Moto Doktor, Stari Banovci. Na kraju cu ga i ja tamo povesti, pa sta bude
Printable View
Ili kupujte 1000+ kubika i samo onda mijenjajte slip-on
Cus remap na adv motor od 500-600 kubika… Bealetamo
radi Edvin iz Ulcinja mapiranje, nemam iskustva licnog ali znam masu njih da je radilo kod njega
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Radi i Sveto u Tivtu, moj KTM je trenutno kod njega na tretman.
Logicno mi je da majstori u Srbiji imaju mnogo vise iskustva jer im prodje 10x vise motora kroz ruke nego kod bilo kojeg naseg majstora u CG.
Motori se ne mapiraju samo radi snage...to je ja vjerujem najmanji problem, KTM ima problema sa grijanjem, takodje oslobadja se mnogo vise snage sa sitnim prepravkama. Kinezi svi imaju problema sa mapiranjem, odziv na gas im je vrlo kritican, stucaju svi na mali gas. To se peglanjem mape rjesava.
Moj Ducati je dobio malo obrtnog u nizim obrtajima, koji je izgubio micanjem katalizatora, smanjeno motorno kocenje, malko ljepse kruzira kad se pusti gas, nije kao da si padobran otvorio, par nekih obrtaja u visokim je dobio, vrti se malko duze mada to se rijetko desi da udje u crveno. Nema pucanja iz auspuha, nema viska goriva, potrosnja je porasla sa 5.5 na 6.5L/100km. Na leru se malko bolje ponasa, obrtaji ne padaju ispod, ventilator se pali par stepeni ranije i to je to.
600$ mene kostalo to zadovoljstvo.
Moj trenutni train of thoughts...
Znate li vi sto zvite u USA je li isplativo da se uveze motor od tamo? Sad mi je palo na pamet da kad sam prije par godina bio kod u posjetu kod vas da su polovn8 motori bili drasticno jeftiniji...
Ugrijalo i kod nas na sjever juce sunce malo, pa se odma uhvatili motora i voznje do Bara.. https://ibb.co/8Dx9xrQc:D
Attachment 180390
Motoristi, moze li pomoc, jer ja oko ovoga pojma nemam - otac ima motor i treba mu za njega alternator, dje bi to mogao u cg naci i kod kojeg ga majstora poslati, broj ako moze. Evo podaci o motoru, hvala[emoji4]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...92b7447c85.jpgh
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koliko traje obuka za A kategoriju, jel tesko nauciti nekome ko nikad na motor nije sjeo?
Tu es mon hero.
A sigurno nije tesko, zavisi koliko si tvrdoglav :)
Ako si spreman da ucis i da se opustis malo i da usvojis novo znanje i osjecaj...ako si nekad dobro vozio biciklo, imas osjecaj za balanas...koordinaciju iz nekih proslih hobija/sportova.
U principu ako nisi bukva.
Znam da je 450e, a koliko traje...ne znam.
Koliko znam cijena za punu A kategoriju je oko 600 eura a mogu potvrditi s nedelje kad idem da uplatim časove. Motor sam već kupio i ne mogu iščekati da stigne iako nema sjedanja dok se ne položi vožnja 🫣
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Obuka za A kategoriju ne smije da prestane kad podigneš vozačku, tu zapravo tek počinje i kraja nema :) Evo @dub_c će potvrditi kao autoritet na tom polju.
Top ! Neka je sa srecom !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stigla makina [emoji16]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ff487c254b.jpg
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Super je ovaj motor! Lijepo izgleda i ima fin paket opreme. I ima pristojnu cijenu, za razliku od MM 1200. Skoro nedje vidjeh da je 14k, wtf