Ma daće oni.
Generalno im je dobra ponuda.
Ali opet ih treba pritiskati ko je dugo korisnik, što da ne?
Makar da smanje tu pretplatu.
Ako taj paket (MboX All ne postoji u ponudi) onda može cijena i da se oblikuje ;)
Printable View
Ma daće oni.
Generalno im je dobra ponuda.
Ali opet ih treba pritiskati ko je dugo korisnik, što da ne?
Makar da smanje tu pretplatu.
Ako taj paket (MboX All ne postoji u ponudi) onda može cijena i da se oblikuje ;)
Meni kad je isteka ugovor nikakvu povoljnost nijesu nudili u odnosu na nove korisnike. Ja presao na EON 12 mjeseci po 1 euro 120 mbs brzina. a kasnije 29 eura. Na 1 tve nogu koristit aplikaciju EON i na 1 tablet, kompjuter ili telefon.
Poslano sa mog SM-A505FN koristeći Tapatalk
Ne u tom smislu novi nego zadnja serija šta li, nešto su problematični - šta znam, ka uvijek prije biram CAM modul, daljinski manje :)
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ako nastave sa ovakvom akcijom u Telemach-u ja ću vjerovatnije ostati na Mtelu - više mi se isplati čak i po punoj cijeni :D (imam ukupno tri televizora pa i zbog toga)
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Telemach je za napredne korisnike idealan...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Moze li se promjeniti box duo 2 u box 2.2 novi ugovor potpisao prije 6 mjeseci korisnik od kada je mtel poceo u BD
Dolazi li i move ili samo hbo na osnovnom uredjaju?
Cijena ista ako sam dobro pogledao na call centar nijesu sigurni....
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Samo na skuplji paket moze da se predje
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Je li ovo samo meni ne radi internet ili...?
Nema ga evo 40min
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Ni meni :swear:
Oni misle da spava "pošteni" narod :joy:
Kako vam radi sad? Meni katastrofa. Ne mogu mejl da otvorim, a ne što drugo
Meni top radi na Ct...a i podrska im je bas dobra, dodju isti dan ako prijavim kvar do 12
Sinoć su nešto radili na sistemu reče g-đa sa call centra. Meni je neki drugi problem. Poslaće servisera drugi put u 10 dana. A taman sam ih pohvalio bio
Sto se desava sa internetom, opet je falio prije pola sata....prije neku noc isto u ovaj period
Kod.mene nema interneta od ponoci, kablovska normalno radi
Sta je sa racunima mtela? Ne stize vec drugi mjesec. Pljevlja su u pitanju
Послато са SM-G928F помоћу Тапатока