novo lice Vesovic , e kuku ocu kuku majci ! :single_eye:
Printable View
novo lice Vesovic , e kuku ocu kuku majci ! :single_eye:
Brnović je pozvao 25 fudbalera, među kojima je jedini debitant Marko Vešović ioz Crvene zvezde, koji je bio na spisku reprezentacije, ali nije debitovao.
Ponovo je pozvan Branko Bošković, kao i Marko Bakić i Nemanja Nikolić.
Na spisku nema Mitra Novakovića, Miodraga Džudovića, Simona Vukčevića, Milana Jovanovića, Vukašina Poleksića i Nikole Drinčića, koji se nalazi na rezervnom spisku na kojem su još Ivan Janjušević, Petar Grbić, Luka Đorđević i Stefan Mugoša.
Brnović je kazao da će pripreme početi 25. maja sa osam igrača, dok će se ostali priključiti četiri dana kasnije.
Prema njegovim riječima, neizvjestan je dolazak 29. maja Zverotića i Delibašića čiji klubovi imaju prvenstveni duel 1. juna.
Spisak - golmani:
Mladen Božović (Videoton)
Srđan Blažić (Neasalamis)
Odbrana
Savo Pavićević (Hapoel Tel Aviv)
Vladimir Božović (Mordovija Saransk)
Marko Baša (Lil)
Stefan Savić (Fiorentina)
Ivan Kecojević (Gacijantepspor)
Blažo Igumanović (Rudar)
Marko Vešović (Crvena zvezda)
Vezni red
Vladimir Volkov (Partizan)
Branko Bošković (Rapid Beč)
Elsad Zverotić (Jang bojs)
Milorad Peković (Grojter Firt)
Nemanja Nikolić (OFK Beograd)
Miloš Krkotić (Dačija)
Marko Bakić (Torino)
Napad
Stevan Jovetić (Fiorentina)
Mirko Vučinić (Juventus)
Fatos Bećiraj (Dinamo Zagreb)
Andrija Delibašić (Rajo Valjekano)
Filip Kasalica (Crvena zvezda)
Dejan Damjanović (Seul)
http://www.vijesti.me/sport/brnovic-...-clanak-129513
Marka Bakica povrijedjenoga je zva? Mora da je stara informacija ali sve i da nije povrijedjen zva je momka koji je ukupno odigra 20min za cijelu sezonu?
Sto ce Dzudovic na ovom "rezervnom" spisku kad ima parne kartone?!? Ili Drincic koji je povrijedjen?
Vukcevic, Jovanovic i Poleksic su i zasluzili da ne budu pozvani, a mislim i Novakovic s obzirom da su mu zadnjih par utakmica za reprezentaciju bile katastrofalne.
Fino je sto je konacno pozvao Vesovica i Bakica, mada ovog drugog odgledah kratko sinoc protiv Katanije i bio je ocajan, sto trema zbog debija sto neuigranost, ali bas je bio los. Nije tacnog pasa dao.
U sustini je najbitnije da se do meca oporave Savic i Volkov, posebno Stefan sada kada nema Dzudovica jer bi u suprotnom vjerovatno morao Kecojevic da igra u prvih 11, o kojem imam lijepo misljenje ali ovo definitivno nije utakmica da se uigrava novi stoperski par. Ako svi budu zdravi i spremni, ocekujem ovu postavu protiv Ukrajinaca :
Bozovic
Pavicevic - Savic - Basa - V Bozovic
Boskovic - Zverotic - Pekovic - Volkov
Jovetic - Vucinic
Ne ocekujem da ce Brna pocet' ofanzivnije od ovoga, a ovo je najbolje sto se moze probrati od ponudjenog, rekao bih...
Ovako osakaceni sto povredama sto kartonima kakav bi nam sastav odgovarao protiv Ukrajine, da ponovimo taktiku iz Kijeva ili cemo da jurisamo sa V.Bozovicem?
Lapsus :) . Mislio sam Volkov naravno.
A evo sto veli jos Brna :
''Tu su manje-više svi igrači koji su i ranije bili na spisku, osim Vešovića. Njega pratimo već neko vrijeme, igra standardno u Crvenoj zvezdi. Mi smo na toj poziciji desnog beka samo sa Pavićevićem. Viđećemo na treninzima kako se ponaša i može li da se uklopi u reprezentaciju'', kazao je Brnović na današnjoj konferenciji za novinare.
Malo neobično, poslije duže vremena na spisku neće biti Jovanovića, Vukčevića, Džudovića, Novakovića, Drinčića i Poleksića. I ovaj put Brnovićeva parola – koga nema bez njega se može.
''Sigurno da bih bio srećniji da su tu i da su nam potrebni sada. Posebno Nikole Drinčića jer bi nam itekako valjao. On i Jovanović su sami krivi za ovo što im se dešava. Ovaj put nijesam mogao da pređem preko toga. Moraju da nađu klub, da izbore mjesto u timu, pa da opet budu sa reprezentacijom.A ovo što je Drinčić na rezervnoj listi, to je što volim da ga vidim na spisku'', kazao je Brnović a onda se osvrnu na selekciju Ukrajine.
''Vidim da su komentari da smo već dobili taj meč sa dva, tri gola razlike. Već razmišljamo o Varšavi, i Vembliju, da smo se već plasirali u Brazil. Ja bih sam napomenuo da Ukrajina osam utakmica nije izgubila osim od nas. Na pet utakmica na strani nema poraza i to protiv Bugarske, Norveške, Engleske, Moldavije... Radi se o mnogo jakoj reprezentaciji. Nama će jedna od najtežih utakmica biti ova protiv Ukrajine u Podgorici. Međutim, ne plašimo se. Pod Goricom uvijek idemo na tri boda. Ali, opominjem na opreznost. Vjerujem u ove momke, ali i potreban nam je jako onaj ambijent što smo imali protiv Engleza. Pokazali smo i da kad gubimo, ova ekipa može da se vrati. Jako nam je potrebno da navijači budu uz ekipu, kao što su bili do sada, i neće biti problema.''
''Ova grupa ej jako specifična, čas si gore, čas si dolje. Ako pobijedi nas Ukrajina može biti prva, a bila je posljednja. Radi se o jako kvalitetnoj selekciji. Njima i bod odgovara protiv nas da bi bili drugi. A to nama ne odgovara, zato moramo ići na tri boda. Igraju mnogo bolje u gostima, ali smo ih snimili dobro, i mislim da ne mogu da nas iznenade. Ako dobijemo, praktično bi osigurali drugu poziciju, i onda bi se bez opterećenja upustili u borbu za prvo mjesto.Mnogo bodova je u igri, i do posljednjeg kola biće neizvjesno.''
nije zvao momke koji su tu od osnivanja nacionalnog tima jer trenutno nemaju klub, a zvao je momka koji je odigrao 20 minuta čitave godine, ispred Đorđevića i Grbića?
dako se ogrebe za taj novi auto od idućeg transfera.
iskreno nikada ne bi zvao Bakica ispred Grbica, a sto se Djordjevica tice ne pokrivaju istu poziciju pa da razumijem. ali opet prije bi zvao DJordjevica nego Beciraja to su mozda dvije izmjene koje bi ja napravio na ovaj spisak
Pa jel Drinčić bez kluba ili povrijeđen ili novinar loše prenosi što je ovaj izjavio?
Druga stvar, koliko znam Grbić je standardniji u OFK negoli Nikolić, a i Đorđević je više igra od Bakića pa opet....
Potpuno ispravno ne pozivanje Vukcevica i Jovanovica. Koliko god da ih volimo cinjenica je da oni vec mjesecima nidje ne igraju niti treniraju.
Vesovic odavno zasluzio poziv.
Ko ce nam igrati lijevog beka onda? Mortus pijani Jovanovic ce opet odigrati bolje od 100% spremnog VFB.
Bakic radi cega Brna, covjece taman je narod poceo da ti podrzava a ti ovako vrces? Momak koji je odigrao 20 minuta za punih 365 dana , covjece to ne ide tako...
Vesovic vec ok iako on nije kalibar za reprezentaciju , to sto igra solidno po srpskim poljanama i nije tako tesko.....
Igranje u zvezdu ili partizan danas ne predstavlja uopste neko dostignuce, sve ce manje nasih igraca ici tamo, vec ce se preko nase lige prodavati, sto prrije nije moglo ... Srpska liga je bolja od nase sasvim malo , i jedna i druga su poljana lige ...
pa i nije da ne predstavlja, sto mislis da ce neki klub prije kupiti igraca iz Sutjeske , Celika ili Buducnosti nego iz ta dva kluba. Liga kao liga nije mnogo bolja ali jeste jos uvijek na nasu zalost i tako losa liga bolja od nase
Sto je pisac htio da kaze?
Mozda je mislio na Jovetica i Savica. Tesko da bi otisli tamo gdje su da nisu bili u PFC.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Sve je to ok Savic a tek Jovetic su otisli u Partizan kad nasa liga nije cak ni postojala to prije svega msm na Jovetu, dok je Savic otisao odmah prve ili druge godine od kako je osnovana nasa liga. Prije naseg osamostaljenja , kao i u prvim godinama nase lige nikako se nije mogao napraviti dobar inostrani agannzman a da prije toga ne odes u Partizan ili Zvezdu, dok je danas situacija mnogo drugacija , najbolji primjer ti je Giljen, Karadzic , Djordjevic, Bakic , evo ovo ljeto ce sigurno i Jovovic, gdje se i igranjem u nasem prvenstvu moze odraditi odlican insotrani angazman, a to sto je momak umislio ili lose protumacio moje rijeci sam je kriv.....
Ja bih volio da protiv Ukrajine u napadu vidim nas trio fantastiko Jovetic-Vucinic-Damjanovic. Vidjeli smo da njih trojica odlicno funkcionisu zajedno, a Joveta bi mogao da odradjuje dosta posla nazad pa da u kontrama svi trojica trce gore.
Znaci ovako nesto:
Bozovic
Pavicevic-Savic-Basa-V.Bozovic
Boskovic-Zverotic-Volkov
-------Jovetic-----
Vucinic- Damjanovic
Ipak mislim da cemo poceti sa cetvoricom na sredini, a Joveta i Mirko gore. Damjanovic mozda udje kasnije.
Greška je u tekstu jer se to odnosilo na Simona a ne na Drinčića.
Griješiš za Nemanju Nikolića jer on igra non stop u OFK Beogradu i ne može se bit standardniji od toga :). Grbić jeste imao odličnu sezonu, ali on igra naprijed a tamo je konkurencija paklena. Nikolić je klasični igrač sredine a tu smo, pogotovo nakon izostanka Drinčića, tanki.
Poziv Bakiću je misterija, a takođe i Đorđeviću budući da nijedan od njih nije igrao u ovoj polusezoni. Đorđević jeste za omladince, makar, a to može i zbog godina jer je godište '94. Bakić je prestar za omladince Torina jer je '93, ali za primaveru može igrati kao "fuori quota". Čitao sam na nekom torinskom portalu da mu je to ponuđeno, ali da mu se ta ideja nije dopala. Mislio je da će mu se pružit šansa, ali, iako je bio non stop na klupi, nije ulazio. Velika greška jer bez igranja nema ni napretka. Neka bježi u Fiorentinu pod hitno.
P.S. Nijesam znao za ovaj site:
http://reprezentacija.me
Sto je ovo koji... Najavljuje se neki mladi igrač, ja reko Ašćerić, a on zvao onog polja iz Zvezde.
I to jos tipa koji je karijeru poceo u napadu, dok je bio onako mrsav, nikakav, i dok je guran. I sad igra desnog beka, a ne umije da centrira.
Nisam potrcao godinu dana, ali sam kao dijete igrao malo beka i moga sam vala i ja da budem na spisak.
Mitar Novakovic i Dzudo-mudo ne mogu zbog kartona da igraju.