Zato sto bi ti dosadilo posle posjete pola familije i komplet drustva, da ti se izdive i fajront, niko koristi od tog kaveza. Drz' se blizine majkine kuhinje i normalnog komsiluka, ti tamo bi te pojeli za drucak.
Printable View
Zato sto bi ti dosadilo posle posjete pola familije i komplet drustva, da ti se izdive i fajront, niko koristi od tog kaveza. Drz' se blizine majkine kuhinje i normalnog komsiluka, ti tamo bi te pojeli za drucak.
Kako niko, pa ja bih imao koristi od uredjenog kvarta/naselja, sta ce mi komsije...nista mi ne trebaju, treba mi mir i tisina.
Verde selo je pravo osvjezenje i bas ono sto valja, od nule dizajnirano, osmisljeno...nesto kao Lustica samo u PG. Zamisli zivis u naselju dje postoji neki red, totalna suprotnost dosadasnjem CG mentalitetu dje svako pravi kucu dje oce i kako oce pa kad pogledas sa google maps to je sve z' brda z' dola...bez ikakvog reda i organizacije. Jedna kuca plava druga zuta, ova okrenuta jugoistocno, ova jugozapadno...do ove put lijevo, a do ove desno...ova se nalazi na placu od 400 a ova od 1000 kvadrati...ova ima zivu ogradu, ova betonsku a ova ni nema. Bljak, smucilo mi se.
Zivim u najboljem kompleksu na svijetu / arhitektonski i po BND po glavi stanovnika, klimatski, komunikacije, sigurnost, kvalitetu zivota/ sa bazenima, teretanama, blizina svega, idealno... E ako sam 2 puta rekla ili cula Hi decenijama, toliko. I to gdje je sve regulisano kao najsigurniji dio svijeta po statistici. To u CG moze biti samo sa normalnim narodom, sa " elitom" nema ni kulture, ni sigurnosti, ni realnog luksuza. Primitiva. Sa obicnim narodom u CG je klasa zivjeti.
Kopija nije luksuz.
Naravno. Statistika je cudo. ;)
Prodato je više, možda ih je samo par useljeno.
Sent using Tapatalk
kad god prodjem sve je zatvoreno i izgleda kao napusteno sem ta dva stana u koja se aktivno zivi
Zain mi nesto ne djeluje da je ispao kao sa rendera. I dosta su kasnili iz nekog razloga.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Po internetu ima jedna-dvije kao Zain vile (cirka 120m2 ako ne grijesim + privatno dvoriste), kostaju oko 180k €. Sto realno nije preskupo na danasnje cijene.
Nesto tu ne stima, jer bas djeluje da nema nikoga. A prica uopste nije losa. Ko ce ga znati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam jedno vrijeme isao do Hipokrata svako vece. Samo u dvije vile gori svjetlo. Sve ostalo mrakulja totalna. I u vile i okolo. Nit' rasvjete nit' nista. Uzas.
Sent from my iPhone using Tapatalk
pranje para
Peru i ostali ali drze i cijene...
Pa to je tako jer Zagorič. U špicu ni ući ni izaći iz naselja. Prije ćeš stići na Cetinje.
Neko je pominjao devastaciju Zabjela. Skoro sam se tamo nasla u nekom kvartu, ko kockice jamba da je neko pobacao, samo poluprazne zgrade i ulice.
Sacekajte da izadju iz skole djeca ovih iz raznih zetagradnji, pa cete vidjeti ko ce ostati da uziva u kvalitetu tih zgrada i kvartova. Samo ko ne bude imao dje drugo.
Nikako da provalim da li se zezas? Zamisli da neko da 200 hiljada eura za STAN u Ljesansku nahiju! Ajde da je cijela "vila" u pitanju, mislio sam da je na tu foru naselje, kad ono stanovi za prodaju-sprat od kuce.
Pa bolje kupit taman u Ljesansku nahiju neku zemlju, hektar-dva, pa napravit ranc i vilu za sebe.
https://www.instagram.com/p/Cp3KfSIo...d=YmMyMTA2M2Y=
Ko ima para ovo kupuje a ne stancugu u ulaz dje ima 95 stanova i dje je mravinjak.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Gledao sam ovo košta blizu 2 miliona (obje vile).
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Mene bi npr interesovalo ko im je projekat radio. Bas lijepo odradjeno. Ko ima plac, samo u manjoj kvadraturi
Ovo je onaj bivši direktor telekoma…
Ako te baš zanima, možda ti mogu saznati :)
Sibni na pm ako nije cimanje preveliko.
Počeli su novu zgreadu Green Level 2 ali bezobrazluk za ljude kojima su prozori n aonom južem dijelu ka jugu. Novu zgradu su napravili a maksimalno 5m. Mogu se slikati sa prozorima i oni naljepši balkoni na ćošku gube smisao.
Sve kao naša posla, prodaju ti stan skupo, divan pogled, onda ti puknu još jednu zgradu.