ne ne ne, privezak kosta 0.05 centi, a kinez se ogradi 0.95 centi, a postarina mu je 1e.... + FREE SHIPPING
Printable View
ne ne ne, privezak kosta 0.05 centi, a kinez se ogradi 0.95 centi, a postarina mu je 1e.... + FREE SHIPPING
ako ovako kvalitetan privezak(za divno čudo napravljen je izuzetno kvalitetno) kod njih košta 0,05 centi
http://img1.tinydeal.com/images/35/2..._RIG-33529.jpg
Kineski tenk košta 1500 Eura u maloprodaji + 15 Eura worldwide shipping
ako ti imas radnike za dolar na dan , onda moz napravit sto oces i turat cijenu koju god oces, dokle je god sirovina u tvojim resursima
A ne zezaj. ja sam džepni sat naručio i dobio za 4.5e sa sve poštarinom. Spakovan u lijepu kutiju, evo već 4 mjeseca radi samo tako. Metalan, odličan :D. A poštarina je bila 2e na njega. Plus su se ugradili u cijenu. A uporedi trošak proizvodnje takvog sata i priveska koji se samo štancuje i ide na traku za sklapanje(tj oni nemaju trake no u paketa pa na stolice sklapaju :D )
Što koji će mi :D. Da ga nosim naravno :D
Koliko bjese da traje dostava sa DealExtreme-a?
od 15-45 dana :) Kako te zafati :)
Meni je došao juče paket iz 6. mjeseca. :) zaboravi sma na njega. Jedan kompas...
Ja evo porucih nesto i to od 55e, dobih i onaj Receipt# broj, i platio preko paypal-a, ali ja ne vidim nigdje to sto sam narucio, nemam istoriju da kliknem i vidim detalje porudzbine, cak sam morao sa paypal adresom da porucim, mislio sam da cu imat gdje da ispravim, ali nemam :(
sad sam im poslao mail sa svim podacima, mora da je neki bug, kaze mi da nista nisam kupio cak ni sa ovim receipt brojem
Kliknes na tu porudzbinu i imaces polje Update address
Ali ne vidim porudzbinu, dje je?
Evo ima i polje za prijavu tog problema, pi dje mene ovo snadje
Meni se to desilo kad sam napravio nalog na DX a e-mail nije bio isti kao onaj sa paypal-a.
Pa nije ni meni...
Mora ti biti ista e-mail adresa. Isti slucaj sam imao pri prvoj porudzbini sa DX. Evo odgovor njihovog supporta:
----------
To ensure your order security, please follow the steps below to update your shipping address through the DX account:
DX Account Login------->Order Summary------->Click Related Order------->Update Address
Please be sure the email address you used to creat the DX account is consistent with your paypal email address. Because only in this way, your order will be recorded in the DX account and you're able to update the address there.
------------
Pa sta ja sad da radim :/
Napravi novi nalog koristeci paypal e-mail adresu i prikazace ti se porudzbina. Onda odrati onaj korak Update address.
Prikazat ce mi se porudzbina i ako je to potpuno drugi nalog?
Evo se registrovah, sad mi je prikazuje... kakva ludnica... xaxaxaxa
Ima li ko iskustva sa moneybookers supportom ,za kolko dana od refund mail-a dobijem pare,i nesto su mi zablokirali karticu na 24h ,nesto im support ne odgovara
poslao mi je covjek iz amerike prije par dana paket ali je KONJ stavio vrijednost 600 dolara i strikirao gift. E sad mene interesuje oce li me sto spasit ovo gift sto je strikirao i ako nece koliko ce da me globe na ovu vrijednost ovi iz poste?
mislim...da ti nema pomoci