Pa i ja bih rekao da im je zdravije da svaki put popiju sedativ, nego da se nerviraju. Izgubise zdravlje bezveze.
Printable View
Pa i ja bih rekao da im je zdravije da svaki put popiju sedativ, nego da se nerviraju. Izgubise zdravlje bezveze.
:)
RTCG.
Ne znam koju rijec da uptorijebim za ovo ruglo od televizije.
Zovem frizerku kod koje se sisam zadnjih 8-9 godina,i kaze mi da ne radi vise :jaded:
što prekinuh apstinenciju od ovih društvenih mreža... no kao dijeta, nastavljamo gdje smo stali... :D
Sto nestaje struja svako malo iza ponoci... Evo nas ka na divlji zapad.
sto ne mogu da idem na summer fest od posla..
Sto bas slabo pamtim face. Koga vidim prvi put, moze se pozdravit sto cu ga prepoznat kad se sretnemo nedje. Koliko sam se puta obrukao zbog toga. On/Ona: Cao. Ja: What the fuuck?
Što mi neće bit plata do Summer Fest-a.
Pi.
E propalo se kad si ti poceo da se nerviras. Stalozenijeg covjeka u zivotu nisam srio.
Pa i ne nerviram se. Bol u reprodukcionom organu je malo niži nego inače i mozak je to vjerovatno prepoznao kao nerviranje.
E nekad te je bas dobro bolio, no covjek izgleda onda poveca nivo tolerancije na bol. Mozda te i dalje isto boli, ali nedovoljno?
Zanimljiva teorija. Moguće je.
1. to sto CDM svakog dana upije tonu licemerja
2. jeftina romantika (filmovi u kojima glavnu ulogu tumaci Dzulija Roberts)
Reklame na TV-u. Užas. Hipotekarna banka da poludiš.aaaaaaaa.
kad me ljudi mame cokoladom pa ispale, aaaaaaaaaaaaaaa umrecu
Vrucina i prokleta muva koje su me probudile.
reklame... pogotovo ona za 'srednju kuvarsku' ili neki k., đe ona đevojka priča kao zadnji đilkoš...
mene nerviraju djevojke koje prave scene tipa kako su trudne, kako su pokušale da se ubijui tako to, posebno što niko to nije vidio.to malo mozga bi im seckala
to je 'samo' bolest, moja guzo, greota je takve sjeckat, nego neka se liječe.
Nekad ga je teško razlikovati, što jes jes. :)
Nego je meni lakše misliti da je neko bolestan pa iz tog razloga ne vlada sobom. Sve nešto mislim nemoguće da je neko u tolikoj mjeri bezobrazan i glup, da pada toliko nisko i nema imalo samopoštovanja ali izgleda ima i takvih ljudi...
Jedno veliko PI.
I neću reći da me nerviraju, jer sreća moja pa vladam razumom i posjedujem ogromni optimizam pa ne dozvoljavam da razmišljam o negativnim stvarima, što bih i tebi preporučila :) iako je nekad nemoguće iskontrolisati baš svaku emociju. :)
Kad od osobe koja je uradila niz dobrih djela, uvidiš onaj egoizam da jedva izlačiš informacije da bi se ušlo u trag jednoj osobi, gdje druga osoba želi da pomogne. I tad je ta osoba briga .... i neće ona da stvara problem da samo pita jednu osobu za tačnu lokaciju. Kako me samo razočarala... A onda posle sve te priče, je tu kao da pomogne , da posreduje jer je slaba kao na ove slučajeve.
Promiskuitetne djevojke
Sent from my HTC HD2
Moram se nakanit da se istusiram.crnjak mi. Obavih ja to prije 5 dana ali dzabe...
Izdrzi jos 5-6 dana pa kad obavis odma laksa par kila :)
A ove nase rukometasice me nerviraju samo tako...aaaaaaa!
sto ovo smrdi kroz grad uh iznervira me
tekstovi tipa:
" I nakon toliko vremena, toliko pokušaja, otvorila je tu kutiju - kutiju uspomena, punih gorčine i bola, mnoštvo malih naizgled beznačajnih stvari, koje su zapravo skrivale najljepše uspomene. Srce se steglo, obuzela ga takva tuga i bol, a oči se ispunile suzama punim osjećanja. I ponovo je uradila ono što je obećala da neće - vratila se nečemu što ju je davno povrijedilo, vratila se onim praznim, teškim danima i životu na kojeg je već odavno navikla - životu s uspomenama. "
kaki mi se od njih
Ljudi koji halapljivo jedu. Kao da im je zadnje. PI! BLJAK!
Ljudi koji mljackaju.
Dominiram.
Kad mi zamljackaju zabio bih im ekspres lonac u analni otvor.
:)
Albi briljira veceras. :D
Nerviraju me ljudi koji srcu supu. :mad: