Živa istina. Hahahaha.
Ne bi se ni išlo to je sigurno.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Printable View
Živa istina. Hahahaha.
Ne bi se ni išlo to je sigurno.
Kako vam je bilo tu noć što prespavaste?
[emoji6]
Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Hahahahaha, nismo pili alkohol. Bravo od jagode, 2x Coca Cola 2L i nešto grickalica i slatkog. [emoji1787]
Ja inače ne pijem alkohol.
A fino je bilo, što se toga tiče. [emoji41]
E neka si se zaglavio kad ne piješ:-):-)
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Mudro i iskusno
Pa ide čupri:"Jeste gledali na Discovery,Ber G.je u jednoj epizodi morao da prespava zagrljen sa kamermanom skin to skin,kako bi održao temperaturu tijela na optimalnu"
Ribe:"Moooolim"
Mangup:"Pa,ili to ili u utrobu mrtvog konja ka Dikaprio"
Sent from my room
Nova saga u najavi, verbalni ce bit mala beba izgleda [emoji16]
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
Tacno vise ne znam ko je koga verglao.. Vi njih ili one vas [emoji23][emoji23]
Danas prodjoh uz Petrovacke, isprobah malo ove Crossclimate na neka prosirenja gdje je bilo leda i snijega dubine 10 cm i gume su se pokazale bas fino, imajuci u vidu da je iza njih 38000km, prezadovoljan sam.
Sledece ce biti one ili Bridgestone A005, ali, kad, ne znam jer prije par dana izmjerih dubinu sare i imaju nepunih 6mm sare a 7 su imale kao nove. Svaka cast Michelin! Uskoro ce rotacija pa slikam stanje i mjerim dubinu preciznije.
ti si zeznuo fabiu sa potrosnjom guma :) on jos vozi goodyear eagle F1 sa kraja 90tih... ne moze da ih potrosi :)
pa kad vozim normalno
Ja sam na mercedesa vozio 80.000 na gume za 5 godina...
Kada sam ih skinuo poklonio sam ih u stavljene su na drugo auto gdje su još vožene...
Sve zavisi kako ko vozi, ako ne kočiš naglo i ne ubrzava naglo ima da traju...
@Novica i ja sam uzeo sada CrossClimate na Insigniu doduše prešao sam 5000 sa njima ali na ovaj snijeg (Nikšić, Žabljak...) meni bolje ne treba. Razumijem da ima veze i auto (Mercedes je šetao sa njima po snijegu), ali ima i te kako do guma...
ja sam prosle gume na ljeksaru vozio nesto preko 50000 km, mijenjao sam ih zato sto su bile stare nesto vise od 3 godine inace su mesa imale barem jos 3 mm do tread mark-a ali reglaza jednom godisnje, rotacija svakih 5000 i td.
Ja sam ove kupio u oktobar 2016 godine. Nisam bas bio njezan prema njima (sto ce se vidjeti na slikama kad budem radio rotaciju), ali, jos nijedne (sem Michelin Pilotsport koje su trajale 50000km prije 15 godina) koje sam do sad vozio (Continental, Fulda, Dunlop, Kleber, Pireli) nisu izdrzale ovoliko. Nisu gume za sportsku voznju ali se osjecam sigurnim sa njima cak i pri brzoj voznji. Svaka preporuka.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Malo djarah po netu vezano za trajanje guma:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0d3d4e2ca9.jpg
Michelin Crossclimate plus najbolje kotirana sa 58800km predvidjenih km trajanja
Evo link gdje se mogu vidjeti i ostali podaci:
http://www.tyrereviews.co.uk/Article...-Tyre-Test.htm
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
a nema price tu, crossclimate je daleko najbolja all season guma ikad, ali je i skupa, 197 eura za moje auto
Moj otac je odvezao 50 000km na Uniroyal Rainsport 2 gumi.
Volio bih da znam kako se ponaša Crossclimate ljeti kroz PG, tj. da li izgore kao zimske ili se drže.