220623-180658.jpg
Kakvi su nam podgoricani...eto vas kao onda kad vas je snijeg iznenadio u januaru pa se uvelo vanredno stanje zbog 5cm.
Poneka kap veli možda [emoji23]
https://www.instagram.com/p/CfKNtn9L...d=YmMyMTA2M2Y=
Šalu na stranu zbog ovog katastrofalnog promašaja ali je li realno da ZHMS CG ima 111 zaposlenih, samo pogledajte ova radna mjesta?!
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
I u Donjoj Gorici je bilo čupavo... 3 veoma snažne žbunaste biljke su pokidane pri korijenu i ponešene 20 metara... Pakao... Sreća pa bez slomljenih stakala na kolima... Doduse ima po haubama i krovovima udubljenja... Raskrsnica kod 19. decembra na ZB je bila potopljena. Waikiki isto poplava, nijesu radili jer su kukavci izbacivali monsun iz prodavnice...