Nemam zivaca da ga slusam pa mi samo recite od kojeg minuta prica o ljubavnicama?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Moram reci da mi je ovaj covjek bas odvratan do te mjere da sve sto prica ne mogu da odredim da li mi je odvratniji on ili oni koje opisuje.
Dobro mu je rekao Bokan eto kad moram teska srca da kazem da je on ucestvovao u kupovini raznih drzavnih firmi dok je Voli nastao od livade i sad on govore drzi pih bas gadluk.
Uzas uzas ovo je kao kad Velja Ilic laje na Vucica taman mi na to lici.
- Znači ovaj ruši sistem nakon ljetnje pauze, veli.
- Nadam se da ste se odmorili od stvari koje vas opterećuju, pa da sad opet krenemo u rušenje kriminalnog režima. hahahaha šta je ovo kumim vas bogom
dk ,brat ,bratski. Hahahah
Siguran budi, ostavio je vise no sto mislis. Ne moze mu falit.
Zivi bili pa vidjeli za koju godinu a mozda i prije, Knezevic mi je je u rangu biznismena Brkovića (skoro bankrotirao,sva imovina pod hipotekom) i slicnih
Brkovic je svojevremeno upravljao imovinom od preko 100 miliona eura, i sto se kapitala tice mozda cak bio i jaci od Knezevica.
Brkovic nije upravljao ni sa cim, nepismeni geak, samo figura. Di Kej je skolovani prevarant svjetskog ranga, koji je upravljao imovinom i kapitalom prve familije, dok nije pukla tikva. Poredjenje Di Keja s Brkovicem, je kao poredjenje Petra Ivanovica i Obrada Misa Stanisica.
Op trthttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...31aeb82388.jpg
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Počinje nova sezona Dulovih clickbait-ova.
https://www.youtube.com/watch?v=6KmTBbnlgTc
Evo krece dulje ofanzivno.... blago nama kakvi su nam sekretari i drzavni tuzioci...
Evo da i ođe napišem.
Jesam li ja jedini kome je ovaj snimak čudan?
Dule ga propituje kao nastavnik a ovaj jedva čeka da prizna kako je uzimao pare.
Po meni, ovaj iz tužilaštva radi za Dula.
Znate sta je meni najcudnije? Koliko Dulje treba snimaka da izbaci da bi neko ozbiljno i konkretno djelovao u ovoj zemlji? Da izbaci cuvenu plavu torbu sa parama, ovdje bi komentarisali je li original ili kopija.
Duško prdnjavi, nema on ništa od dokaza, da ima davno bi to ispucao što ima i možda bi se i nešto učinjelo. Sad prdnjavi i snma razgovore kao da bi dokazao nešto. Džaba ti sve moj Duško NEMAŠ DOKAZA, zabij se u rupu i sjedi đe si, ni za đe si nisi.
Da ima dokaza druga bi pjesma bila, ovako prdnjavi. Isto kao i za Medina, nema dokaza da je Ulama uradio išta, nema tijela, nema djela.
Hvala prijatno i dovindženja.