montenegrina nesto te je mnogo pogodilo sto je ubacena ova srpska televizija,a?meni je milo sto se ipak ubaca nesto,al ipak to bi trebalo da budu pravi kanala kao npr sportklub-a nije mi krivo iz razloga sto je to srpski kanal :)
Printable View
montenegrina nesto te je mnogo pogodilo sto je ubacena ova srpska televizija,a?meni je milo sto se ipak ubaca nesto,al ipak to bi trebalo da budu pravi kanala kao npr sportklub-a nije mi krivo iz razloga sto je to srpski kanal :)
E pa sprdnja stvarno...Kakve ste samo strane kanale izbacili(sky news,tv5 monde),a danas uvedoste ovo smecarsko smece od smeca....Koga briga sto ljudi traze FOX,kakav samo Sport club...DM rules:hammer:
Kad se vec sve vrti oko profita samo me cudi sto ga ne ubaciste u dodatni paket,dobre bi pare zgrnuli...
Razmisljali smo i o toj varijanti, ali bi morali da pravimo subvencije za siroke narodne mase.
Molim vas micite ovo, necemo se vise nikad zalit samo ga maknite!!!
Sljedeci kanali za ubacit - Svet plus, Most , Kanal zdravlja, Stankom, Duga, Panonija, Spectrum pa da izaberete . Sto ce nam Sport klub,Sport klub+, Viasat History,Viasat Explorer, Fox, ne trebaju nam ti kanali.
mogu li ja da kazem ovima da mi maknu to ******, ne moraju mi odbijat nista od pretplate
neka ne micu nista!sto je vama narode?nije kanal koji smo svi ocekivali al dobro je da dodaju nesto,dobro je da imamo neki muzicki kanal sa ovih prostora...al opet kazem red je da i nas malo ispostuju pa da dodaju nesto sto i mi trazimo...
Ajde to nego sto ce sad elmag tv, mislim skoro pa citav dm sat program su reemitovali.
Bitno je da se dodaje nesto ali kome se ne svidja moze i da ga ne gleda, mada slobodno racunajte da sa ovim kanalom i radio stanicama nijeste nista napravili. Za mene se izbor nije povecao a vidim ni za kolege sa foruma, pa stavite malo za ovu urbaniju grupukakav normalan kanal.
I molim vas nevezano za ovaj kanal popravite polozaj tih sat tanjirica jer malo nevrijeme odmah kida signal, ali navikli smo.
Uzela si mi tekst iz ruka :( :(
Srecom, kanal se moze iskljuciti/odchekirati u listi kanala hihihihiiihihi.
Nece valjda sad zaredjati ove ostale/slicne kanale kuku nama.
Kad dodjem kuci i upalim pomislicu da imam 88M, a ne extratv, tj., folkTV.
mass market strategy alert!
Za sve kojima smeta ovaj kanal - izbacite ga iz liste.
Imate opciju menu > podesavanja > televizija > podesi TV vodic > promijeni red, maknite štrik sa DM Sat i kliknite SAČUVAJ :)
Ako poželite da vratite listu na default, otvorite menu > podesavanja > televizija > podesi TV vodic > promijeni red > standarni raspored.
Ne brinite, necete nista "pokvariti" :lolblue:
Toliko i DM Sat.
Evo slicice za sve one koje je interesovalo kako iznutra izgleda Extra TV daljinski :) Ovo nemojte da probate kod kuce, zato i kacim ovu sliku.
aaa, kako nas Sale nagrđuje... qqq, e ovo vi je osveta za ono što ste ga pljuvali po foruma! Tako vi i treba - i ja bih da se izbači još koji strani kanal! Možda TV Nova - ionako se vazda žalite na sliku. :lolblue: :lolblue: :lolblue:
No, šalu na stranu - kad je već krenulo ovo masovno plasiranje regionalnih kanala na Extra (ne pitam ko je dobio lovu za DM) - hoće li biti ubačen onaj kanal đe "Tarot Milan" otvara karte i proriče sudbinu? E ono bi bila dobra zabava za mrtva popodneva kad navale ove jesenje oborine. ;)
za koji mjesec - biće više Srpskih kanala na Extra-TV no na SBB. :lolblue:
Ovo nije 88M sa trash receiverima i daljinskim :)