nije u garanciji :// onda u ITScg :D
Printable View
nije u garanciji :// onda u ITScg :D
Kupio sam hp pavilion sleepbook, i ima 8gb ram memorije, medjutim u zagradi pise da je samo 2.4 moguce za koriscenje. Zna li neko sta je problem?
Win 7 ultimate
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
32 ili 64 bit? :)
Ostatak RAM-a je vjerovatno rezervisan za graficku karticu.
32, service pack 1
32bit-na Windows 7 prepoznaje maksimum 4GB. Prema tome, ako ti sistem prepoznaje 2.4GB, to ostalo (1.6GB) ti otpada na grafiku i ko zna na cem jos
Reinstaliraj na x64 i rijesen problem. I vidi u biosu koliko memorije je dodijeljeno grafickoj kartici.
E ljepota, dam majstoru pare da mi sve sredi, da se ja ne bakcem, jer nemam CD-ove za windows i drivere i on mi instalira los windows i pola drajvera nema.
Koji mi je najbolji program da automatski update ove drajvere sto nemam?
Nije hardver ali...
Kako je moguce slati por. i pozivati nekoga a da moze da se
namjesti nekako broj?
Drugu mi stizu poruke s njegovog broja a i drugima, koji
misle da im on salje? Prijavio je na 1500 ali kazu da prvi
put cuju za tako nesto.
Meni pada samo na pamet skype, da se to preko njega radi?
Znam da je nekad bilo takvih sajtova, ukucas broj i poruku i da su mnogi koristili to za zezanje.. Sad ne znam odakle to moze biti
Skype moze, ali moras da autentifikujes taj broj da bi mogao da ih tak osaljes. Vjerovatno je neki od slobodnih SMS gejtveja .
Ima li kakva tema za Windows 8 da izgleda slicno kao sedmica? I ako ima, gdje je skinuti?
Classic Start - Classic Shell Win8 Start Menu
Moze li mi ko reci koliko vrijedi Dell Latitude e4300, ocuvan??
Pitanje za isti lap top... Kako smanjiti osvetljenje ekrana? Taster fn u kombinaciji sa F tasterima ne radi, jer mi je serviser rekao da je ovaj model nov i da u potpunosti funkcionise samo na win 8(posto mi se ne kupuje original, a piratski bi se gasio svakih 15 dana), ostavio sam win 7. Ja sam pokusao jos preko power options, nema funkcije za to.
Uvece je mnogo jako osvetljenje ne moze se pola sata gledati u ekran.Takodje par servisera nije znalo da mi rijesi problem...
Koji model? Moras da instaliras sofware sa sajta proizvodjaca.
Moze li ADSL ruter koji ima samo siroke prikljucnice za M kabal? tj ne treba mala telefonska prikljucnica kao za t-com?
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...kId=135&mode=3
Mislim da je to ovaj quick launch. Potrazi verziju za win7
Ovako nesto:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/s...tem=ob-83550-1
.
Svakako skini quick launch, ali za regulisanje osvijetljenosti mozes probati i Desktop Lighter, jednostavan program sa samo jednom funkcijom - onom koja tebi treba - zamjenjuje slajder koji nedostaje u power options (kad smo kod slajdera, desava se da ne funkcionise ili nedostaje zbog drajvera monitora. :) Onda treba reinstalirati drajvere, a u device manageru display mora biti prepoznat kao Generic (non pnp)).
_________
imam jedno pitanje, ja imam kom sa sledecim komponetama...
Graficka GeForce 8500
Procesor 2,4 800mhz
Ram 3 G DDR 2
HDD 250 G
Pa sam mislio da ga prodam, za koliko bi ga mogao prodati ?
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
Skinuo sam quick lunch ali kad pokrenem instaler ne znam gdje mi se sacuva taj programcic i kako funkcionise? I dalje ne moze da smanji osvetljenje na fn i taster f2. Sto se ovog desktop lightera tice, ne radi ni on, u device pice generic pnp, kako to da reinstaliram?
ubacim hdd1tb i novu optiku i pocinje da mi se gasi kompjuter sam . samo se ugasi i opet se upali. ima ups... da ne treba i napajanje da mijenjam??? 400w je.... prakticno cu poludjet od ovoga kompjutera...
pozdrav,
skoro mi je ipak crkao hard disk na laptopu za koji sam sve mislio da neće. Uglavnom sam uradio backup ali su mi ostali neki zadnji dokumenti i snimci pa bi pitao ima li ko da spasava podatke sa crknutih hd-a? Trenutno laptop ne može da se startuje a model je sony vaio
www.jugodata.co.me to radi
Update linka :)
Trazi Novaka u Jugodatu.
Ponesi gde hoces, nece ti se isplatiti da povratis te podatke. Free programcici (uglavnom, mada ima i neki kupljeni softver koji nije nista bolji) koje koriste pomenute firme povrate obicno ono sto ti ne treba ili sto vec imas a papreno naplacuju. Platio si skolu, ubuduce ces redovno raditi bekap i sledeci put kada ti crkne hard nece ti biti potrebna ova usluga. Ljudi generalno odnekud misle da hdd-ovi ne crkavaju i da su im podaci na njima bezbedni. Nije uopste pitanje da li ce hdd crci, vec samo kada ce. Kada su bile one poplave u Tajvanu, na trzistu su bile gomile poluispravnih hdd-ova koje su sve firme trpale pogotovu u laptopove zemalja treceg sveta, tako da je ovo sto se desilo tebi prije pravilo nego izuzetak.
Napisi ovde na forumu sta si uradio i koliko si platio povracaj podataka (ako ga uopste bude).
imam ovu nesrecu kuci
http://img03.aprod.hu/images_aprodhu...-kecskemet.jpg
da bi proradio wireless moram da ga restartujem 5 puta minimum i onda kad se ja i zena konektujemo preko telefona ,nekad ja imam net a ona nema ili obrnuto ...nikad zajedno.(tacnije jednom se samo desilo da imamo zajedno konekciju) o cemu se zapravo radi ???
e da konektuju se telefoni na ruter ali nema internet svako... i jos ovo koristim wimax montenegro...
Nisi ga konfigurisao kako treba. Veza ka provideru neka bude na LAN1 i u podesavanjima (mozda kao Administrator) setuj da je to WAN port... I onda ce ti pirelli dodijeliti adrese telefonima/racunaru.
Imam ovaj HP mini...
Već drugi put, u nekih 10 dana... Na ekran mi slika u trajanju od 10 sekundi bude kao ono kad se podesi high contrast... Je li to grafička pri kraju, sa srećom?