Definitivno ove al vidi ima li dje sistem 5.1 Gazi definitivno. I nisu preko 100€
Printable View
Treba mi savjet - imam jednu prilicno vrijednu ikonu koju bih da prodam. Nemam pojma koliko vrijedi, imam uz nju neki sertifikat od strane monaha koji su je radili, ima nekih detalja koji su radjeni u zlatu itd...
E sad sta da radim, ko bi mi to mogao procijeniti i na koji nacin da je prodam, da li da je dam u neku galeriju uz njihovu proviziju ili ne, i u koju? Ajmo ko ima iskustva sa ovim:)
Ako sto treba od detalja, dimenzija je 30x40cm, ima potvrdu izdatu na ime moje majke sa pecatom manastira o nacinu rada i materijalima od kojih je ikona radjena, djelovi od 18k zlata itd...
Sent from my iPhone using Tapatalk
U Tv
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15...55f9940c0d.jpg
U zvučnike
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15...8854098ca4.jpg
To ti je to ;)
Hvala scholar1.
Sve je jednostavno.
Opet čitah o epizodi sa Markom Milačićem. I dalje mi nije jasno: zašto je bježao od policije?
Ipak ispade kako je policija rekla, nece da se legitimise, pa malo se pravi pametan pa plus krenuo da bjezi...
To vam je ona paranoja puta ono "ja sam mnogo vazan" prate me dan noc. Ne mogu nidje od tajne policije, prisluskuju mi razgovore, posto to sto ja imam da kazem je mnogo vazno.
Mrzim rezimsku paschad i ovaj rezim. Ali Marku Milacicu bih bio mjesto dje $edi, prdi mi se kad ga vidim kako je gadna i ljigava pojava.
ja njega doživljavam kao dvorsku ludu.
Stvarno mi nije namjera da topic pretvaram u politički, samo ne mogu da izbacim sliku iz glave kako Milačić, onako guzeljav, iznenada počinje da šprinta. I još baca ličnu u žbunje da ga ne uhvate sa njom (karikiram). Ako su ga policajci preporznali prije nego što je počeo da trči, mogu samo da im zamislim izraze lica kad su ga viđeli kako ubrzava od 0 do 2km/h za 8 sekundi.
EDIT:
https://www.youtube.com/watch?v=CWn1LYrFXLM
Jel neko od vas koristio Samsung A3 i jel vrijedi 230 eura koliko kosta ?
Ja tek sad ovo vidjeh dule.
Da sam na tvom mjestu prvo bih poceo sa crkvama. Jeste da ce oni ocekivati da im ti to poklonis. Ali imaju oni para ne boj se. Tako da ce ti u cent reci koliko vrijedi i sta vrijedi
Tek ako to ne upali onda probati po galerijama ali tinje to mrka kapa jer malo ljudi kupuje slike iz galerija upravo jer su im cijene 20-25% jace nego direkt kod umjetnika
Uzmi tender na onim stranicama pri kraju vidi otkupljuje li ko starine i to. Moguce i kod njih prolaz iako nije starina
Ljudi mala pomoc..
Ocu da izdam podrum velicine 10 kvadrata na Tuskom putu sta mislite jel potraznja za podrumima koliko i koliko bih najvise mogao da rentiram mjesecno ?
neko slušalice da mi preporuči? dobre?
Ljudi, posaljite mi na pm par fb profila koji se bave prodajom trenerki i patika a da vec imate iskustva s istima. Uzeo bih nesto no vidim sad tona ima tih profila, pa ako vec ima neko ko je to fino probra, dobro bi mi doslo :)
Je li legalno posjedovati kod sebe elektro soker?
^ Jesi li to vidio oglas na FB? Isto se zapitah.
Nije legalno, niti ga je legalno prodavat. Makar ne onako sa ulice, kako su pojedini prodavci iz Gintaša znali da ga prodaju... i završili u policiji.
zna li neko ima li u tehno plus grafickih kartica za PC, ne odgovaraju mi na face...
Ne bih rekao. Liše hard diskova, nemaju ništa što se ugrađuje u računar, svi ostali proizvodi se eksterni i kače se preko usb-a. Nisam niđe vidio da imaju matične ploče, grafičke kartice, napajanja, procesore, kulere i slično.