Dragan (gavran) Velimirovic? Mislite li na njega?
Printable View
Dragan (gavran) Velimirovic? Mislite li na njega?
fabricka muzika za passat B5; da nema slucajno po otpadima zna li ko, i koliko se krece cijena?
ne znam je li gavran :)
stevanne sreto u dg 067260066
fabricka ce ti kostat kao neka LG nova sa usb stikom
ali na fabricku radi ubjedljivo najbolje :)
ma kak'i, nije to taj
@acs @stevann, ja mislim da je najveca glupost na b5 uzimati fabricki player...
jedan jedini razlog, jediniii, je izgled, drugo je da ti imas npr kao ja komande na volan koje rade sa fabrickim playerom, i display koji radi samo sa fabrickom muzikom.
Ti u passata nemas nista od toga, tebi je isto stavio fabricki ili aftermarket sto se tice funkcionalnosti
Drugo, fabricki player nema neku izlaznu snagu (uglavnom to godiste je oko 4x30w cak i manje) dok danas playeri imaju 4x55w, sto se osjeti.
Trece, fabricki player ce ti citati audio cd, i to je sve, audio cd i radio, dok aftermarket i cd mp3, i usb, ako se otvoris i blutut...
Drug je za cini mi se 100e uzeo LG sto ima sve, usb, mp3, mislim i blutut, daljinski.... nov novcat sa garancijom prije godinu
A ti ces za 40e naci fabricki polovni player, koji ce citat cd svaki treci put, koji kad pojacas malo jace pocne da krci...
Ja znam da ti samo oces u passata nesto da se cuje, pa si mislio da je fabricka muzika dzabaluka, ali one su na cijeni vise nego neki polovni npr sony koji je 3x bolji od fabricke
Tako da ti predlazem da ganjas neku obicnu polovnu muziku, ili odneses onaj tvoj sony player kod elektricara da ti ga spoji i vidi zasto nece da radi, jel do pokidane instalacije u passata ili playera...
ako te zanima kasetofon za b5 neces moci jeftinije proci :)
https://forum.cdm.me/showthread.php?...ume&highlight=
ima li ko da moze da ubaci srce felne... ocu od ovakve felne http://img811.imageshack.us/img811/4903/tochak161.jpg da naprawim owo http://img213.imageshack.us/img213/8937/tochak16.jpg
Felne su chelichne 16'' skinute sa nissana :)
Uh tesko je to, treba da podignes tocak sa zemlje, onda ga okrenes za 180 stepeni, i onda vratis... PROBLEM SOLVED
E da, treba kod vulkanizera prebacit ventil sa unutrasnje strane
mislim da ima neko u BP da radi sirenje felgi..ne znam da li ima u PG :)
Gorostas,sta to pricas :)
Pa vidis da covjek oce izvrnutu (naopacke) felmu, da mu ima falc
i onda ih kako goro rece okrene i zakaci tako okrenute ;)
E ali ce mu tako izac jos za sirinu tocka van gabarita. :D
covjek oce da prosiri felgu...to okretanje felge...sta pricate gluposti...
sto?ka bagi nekad na bubu ;)
On napisaznaci srce u smislu sredisnji dio felme da ugura, i onda da sliku gdje je felma izvrnuta samo je ventil prebacen da bude i dalje sa spoljasnje strane...Quote:
ima li ko da moze da ubaci srce felne
Nikakvo prosirivanje pominjao nije niti se na slike vidi da je sta prosireno
sa slika se vidi da je felga prosirena,to se inace radi tako sto se izvadi srce felge, ubaci se dio da felga bude sira i vrati se srce,sve to se odradi vrlo precizno i balansira i bude kao na slikama,vidi se da je unutrasnjost sira i vidi se da nije okrenuta naopako po uglovima srca felge :)
Ljudi zna li ko kako da dodjem do branika za forda fiestu mk3,meni je "obicna" neka ali bi kupio branike od modela RS ili Si.Cijelu sam Podgoricu pretrazio,sve otpade.Onaj u zagoric je imao samo zadnji od RS koji mi ne vrijedi nista bez prednjeg.Zna li iko nekog da bi proda to,da ima ili ako se moze sa net-a nedje narucit? Pomamih se....Ovaj crveni komplet je od RS a ove dvije druge od Si????Attachment 69352Attachment 69354Attachment 69353
naravno da nije okrenuta...ubacheno je srce...znachi srednji dio se izreze ubaci unutra pa o5 vari...e sad ko zna to da naprawi kod nas..? ne bih da dam nekom da eksperimentishe pa da mi se posere u felne :D
1. Ljudi dje se moze najbrze ugradit daljinsko zakljucavanje, i koliko je tu rabote uopste?
2. Ako imate, dajte kontakt nekog ko bi to zavrsio u pg za jedan dan ako je moguce.
ko god zna kasetofon ugradit zna i daljinsko,i za to mu ne treba preko 20 minuta
Loshmi pogledaj na ovaj video: http://www.youtube.com/watch?v=Rb9THP7XjyY (odi na 3:30 minut ) kako se radi taj centar felme,mislim da je to dosta tesko uradit iz razloga sto treba da je vrlo precizno a ako nije ne moze ga nijedno balansiranje popravit.
prichao sam sa drugarom iz bosne i on kaze da kod njih ima dosta ljudi koji owo znaju odradit...jel moguce da kod nas to bash niko ne radi?
Kad policajci mjere dubinu sare gume...koju dubinu tacno mjere...posto ima ona srednja sara koja je dublja i one sa strane koje su plice kao i one male linijice koje su jos plice...?