Rasovic je bio u PG, Nadj u Nk.
Vukcevic i Mugosa, Jovovic i Pocek.
Printable View
Rasovic je bio u PG, Nadj u Nk.
Vukcevic i Mugosa, Jovovic i Pocek.
Eo Ukrajinci izjavili da nece nasjesti na provokacije nasih navijaca, a ovo krilo Kopljanka ili kako li se vec pise, u smislu bolji smo spremili smo golove za Crnu Goru, samo neka dodju tako prepotetni, pa ce se vrnut podvijenog repa, ovakve prepotetne izjave ni Englezi nisu davali......
Evo i ja se pitam.
Konopljanka samo daje izjavu u skladu s prezimenom. Mozda je zaboravio da je Jovetic promasio i penal, a da oni prakticno sanse nisu stvorili. Sve su ovo njihove takoreci "igrice", provociranje protivnika i slicno. Tako je to kad ti gori pod noge, a sjetimo se i Engleza i njihovih izjava prije par mjeseci.
Inace i mene je strah da se klubaske navijacke carke ne prenesu na tribine kada igra reprezentacija, a ukoliko bude kakvih ekscesa budite sigurni da ce nas srezat s bodovima, sto nas moze skupo kostati. Uz naravno novcanu kaznu, koja se podrazumijeva. A opste je poznato da se strogoca trenira na malima, imam utisak da bi glavasi jedva docekali da nas smaknu za bodove...
To je lako riješit, samo treba firmu unajmit koja će stavit normalno obezbeđenje a ne onu đecu i penzionere. Takođe u dogovoru sa žandarima organizovat ulaske i izlaske, kamere na svaki ćošak. Nego ni one od prošli put ne kazniše nešto,a imali su ih na slikama i sve po imenima.
ne vjerujem da ce ista uradit na utakmicu reprezentacije, mada nije iskljuceno, citam svasta po njihovom forumu...
Bilo je bojazni da se ne dese neki neredi ali sad kad je Budućnost odustala od Evrope tj. ustupila svoje mjesto Čeliku nema potrebe da strecamo osim ukoliko navijači Jedinstva nešto ne naprave ali to je teško očekivat :D
Ko su ovi ljudi...
udba...................
i po mogucnosti skenere sa aerodroma nek donesu samo tih par sati dok traje ulaz pa ce ih vratit posle :D
nije neka steta za buducnost(osim sto bi koju paru uzeli)ionako nikad nisu nesto ozbiljnije napravili u kvalifikacijama,nazalost...ali mladost u kvalifikacije ;O
dobro neko rece,ugasit nam ligu treba
Ne, nego ga zamišljam bez idiota sa petardama, upaljačima,bakljama i viška testosterona. Dosta sam puta i ja grlo ostavio na reprezentaciju ali pored one magaradi iz centra što pravi ekcese stvarno nemam želju bit.
Oce li biti sjutra otvoren stadion da se udje malo
Samo da navijaci ne naprave problem, neka navijaju, samo bez divljanja. Jer ako oni urade nesto na stetu reprezentacije, stvarno...
@Dutch je potpuno u pravu. Sve ove stvari o kojima priča (i još neke) su uveliko u upotrebi u Hrvatskoj. Maksimir je potpuno opremljen: od brojača na ulazima do kamera i kontrolnih soba.
Ne znam što je problem da se to odradi na mnogo manjem stadionu. Sve se ovo moglo priuštiti od novca koji je otišao na kazne, privatno obezbjeđenje itd.
jesu li pocele karte, znaju li se cijene za zapad?
Za sjever je 10e, tako da pretpostavljam da ce bit za zapad ka protiv Engleza :D
Istok je 15e
samo da ne podlegnu pritisku kao protiv Polajka i Engleza i ne primimo neki gol u prvih 20 minuta da moramo da ih stizemo. poslije toga ne bi trebalo da imamo problem i ocekujem sigurnu pobjedu. vidimo se na sjever