Ne vidim dje sam spomenula FOX MNE,mislila sam na FOX Srbija...
Printable View
Korisnici Extra TV su se "malo" razočarali što su od svih kanala koje BBM ima a Extra nema dobili najgori.
A ovo gore je valjda tvoj odgovor. Žalosno.... a pomalo i nevaspitano.
Sale,
ne znaš osnovnu stvar o forumima generalno. Ovde svi pišemo o svačemu ali okreni obrni najviše pišemo o sebi.
a sto radi montenegrina :))) nema ljutnje,samo si mi tako djelovala...
nije da namecem bilo sto ,ali srecom ljudi postoji konkurencija pa mozete da odaberete ono sto vi zelite da gledate. To vam je mnogo lakse nego da se bakcete po forumu!
Zanima me kako su korisnici zadovoljni signalom, kvalitetom slike i zvuka svih ovih mjeseci. Hvala unaprijed na odgovorima.
Trebao bi se stavit BBC Prime, Yetix, MTV Adria sa srpskim prevodima , uzmite taj signal od SBB ili Totala tamo je to titlovano .
Odlicna osim domacih kanala, ali to je to emitera, proizvode los signal i to niko i nista ne moze ispeglati. Los je signal na Nova Tv i RTL televiziji, nije najbolje ni sa OBN-om i to je do T-coma, da li su izabrali los signal ili njihova prijemna oprema steka ne znam, ali je do njih.
@high, straus i ostali 88Movci
Ponovo vam je dosadno, pa ste dosli da spamujete na ovom topicu?
Sale,
ovo što si sad napisao je klasična zamijena teza.
Tvoj post koji sam citarao je bio spam, a ja sam ti samo skrenuo pažnju da to ne radiš.
Objašnjenje:
Ovo je tema o Extra TV. Korisnici vam se bune jer ste od svih kanala koje BBM ima a Extra TV nema vi ubacili najgori. Na njihove prigovore ti odgovaraš tako što pljuješ po konkurenciji. TO je Sale spam, a ne kad te ja opomenem da odgovaraš na postavljena pitanja i batališ BBM.
P.S. Obrati pažnju i da ja korektno pišem T-com i Extra TV, a ti nikako da potrefiš slova kad pišeš BBM.
Imaš li još nešto da nam napišeš o sebi?
Ovo je extratv thread a ne 88M vs ExtraTV thread. Cinjenica je da se drugi provideri previse pominju odje.
I salu na stranu, nekom je taj dm sat najbolji kanal...
meni dm ne smeta,cak sam ga stavio pod broj 16.... :D
Ovo cemo na 1003 da dobijemo radio Vijesti ?
Ma dobro je dok ne biju:mad:
mada mogli bi da nam dodaju i svet plus i extra bi bilo,a sale sta mislis?
neka dodaju što god hoće, ali u dodatni paket. Nije u redu, stvarno, da se ubačaju totalno deplasirani regionalni kanali, a izbačaju svjetski poput Sky News-a, TV5 i sl.
Sky News i TV5 ce biti na Extra TV, naravno malo dalje nego uskoro, ali bice. Vidim da vam oni vise znace nego ostalih 61 kanal. :)
Bez ikakvog precerivanja trebalo bi se dodat barem jos 5 kanala pa da tek tad izlazite u javnost sa dobrom ponudom.
Ne morate nista dodat samo mi michite ovaj DM :D
Evo se trazi i ovaj Svet Plus, a najzalosnije je sto ce ta dva kanala bit najgledanija.
Sale, moze li se ikako provjeriti gledanost kanala?
a sto tebi smetaju ta dva kanala?ima mnogo ljudi koji slusaju i vole narodnu muziku i ti kanali su super!to sto ti ne voolis da slusas je tvoja stvar i trebala bi da zadrzis to za sebe,niko te ne cera da to slusas...