Da je slucajno-nije, da je sve islo brzo-nije. Ali je posle sve bilo kako treba sa uredjajem. Ja pozdravljam i branim nekog ko dobro odradi svoj posao, a ti Sale, nije uredu da branis nekog ko ne radi kako treba.
Printable View
Da je slucajno-nije, da je sve islo brzo-nije. Ali je posle sve bilo kako treba sa uredjajem. Ja pozdravljam i branim nekog ko dobro odradi svoj posao, a ti Sale, nije uredu da branis nekog ko ne radi kako treba.
Evo napokon ih nazvah i rekoh im da mi dodju da ugrade taj Extra TV.
Sale ne bude li dobar, drz' mi se dobro :)
Novo: www.extratv.me 2.0 :)
opaa, poskupljenje, jel da?
Lijepo bogami. To "čašćavaju" stare korisnike preko čijih džepova će prebiti gotovo besplatne priključke novim korisnicima.
Pitam se zašto me ovaj novi fukarluk ne iznenađuje?
Jeli javljeno to poskupljenje dje?preko medija?niko nista o tome ne prica kao da je to nista...bruka
Nisam primjetio u medijima da su najavili poskupljenje za stare korisnike. Da li to znaci da se nove vece cijene start i mini paketa odnose samo na nove korisnike?
Sale upucuje na 1500, ali do sada nisam imao nikakve koristi od njih. Prvo, jos ni nakon 6 mjeseci nisam dobio ugovor iako su mi na tom broju rekli da cu ga dobiti u poslovnici u HN, na sta ovi u poslovnici kazu da je nemoguce. Drugo, prijavio sam nemogucnost ucitavanja stranice cafe del montenegro, ali problem nije jos rijesen. Jedino mogu reci da je sluzbenik bio ljubazan i da mi se izvinjavao.
u***** se vi se u telekom. poz
haha, prvo povecanje, pa novi servisi :D
Prvi put u Crnoj Gori: Pristup HD kanalima i video sadržajima visoke rezolucije
Od sjutra će, prvi put u Crnoj Gori, na Extra TV biti omogućeno prikazivanje HD (High Definition) kanala i video sadržaja, saopšteno je danas iz Crnogorskog Telekoma.
izvor: CDM
http://cafemontenegro.com/index.php?group=25&news=76424
Mislim, bolje receno "nacuo sam" da ce biti 720p ne 1080 signal ali kako infrastruktura, mislim konkretno na kablove, su u uzasno losem stanju mislim da to ce bez vdsl-a tesko ici i sa 720p. Ima da steka u sve 16. Kako bih volio da grijesim...SALE kad pustas ovo???
rijetko dje u svijetu i inace dje ima 1080p...
1080p niko i ne emituje ali 1080i su u Hrvatskoj(Hrvati su tvrdili kako emituju 1080p samo se pitam preko kojeg STB-a, maxumum je 1080i), Madjarskoj, Njemackoj IPTV platformi. Da vidimo kako ce to da radi, evo vec u sistemskim resursima stoji 1SD i 1HD stream:)
motorstv, ultra, film+ su smece jedno veliko :D
To ce kad se uvede HD paket za 4,90 Eura:mrgreen: A i bolje tako, svi ce taj HD kanal prebacit da vide kvalitet slike i nece se zadrzavati mnogo, a i kad zamrzne protok ostace slika plaze u HD rezoluciji:mrgreen: Kad bi pustili history HD ili Discovery HD neko bi primijetio da se slika zamrzla:cool:
khm khm :)
Vidim da ste vec otkrili... HD kanal koji ce biti u start paketu je MyZen.tv
Rezolucija je 1080i i to je trenutno maksimum koji se moze prenijeti uz pomoc postojecih tehnologija.
Ajde da i to vidimo konachno :joint:
Josh ura do smjeshka mog HDTV-a :)
Zaboravih, restartujte STB.
Da bi vidjeli kanal #100 onako kako treba, povezite vas LCD TV preko HDMI kablica na STB i onda: menu > podesavanja > televizija > sirina tv ekrana i HD rezolucija - koju je potrebno setovati na 1080i, a ako ne prodje HD test onda na 720p.
Ovaj kanal je odlican za smirenje zivaca :)
konacno.,...evo sad gledam i izgelda super...slika ekstra...nema nikakvih prekidanja...jos samo kad bih docekao da neki od nasih kanala vidim u HD rezoluciji :D
Probaj da snimis neki drugi kanal ili ako imas drugi STB probaj da gledas:mad: Tacno sam znao:mad: Nemoze nikako da se u 8Mbps smjesti 1HD i 1SD TV Stream, a o internetu mozes samo da sanjas:mad: Sale moze li ovaj ADSL2+ da se bolje iskoristi ? Da ovaj bandwith ide bar na 12-13Mbps ?Ili su parice toliko lose da bi i fizicki pukle ako bi DSLAM pustio ovih 12-13 da ne pomisljam na vise Mbps?
Sad probao, izgleda svjetski! Svaka čast.
Ima li neko dva STB-a da proba ? Kod mene HD kanal ne mrzne jedino ako je drugi STB ugasen ?:confused:
kakav je ovo kanal ljudi?
Ono bitno je da je HD, a sadrzaj koji je to je nebitno. Mada dobro je te smo ovo i docekali a sa obzirom da se kolega poseydon pohvalio prvim problemom onda kuku nama i ovo nam ne radi uvijek da valja nego ipak dobro je te rade nesto.Jedino se slazem sa Saletom da je ovaj kanal za smirenje zivaca ali s obzirom na nedostatak vremena onda nemam kad smirivat zivce. Hajde ljudi dajte bre sportklub i sportklub+ pa cete imati vise korisnika a meni skratit muke sa kljucevima i placanjem drugom operateru.
mogli ste slobodno da ga ne uvodite
smejurija od kanala
a posebna prica sto mi net 6 padne na ispod 2 megabita a snimanje naravno nije moguce u pozadini
ili sredjujte ili bar se ne glupirajte
Iskreno hipnotisan sam bio po ure...:)
Ljudi net je pao bruka,shto je bash :mad:
Shta je sa HD filmovima u videoteci?
Nisam ih vidio...
A tematiku kanala niko ne pominje? Glavno da je HD? :D
Gledam rijeku.. To mogu i na selo, bez TV-a.
Nego, da vas pitam, mozda ja neznam da podesim. Ali, ja kad prebacim na HD rezoluciju, onda su mi drugi programi "skuceni". Kao na 4:3. Sto cu s tim? Da mijenjam svaki put rezoluciju kad promijenim program? :)